Пане Gunner. Спочатку, як тільки Ви з'явились на ЛФ, я вважав Вас серйозним опонентом і цікавим співрозмовником (не зважаючи на Ваші погляди). Але чим далі, я розумів, що дуже помилявся... З Вами спілкуватись не цікаво. Інформаційного наповнення повне зеро. Логіки нуль. Системного аналізу - 0,00. Всі Ваші дописи суцільне емоцієвання на фоні удаваного націоналізму... Ви, напевно, будете першим, кого я за порадою пана Свята, жбурну в ігнор... І поважаючи правила цього закладу, декілька слів по темі... Пане Gunner! Ви знаєте в якій області на кінець минулого року було найменше машин "швидкої допомоги"? Ні! Вам напевно не цікаво... То я Вам скажу... У Тернопільській... Де керує "Свобода". Не хочу казати за Ваших депутатів, Франківських, (не бачу потреби слідкувати ще й за вашими обранцями) а наші, Львівські, вже почали гризтись і буцькатись... Правда ще ніц не зробили, але наговорили вже три міхи арештантів...
Те саме що і Вам. В Києві влада міняється ,а у нас одні й ті самі. При комуністах ті самі, при Кучмі -ті самі, при Ющенкові ті самі,і при Януковичові ті самі. Хоч би хто помінявся.
Я маю на увазі що зробив теперішній Президент, в чому його видатна діяльність полягає? Можливо в Стрию його інноваційним реформам вставляють палки в колеса кляті тризубівці. То може в процвітаючу Макіївку емігрувати?
Шо цікаво, я почитав списки до місцевих рад в націоналістичних сил, і там блін) теж ті самі (деректори, головні лікарі, голови колгоспів і начальники міліцій)
Я знаю точно що він зробив такого, що не зробили його попередники-він красиво забрав всю повноту влади у свої руки.Те що не зумів зробити Ющенко, і те що потім не зробила Юля.А могли, але не зуміли.
Так про це і мова. Він дістав у руки країну з повноваженнями Кучми і не вдарив палець в палець, щоб цією владою скористатись. Він міг придумати,як відмінити політреформу,з своїм рейтингом, він міг здійснити любі, навіть самі непопулярні реформи.Він міг бути президентом 10 років.Міг, міг, міг... але не зробив абсолютно нічого. Якби він зробив хоч половину з цього, Янукович би став політичним пенсіонером. А так маємо те що маємо.....
Та й дідько з ним, значить так мало бути. Але я не дочекався від прихильників нинішнього Президента відгуку про його благотворну діяльність.
А я чула. Цитую: "Янукович - молодец. По крайней мере у нас сейчас хорошие отношения с Россией. А то что цены выросли - это временно. Ведь экономика была разрушена". Люди, які так кажуть - ніколи не дадуть нам жити нормально, поки не буди нашої влади.