"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну просто якщо ми дійсно однакові, то нам не треба цього пояснювати, я проголосую за "Свободу" у Тернополі, він проголосує за "Свободу" в Запоріжжі. Розумієте, за що я ціную "Свободу", за те, що вони не збирають прихильників ситуативно намагаючись вгадати їхні бажання. Можна спочатку зібрати людей, а потім думати чим їх задовільнити - і так чинять всілякі Литвини, Тигипки, Яценюки. І не знаходять в кінці кінців чим. Це неправильна тактика - хочеш, давай з нами, і ми будемо за те, що й ти.
    А свободівці показують - ОСЬ, МИ ЗА ЦЕ, хочеш - давай з нами І ТИ ТЕЖ БУДЕШ ЗА ЦЕ.

Це такий абсурд, коли серед олігархів-підкацапників шукають спонсорів "Свободи". Це все одно якби вівці фінансували вовка. Це не поміщається в голову. Треба просто мислиті іншими категоріями, щоб зрозуміти що це нереально в принципі, а ми мислим як звикли.

Ясна справа, а хто фінансував УПА? Та ніхто не дав жодного патрона, жодної банки консервів. А так би хотілося верещати що це все американцям вигідно.

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

от скажіть, просте запитання.

З УНА УНСО... Їх хто хтів, той використовув. Де вони зараз?

Чим відрізняється Свобода від них?

Нічим! Стара пластинка. Не здивуюся, коли замість Тягнибока з часом очолить Свободу Корчинський.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ні, це вовки фінансують пса, щоб мати чим лякати вівців по той бік Дніпра.

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тому їх зараз і нема.

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо хто хоче зрозуміти, яка то партія, українська, чи клон, чи ворог, то задайте собі одне запитання: що та партія робить для обєднання України. Як тільки ви побачите, що партія сіє розбрат (і неважливо якою мовою, наявність вишитої сорочки, неважливо які гарні речі говорять), то є вороги України. Для мене то є однозначно.

• Подобається Подобається x 8
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відрізняється тим, чим успішне підприємство від нездалого. Успішне розвивається, а нездале банкрутіє рано чи пізно. До того ж політиків повинен підтримувати народ, інакше партія буде просто гуртком за інтересами, так і сталося з УНА УНСО. А "Свобода" дочекалася свого часу і використала можливості.

але є по словам Олега Тягнибока "Свобода" має зараз такий рейтинг на Сході як на Заході 4 роки тому. Хіба це не об'єднання?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чекайте, ще не вечір.

Схід теж вірив Януковичу, але час показує тепер інші розклади.... Процес пішов, незадоволених зросте. Ось похолодає, прийдуть рахунки за дешевий російський газ, який Янукович виторгував у Росії і обіцяв всім нам. Як вдарить по кишень, народ пошкрабається. Приймуть кодекс, почнуть доїти активну частину населення, ціни ростуть... Все це не на користь нинішній владі.

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

Доречі, батько Тягнибока був лікарем команди боксерів СРСР. На цю посаду брали, як правило, кагебістів, для сліжки, адже команда їздила закордон, в країни ворожого табору. Звідки у такій сімї виріс ярий націоналіст - невідомо.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Якщо цікаво - почитайте

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Розповім, що я думаю з приводу Свободи. Я щиро сподіваюся, що це не маріонеткова партія Манарха (просто дуже напрошується паралель з ЛДПР в Росії, типу Тягнибок - калька з недоумкуватого клоуна Жириновського). :)

Проблема в тому, що при нинішньої позиції даної партії - радикальному націоналізмі - Свобода фіг коли-небудь отримає більшість у Раді, тощо... Все-таки в Україні надто багато російськомовних людей, які ні при якому розкладі не будуть голосувати за Тягнибока і його «москіляку - на гіляку».

Тобто в такому вигляді, в якому зараз існує Свобода, вона вигідна в першу чергу Рыгыоналам, бо відтягує голоси у Юльки.

Ось, а для того, щоб Свободу підтримали більше населення, їй треба ІМХО помякшити різко націоналістичну позицію.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну і що Свобода встигла наворожити?

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

То може як заявить про себе то й пом'якшить. Він вже не такий радикальний. Прогрес...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Комуняку на гілляку, а не москіляку. Не треба нічого помякшувати. Якщо ви не любите міцні напої ви їх не купуєте і пє'те яблучний сік. Якщо помякшити - знову будемо мати "Нашу Україну" з її нікому не потрібним гуманізмом, якій роздавали стусани всі, кому не ліньки. Більшості вони поки що мати не будуть, але все тільки від них залежить.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Було би краще як би виріс ще один Левченко?

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тут я з Вами погоджуся. Чергова м'якотіла "Наша Україна" нам не потрібна.

14. Forest

Forest Moderator

Друзі, а що може Свобода? Тільки без емоцій, конкретними діями. Які результати чекають від неї виборці?

Особисто я вже отримав те, що і сподівався - зустрів юного автослюсара зі сколівського району, який став депутатом. Тепер він не пропонує направити мою машину а пропонує заплатити гроші за браконьєрські рейди по Карпатах. Чи ви справді думали, що вони комуністів стріляти будуть?

• Подобається Подобається x 6
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви його вже здали, чи заплатили? (може натовкли пику? Нє?) Чи боїтесі?

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

Що вони спрямують кошти не тільки собі в кишеню, але й на господарку - транспорт, громадські місця, інформування населення про якісь нові можливості. Може відкриють кілька підприємств, нехай і державних.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я сприймаю їх, як відроджену ОУН першої хвилі (хотілось би сказаті і УПА, але рано) і чекаю таких же рішучих дій. До речі їхні прихильники на форумі "Свободи" налаштовані рішуче.

Я давав цитату Саакашвілі

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свобода - то є партія, а є ще люди. Люди є ситуативні і ніц з тим не вдієш, нині він у Свободі, а завтра - в компартії. Є люди, яким по барабану де вони є, лиш би то було їм вигідно.

• Подобається Подобається x 5
  18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не, там точно нету ....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я вас прошу... Їм таке й не снилося, про що ви надієтесь.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю про що ви. Про тушки може? Про себе можу сказати що в компартії я не буду, навіть якби мені медом помазали.

а де твій аватар? :)