"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я б поставив великий знак питання. Думаю, на цю роль підходить інше місто,
    одне з найкращих міст в Європі, найбільше україномовне місто в світі - ЛЬВІВ!

• Подобається Подобається x 1
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Куда-а-а-а ідьом?Куда-а-а-а ідьом? В Європу?
    З ким...з Яремою?
    Свят,свят свят!
    Ні...не ідьом! :)))

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

есьт предложение им и ограничить великую и незалежную ....

4. Yurko NOTOCO

:good:
    Я й говорю!

5. Pedro

Пуне Юрку, для Спіки напрямок походу закарбований в генах. Як в того солдата, який по дорозі знайшов цеглу а офіцер запитав про що він при цьому думає. Він чесно признався, що думає про один цікавий жіночий орган, бо завжди про нього думає.
    Так і Спіка. В нього тема всіх думок - Москва!

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бо нема на те політичної волі у керівництва.

7. Pedro

Артобстрел, а це вже лишимо УКРАЇНЦЯМ вибирати що відносити до незалежної. Без різних зайд з іших країн.

• Подобається Подобається x 2
  8. Yarema

Що Ви до моєї особи прив'язалися!? Може Ви вважаєте, що "Свобода" з вождіком швидше Україну до Європи доправить?;)

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну сами напросились .... это кто тут зайда? гость из-за? так вот, я в своей стране а пан? звідтіллля щось гдуе до нас вітер несе? так вот я Гражданин Украины а вам слабо????

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Вони створили муніципальну міліцію.

11. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, если вы контроль за правильностью плевания в урну перекладываете на руководство страны, то какой же вы демократ..?

Нет... Просто - слабое духовное воспитание. У людей, которые плюют. У людей которые контролируют плевание. И у людей, которые контролируют эти процессы. Честных нету. Люди не представляют что такое честно работать и вести себя по совести. И тут нужнодействовать как и советовал незабвенный Булгаков, устами профессора Преображенского - навести порядок в головах. То есть главное направление на исправление ситуации - усиление духовного воспитания. Всего-то..!
    Тогда получим и самовоспитание, и милиционеров, готовых работать бедно, но честно (бедно потому, что если вы дадите им европейскую зарплату, то это все равно будет знааааачительно меньше, чем они нынче имеют от взяток.); и руководство страны соответствующее.

На счет "не идем" я согласен. Не наше это. Да, и искусственное оно... И традиции там - мрак. Так, что умным - не туда, а "очарованных" надо убедить правдой.
    А чем-то, Ярема вам так не угодил-то? Он тоже наш гражданини... У каждого из нас свои недостатки... Вы ж не лучше! :)

12. Yarema

Ето нєдоразумєніє:))).

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

І вона має повноваження заарештовувати депутатів!? Одначе!о_О
    Де Ви таке побачили!?о_О А міліція навіщо ж? Суд? Хіба підтримання суспільного порядку і чистоти вулиць протирічить демократії!? Щось Вас несе кудись...
    А якщо воно не піддається вихованню? Чи Ви таких не зустрічали? Для таких є поліціянт з "демократизатором". І це не заперечує демократії.
    Дійсно, всєго-то дєлов!:))) Савонарола Ви наш!:haha:
    І живуть там буки і бабаї:haha:...

13. Pedro

А я ґражданін Австралії але памятаю, що я все ж таки до деякої мірі тут гість і не вказую де має бути столиця цієї країни чи державна мова.
    І так в усьому світі люди поводяться. За винятком москалів, які судять по наявності певного сорту дерева де їхня родіна. Не кажучи вже про щось інше.

14. Spika

Spika Well-Known Member

По-вашему страну целесообразно переименовать?!

Тогда вам сюда и срочно -

15. Yurko NOTOCO

Я ось думаю про Вас.Вам "Свобода" недогоджує своїм напрямком і плануванням дій відносно того супротиву донецькому клану,чи..."вождік" Тягнибок?
    Мені якраз він імпонує тому,що...все просто!Він народжений в той же день,що і я,7 листопада,під знаком Скорпіона.Я знаю в чім сила Скорпіонів,по-собі,по-своєму батькові і по-тих друзях Скорпіонах, яким я довіряю без оглядки.
    Для мене це просто...І я думаю,що для себе в Тягнибоку я не помилився.І в виборі "Свободи"також...хоча я не член ніяких обєднань.
    Перевірено десятиріччями!
    А Ви...ну точно не скорпіон,по характеру і стилю вести справи,розмови...
    Не гнівайтесь,але бути "серйозною розмазньою" і щось таке хтіти-хотіти...
    в політиці не можна! :)
    Ціль і завдання повинні бути ясні і правдиві!

16. Pedro

Товаріщ Спіка, а я і є українець, незалежно від громадянства. На протязі століть і тисячоліть мої предки обробляли, пильнували цю землю, захищали від кровавих орд, в основному ваших саплємєнніков.
    Так що не переживайте, якщо треба, не полінуюсь, візьму шмайсера і допоможу очищати свою землю від залишків цих орд.
    І якщо не сумнівають, то сила яка почне чистку вже зявляється...

---------- Додано в 03:59 ---------- Попередній допис був написаний в 03:55 ----------

Пане Ярема, мені дуже імпонує ваш патріотизм. Але покажіть мені силу в Україні, яка крім Свободи здатна почати творити справжню Україну. Без Спік і Чорнобильців.

17. Yurko NOTOCO

Пане Спіка....Вам важко буде зрозуміти,що таке туга українця за Вітчизною,коли на довгий період відлучений від Неї.Я маю на увазі українця,поляка,чеха...тих ,хто походить з Галичини в основному!
    Możliwe że więcej ładniejszych jest miast
    lecz Lwów jest jedyny na świecie...

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Юрку.конкретний приклад,вгадайте з трьох раз ситуацію.Майбутні президентські вибори. В другий тур виходить Янукович і Тягнибок.Вгадайте ,за кого проголосує Україна.
    Питання друге. Уявіть собі неможливе-Ви балотуєтесь в президенти України-чи будете Ви, виходячи з здорового глузду дражнити електорат Сходу і Півдня України? Людина, котра хоче дійсно виграти, хоча б набреше з три короба а потім,вже ставши президентом, робить свої справи. А Тягнибок іде зразу і каже,Ви такі-сякі і я Вам покажу кузькіну мать-він робить цим на перемогу,чи на щось інше? Ну от поясніть логіку його роботи, я її не бачу зовсім. В чому його стратегія? Дейл Карнегі каже, що людині треба казати те, що вона хоче почути, він навпаки каже те, що не треба. Він налаштовує проти себе електорат наперед. А тепер докажіть мені,що він працює не на Януковича.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Клас, тепер по знаку зодіаку голосуємо.

А Янукович навіть не каже - а зразу робить кузькіну мать. На всяку дію має бути протидія. Те що ви говорите про Тягнибока в майбутньому ВЖЕ реалізовується Януковичем в теперішньому, лише на антагоністичній для України платформі.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви відповіли в стилі сам дурак.А Ви дайте мені відповідь по пунктах на моє запитання,можливо я Вашу позицію підтримаю, просто я не можу зрозуміти високих передвиборчих технологій Тягнибока....
    А про Януковича мені казати не треба.Я за нього не голосував, і голосуватиму тільки якщо станеться чудо і він дійсно проведе реформи в Україні і Україна перетвориться в розвинуту державу. Але я вце вірю на 1 % з 100%.

а де твій аватар? :)