"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:gamer:

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой в нас в Україні то все дуже швидко проходить...Нині слон а завтра вже один пшик лишився..

3. Yurko NOTOCO

Доповню свої галицькі фантазії.
    Якщо йтиме розмова про вибори Президента Західно-Української,чи-то Галицької республіки якоїсь,то...то не секрет для нашого населення,що така кандидатура існує,і без проблем буде підтримана місцевим населенням.
    Як на мене,то це пан Мирослав Маринович...Український Гавел.Всі знають,хто цe...А поки що для нинішнього жорсткого часу більш пасує молодий,здоровий,національно свідомий і цілеспрямований ...пан Тягнибок!
    Ну ось таk якось,з області моїх фантазій,як Ви мовите!:)

Справа і мова ведеться ж про Україну,а не про ЗУНР!

Останнє редагування: 17 січ 2011
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Альтернативи йому сьогодні нема.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є проблемка. Його й справді підтримує велика кількість рішуче налаштованих людей, а він і не заохочує рішучість цю і не незаохочує. Тобто сам поводить себе як "нудний демократ", чув таке визначення від свободівців. Люди постійно вимагають від нього, напряму, на форумі, а не чують і не бачать того, що хочуть, бо зараз точно не той час, коли можна сидіти ремигати і чогось вичікувати. Імідж революціонера повинен бути підкріплений дією. Поки що Тягнибок тільки грається в революціонера.

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  7. Yurko NOTOCO

• Подобається Подобається x 2
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы открыли мне глаза на Андруховича... Кто бы мог подумать, кого пригрела на груди славная Галиция...Видите, панове - снова Донбасс - в лице лучшего своего представителя - вскрыл гнойный нарыв.... :)))

9. Turkul

Turkul Well-Known Member

Не знаю, где это у вас...а в мире все достаточно закономерно и постоянно.
    Откуда такая параноя?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

От і мене то сильно смущає...

11. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

:good:"Свободі" потрібно допомагати і визнати це об*єднання єдиною реальною опозицією в Україні. Не вірьте померанчевим болтунам.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну і де тепер ті що були "слонами" кілька років тому???....пшик ;)

Чи ви думаєте шо ПР то мине?

13. Yurko NOTOCO

:good:
    З одним лозунгом Перемога,або Загибель вступати в боротьбу з наглим...не слід.
    Завжди треба не забувати і про самозбереження.
    І не здаватися! Підійматися і знову Боротися!Як ОУН,УПА,"Свобода"...
    Хто розуміє,той підтримає!

14. Turkul

Turkul Well-Known Member

to Hyligan

Есть понятие эволюции, если Свобода сожрет своих - БЮТ, тогда другое дело, а так - кучка маразматиков, которым заняться нечем. Вокруг дети голодные, сироты, инвалиды - хоть одна (цвірінь) из рычащих палец о палец ударила, дабы помочь им. Нет, а следовательно обсуждать нечего.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

От даєТе о_О....життя ж з кожним днем покращується і покращується....я чув по радіо кажуть скоро взагалі зашибісь буде...(почують кожного)

16. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вобщем понятно. Удачи. Я пас.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це метод відповіді на запитання,коли Вас питають- нащо Ви зробили проступок а Ви кажете-а чого Ви його зробили. Тобто Ви не відповідаєте на запитання , а кажете противнику що він сам поганий.Зрозуміло?
    Та до чого тут БЮТ.Якщо я і є членом БЮТ, то ще нічого не значить. У мене є свої переконання і я на форумі є представником своїх переконань а не переконань БЮТ. Я в штабі після місцевих виборів і не був,тим більше, що я посварився з керівником районоого осередку,і висказав йому в лице все що я про нього думаю. Я ще раз кажу я тут на форумі говорю те що думаю я а не партія Батьківщина.
    Ой не треба. До БЮТу я ще колись був в комсомолі і перший в області розпустив комсомольську організацію як таку що не відповідає інтересам української молоді-так-так з таким формулюванням. Так що Матвієнка знаю як облупленого-він був першим секретарем ЦК ЛКСМУ.Він двуличний і хитрий як лисиця, таким людям довіри немає. Яценюк мені подобається, але мені також не подобається його минулі зв"язки з Фірташем.Катеринчук ніби нічого, але я не вірю в його щирість-я чув як він дома з своїми дітьми і дружиною розмовляє російською. Я не проти того, щоб він нею розмовляв,я проти того, щоб він по телевізору говорив щирою українською а вдома сваей радной-значить бреше, нещирий. Якщо чесно з них всіх мені найбільш подобається Гриценко-ніби незап"ятнаний. Але нерозкручений,а отже шанси в нього малі.
    До чого тут дьоготь? Я Вам задав чисто конкретні тактичні питання . Політика це серйозна штука і нею повинні займатись професіонали. Скажіть,будьте добрі у Вас особисто є 100% гарантії непричетності даної політичної сили до змови з владою? Ви мені не відповіли ні на одне серйозне запитання.
    Пане Юрку, Ви йдете по вулиці і бачите перед собою двадцять бандитів.Ви зав"яжете з ними драку? Чи можливо подумаєте як тактично краще їх перемогти,можливо треба покликати когось на допомогу. Що може зробити Галичина в масштабі України. Ви коли небудь рахували виборців. Так от відкрийте сайт ЦВК і пора(цвірінь)те кількість виборців по областях.От тоді давайте поговоримо про значущість впливу електорату Галичини на результат загальноукраїнських виборів(я це цілком щиро,адже я сам наличанин але я просто трохи знаю математику і навчився рахувати в межах 45 мільйонів)
    Так от якраз діло в тому, що який не який не підходить,для перемоги потрібен не такий а такий,за якого проголосує 51 відсоток українських виборців бо інакше все це сізіфова праця, вона неефективна.
    Дякую за комплімент, я народився за 50 км від Вас і не вважаю себе меншим патріотом України ніж Ви. Але я навчився тверезо думати. Чому я підтримав Юлю на минулих виборах,бо розумів,що в неї найбільше шансів скласти конкуренцію Януковичу.а противсіхи це ті самі люди Януковича, бо вони голосували за нього і що Ви там не кажіть я в усьому звинувачую їх,це вони зробили вибори і те що тепер є в Україні, і не Янукович ворог,він робить те що обіццяв своїм виборцям,вороги ті хто голдосував проти всіх з Ющенком начолі - це вони зробили Україні западло.
    Так а я про що?

18. Yurko NOTOCO

Мєчтатєль з Донецька,до курвої мами...Тут мова про державу,а він...про чорну ікру,про авто для дітей,iнвалiдiв,,про дачу біля моря...бо нєчево,по-його поняттям обсуждати.
    Хулігана на Вас нема...не те що "Свободи"!
    От так-то малята в по-донецьки мєчтать нада!
    Пане Ярема,це також треба поборювати буде!
    І хто то має все зробити...:cry:
    Ющенко не зміг...А хто?:)))

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Ну й займайтеся...разом з профессіоналами,які навколо Вас.Це шлях базік в Верховній Раді,в Міністерствах.
    Які відповіді?
    В мене ,мало того...В мене немає якихось доказів і про Вашу непричетність до будь чого,що робиться на замолення!
    Я цим не займаюсь! Про це питайтеся в інших,пам'ятаючи про презумпцію невинності,як демократичної засади законів!
    Так,зачну гвалтувати і кликати допомоги в Свободи!І скажу,що я також...член "Свободи",жеби не відмовили в допомозі!;)
    А Ви як?
    Зачнете при бандитах заяву до міліції писати? Чи як?
    Як Лєнін з тим своїм компромісом? Все рівно ограбили-го,лише морду не понабивали.
    Зате він уж потім постара-а-ався,під корінець...за всі обіди!
    :)))

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

може може та ні є а взагалом самые идейные во все времена были дупоголовые студенты и работники "интеллектуального" труда ;)

у меня нет доказательств отрицающих поползновения Уругвая на Жмеринку, отсюда вывод - Уругвай хочет захватить Жмеренку :)) йа валяюсь ))))

та то хиба война? то локальный конфликт ....

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я знаю. Я ж не питав що це, а питав при чому.

а де твій аватар? :)