"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Sauer

Sauer Well-Known Member

Скоріше навпаки :)

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Скоріше навпаки,ніж Ви думаєте!:)))

Останнє редагування: 15 січ 2011
    • Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Навіть якщо і вкакаюсь, то на свому гоні... Ви ж пхаєтесь навалити під мою стодолу...

• Подобається Подобається x 1
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

О, я, я, натюрліх:)))...
    Та нам східнякам це не дуже пече... У нас свої успішно з нас олію чавлять...От коли будуть парламентські вибори, тоді ми і послухаємо економічну програму "la liberté";)...

5. VasMT

Ні, Яремо! Тоді буде пізно... Інфу про ворога потрібно збирати постійно і безперервно... Бо навішають спагетті, а потім скажуть, що ми всенароднообраний ... Пам"ятаєте в 2005-му :))) Перший всенародно обраний... Тьху, прости Господи...

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Перший блін...як кажуть брати наші...комом)))

• Подобається Подобається x 3
  7. Filosof

Filosof Well-Known Member

А другий ще гірший. Тоже ВСЕНАРОДНО обраний.

Я запевняю коли "Свобода" прийде до влади (а вона прийде, бо ідейні завжди перемагають), у нас демократії взагалі не буде. Витівки ПР, у плані свободи слова - будуть нагадувати дешевий понт. По телевізору буде висіти одна рамка, як у радянські часи.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

А все тому що більшість населення...(Що робить)....(і хто вони є після того?)

9. Yarema

Я Тягнибоку не довіряю. І писав вже чому. Але коли треба буде, то, сподіваюсь, знайду інфу в інеті...А ворог у мене зараз один - теперішня влада. От вона у мене перед очима вже 20 років і ціну я їй знаю...Щодо Рябка, то в 2003-2004 році я про нього майже нічого не знав, бо наша влада встановила в Донецьку повну інформаційну блокаду, 5-го каналу не транслювали тоді, навіть по кабельним мережам...Компа я не мав, інету також...І через ненавись до своїх регіональних сук, для мене всі, хто був проти них, були добрим вибором...Але вже в 2005 році настало прозріння...Сподіваюсь, що на наступних виборах я буду краще інформованим...Правда маю сумнів, що то будуть вибори;).

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Не хочу робити з себе велике цабе, але за службовими обов"язками мусів проводити заняття з гуманітарної підготовки (в міру - політзанятія) серед жінок-військовослужбовців. Це мене заслали в ссилку, бо задавав незручні питання начальнику політоотдєла на заняттях... А Ви самі знаєте, жінкам палець в рот не клади :)))
    Мусів готуватись. Так що всіх теперішних і вчорашніх я "знав" ще при Кучмівському застої... І коли я ОДИН на весь полк відкрито виступав проти пАмаранчових, то мав багато, м"яко кажучи, незгодних зі своєю думкою... Поміг авторитет і фзична сила ;).
    З часом розрулилось... Люди вибачались... Тому раджу щодня проглядати всі новини... Особливо перший блок... :))) Тоді Вам стане зрозумілим багацько речей, яким вуйки вірять до тепер...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:То ви штахетов відбивалисі від зграї обколотих помаранчів?

Бачу ви вибачатисі не збираєтесь які б новини не поступали.

• Подобається Подобається x 4
  12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ми (OHI) шилі,шьєм і будєм шить мешкі на 60 і 80 кілограм...с вирєзом для женщін,бєз вирєза для мужчін!
    :)))

13. Yarema

А тепер фізична сила Вам вже не знадобиться, бо Ви з армії звільнилися, і ніхто не зможе Вам виставити претензії за Ваших улюблених "синьожопих" (сподобався термін, що ввели "свободівці")...А Ваше сумління теж мирно спить і посвистує;)...

14. VasMT

Завтра запрошений на забаву у полк. Буде зо трийціть люду. Знову будемо за політику терти, як добряче вип"єм :)))

Ну Ваше ж спало минулі п"ять років :))) І позаминулі... От нехай і моє поспить ;)

15. Yarema

І як тоді розуміти Ваші, здається, слова, що ви голосували б за "Свободу"!?о_О Взагалі-то, я колись зробив закид на форумі "Свободи", що їхня назва не відповідає їхньому ідеологічному вмісту...Писав, щоб назвали себе якось на кшталт "Вперед Україна", "За Україну" тощо...За це й був негаянно забанений за імейлом;)...
    То Ви добре перед тим потренуйтеся з грушею чи маківарою;)...А то не приведи Боже...
    Я став не сприймати Рябка вже з підписання горезвісного "меморандуму"...А за часів Кучми я розклеював опозиційні листівки в Донецьку... Правда лише з 2003 року:)...

16. VasMT

Помогло :)))?

17. Yarema

Як мертвому припарки:)))...

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я тоже. Поведение регианалов говорит о том, что в историю они уходить не собираются. Это и договоренность по поводу ЧФ (на срок больше двух президентских), и репрессии относительно оппозиции. Если сейчас они предъявляют оппозиции обвинения, от которых бы пришел в восторг сам тов. Берия, то со временем пойдут несчастные случаи с их политическими конкурентами. Безусловно, они делают ставку на то, что им обвинения предъявлять будет некому.
    Что касается возможного Майдана, то опыт выступления предпринимателей против НК показывает, что без политического лидера Майдан не стоит ничего.
    Западу это, безусловно, не понравится. Но существует еще и Москва, которая поддерживает всякое отребье. Так что абсолютной международной изоляции не будет.
    Не, мне термин "голубые" больше нравится.
    Спросите заодно у офицеров, не противно ли им прислуживать донецким уголовникам и иметь главнокомандующим Януковоща?

19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я не відмовляюся від своїх слів. Читала їх програму. Те що вони пропонують - дуже схоже на систему правління, яка існує в Ізраїлі.

20. VasMT

К счастью, армия служит народу Украины :).
    А главкомов и министров я за свою жизнь сменил столько, что сбился со счета еще на двадцатом :)))

а де твій аватар? :)