"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Аполітичність підприємців показує їхню незрілість. Історія показує, що перемога лише в економічних питаннях дуже рідко буває остаточною..Її треба підкріплювати політичними реформами, бо інакше чекай контрнаступу реакції.
    А я, коли чую "синьожопі", то бачу таких собі гамадрилів... Ну чим не ригіАнальні бойовики в ВР? Один Лук'янов...Ну точно самець мавпи, що скаче по столах.
    Так Ви є антидемократкою!?о_О

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як Ви думаєте, кому більше служить лейтенант Петренко,якомусь міфічному народу України(якого цілого так і немає, є населення проживаюче на певній території,яка склалася в силу історичних обставин послідніх століть) , чи готовий Петренко, який виріс скажімо в Харкові віддати життя за свободу і незалежність скажімо Юрчишина з м. Сколе, чи Іванців Петро зі Львова готовий віддати життя за Дальнєвосточніка з Луганська. Як на мене це іллюзія і нам далеко до тої одностайності,як є в тій же США.А лейтенант Петренко в рядах Збройних сил України, просто ходить туди на роботу, оскільки іншої роботи він не має, і не знає, і при першій же нагоді, якщо йому заплатять зарплатню в три-чотири рази більшу, він просто, думаючи про свою сім"ю, перейде на роботу в армію скажімо Польщі,чи Угорщини. Тобто патріотична складова служби Батьківщини,втрачає свій зміст, через відсутність оцінки Батьківщиною свої патріотів, і на перший план виходить чисто найманська складова, служу тому хто більше платить. Я не кажу це в докір комусь, я кажу це в докір нашим політикам, це результат їхньої плідної праці.

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікава думка... А якщо я зараз почну про дохтурів писати, Таня мене теж підтримає? :)))

4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Якщо честно, то так. Демократія народжує тиранію. Я за авторитарну систему правління.

5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

якщо Таня це про мене, то можу сказати, що лікарів я вибираю дуже і дуже вибірково (за рекомендаціями і то добре перевіреними), якщо про докторів, то я можу зацікавленому відповісти в ПП.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що це ви таке ляпнули?

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так якщо б Петренкові заплатити як в сша то буде патріотом як сержант
    Як казав Маркс бІтійо опрЄдЄляєт сознаніЙО)))

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Шось в тому є....

Влада вибирається більшістю...а більшість тупа лінива і майже постійно буха..шо нє?

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

А ше може голос продати за фляшку горілки або 100 грн.

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Будет ли армия стрелять в народ по приказу его лучших представителей?

9. VasMT

Не путайте функции армии, с функциями национальной гвардии и внутренних войск.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

В народ стріляти не буде ...а от в "екстремістські елементи" "етіх козлов коториє ним мешают жить" "жадних бариг які шкодують грошей пЕнісонерам на пенції" ...в тих можуть і пульнути)))))

11. Filosof

Що, думала те і сказала. Порядок у державі починається з дисципліни.

12. VasMT

Да куда там... Неужели конченый алкаш с одной извилиной выпустит из рук сворованый тюк портянок, чтобы взять в руки кусок железа (забыл как он называется), которого боится, как черт ладана, ...

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Но-но...ше нам тільки до того всього дисципліни бракує))..доки бардак то ше якось кінціз кінцями звести можна..
    .а як дисципліна почнеться??
    бородьба з туніядством, шпикуляцією, нетрудовими доходами...

14. Blaberus

А разве сейчас не авторитаризм?:scratch_one-s_head:

15. Filosof

Зараз безладдя.

16. Blaberus

Тюк портянок, Межигорье... Разница только в размерах.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Е нє..
    тюк портянок-злодій
    завод-бізнесмен з неоднозначною репутацією
    а "Межигорье" -державний діяч ;)

18. VasMT

А я за шо ???
    Я ж не спростовую, а підтверджую!!!
    Всі 200 тисяч військових - алкаші, злодії і бездарі, яких спеціально тримають за парканом, щоби не випускати до людей. А щоби їм не кортіло до людей, ім кожні пів-року підвозять свіжих хлопчиків, яких вони катують, мордують і гвалтують... І за це отримують величезні гроші. Ще й можуть по світі задурно поїздити... А щоби не було соромно за державу, їх посилають тільки там, де ще гірше ніж у нас...
    А щоби якось захистити Україну, вже давно існує "приватна" армія...
    В Україні кількість бійців приватних армій олігархів перевищила чисельність Збройних сил

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та ви ж тілько тиждень тому розпікали мене за нелюбов до української армії)))

Шо сі сталу??..о_О

Шось в вас нині ніц настрою нема дядьку Василю))

20. VasMT

Бо я з любов"ю :)))
    А Ви від заздрощів чи зі зла...
    Та відки тут настрій зі возьме :) Як на дворі таке сі робит...

а де твій аватар? :)