Аполітичність підприємців показує їхню незрілість. Історія показує, що перемога лише в економічних питаннях дуже рідко буває остаточною..Її треба підкріплювати політичними реформами, бо інакше чекай контрнаступу реакції. А я, коли чую "синьожопі", то бачу таких собі гамадрилів... Ну чим не ригіАнальні бойовики в ВР? Один Лук'янов...Ну точно самець мавпи, що скаче по столах. Так Ви є антидемократкою!?
Як Ви думаєте, кому більше служить лейтенант Петренко,якомусь міфічному народу України(якого цілого так і немає, є населення проживаюче на певній території,яка склалася в силу історичних обставин послідніх століть) , чи готовий Петренко, який виріс скажімо в Харкові віддати життя за свободу і незалежність скажімо Юрчишина з м. Сколе, чи Іванців Петро зі Львова готовий віддати життя за Дальнєвосточніка з Луганська. Як на мене це іллюзія і нам далеко до тої одностайності,як є в тій же США.А лейтенант Петренко в рядах Збройних сил України, просто ходить туди на роботу, оскільки іншої роботи він не має, і не знає, і при першій же нагоді, якщо йому заплатять зарплатню в три-чотири рази більшу, він просто, думаючи про свою сім"ю, перейде на роботу в армію скажімо Польщі,чи Угорщини. Тобто патріотична складова служби Батьківщини,втрачає свій зміст, через відсутність оцінки Батьківщиною свої патріотів, і на перший план виходить чисто найманська складова, служу тому хто більше платить. Я не кажу це в докір комусь, я кажу це в докір нашим політикам, це результат їхньої плідної праці.
якщо Таня це про мене, то можу сказати, що лікарів я вибираю дуже і дуже вибірково (за рекомендаціями і то добре перевіреними), якщо про докторів, то я можу зацікавленому відповісти в ПП.
Так якщо б Петренкові заплатити як в сша то буде патріотом як сержант Як казав Маркс бІтійо опрЄдЄляєт сознаніЙО))) ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- Шось в тому є.... Влада вибирається більшістю...а більшість тупа лінива і майже постійно буха..шо нє? ---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- А ше може голос продати за фляшку горілки або 100 грн.
Будет ли армия стрелять в народ по приказу его лучших представителей? Не обижайте павианчиков! Они хорошие!
В народ стріляти не буде ...а от в "екстремістські елементи" "етіх козлов коториє ним мешают жить" "жадних бариг які шкодують грошей пЕнісонерам на пенції" ...в тих можуть і пульнути)))))
Да куда там... Неужели конченый алкаш с одной извилиной выпустит из рук сворованый тюк портянок, чтобы взять в руки кусок железа (забыл как он называется), которого боится, как черт ладана, (потому что не знает как им пользоваться)...
Но-но...ше нам тільки до того всього дисципліни бракує))..доки бардак то ше якось кінціз кінцями звести можна.. .а як дисципліна почнеться?? бородьба з туніядством, шпикуляцією, нетрудовими доходами...
А я за шо ??? Я ж не спростовую, а підтверджую!!! Всі 200 тисяч військових - алкаші, злодії і бездарі, яких спеціально тримають за парканом, щоби не випускати до людей. А щоби їм не кортіло до людей, ім кожні пів-року підвозять свіжих хлопчиків, яких вони катують, мордують і гвалтують... І за це отримують величезні гроші. Ще й можуть по світі задурно поїздити... А щоби не було соромно за державу, їх посилають тільки там, де ще гірше ніж у нас... А щоби якось захистити Україну, вже давно існує "приватна" армія... В Україні кількість бійців приватних армій олігархів перевищила чисельність Збройних сил
Та ви ж тілько тиждень тому розпікали мене за нелюбов до української армії))) Шо сі сталу??.. Шось в вас нині ніц настрою нема дядьку Василю))
Бо я з любов"ю А Ви від заздрощів чи зі зла... Та відки тут настрій зі возьме Як на дворі таке сі робит...