Кацап сюди не прийде. Їм зараз платять за накидування в темі Порошенко, щоб заглушити скандал з вагнерівцями. Почитайти, що там солодка парочка тільки не видумує. Лінивий я став. Не охота копатись в архівах за літо, коли вони стверджували, що не було ніяких вагнерівців
Досить обхаркувати зі злості свій монітор. Я не кажу, та і ніколи не казав, що Зеленський завжди на 100% говорив правду, так, не більше, не менше, того ж Порошенка.
Ви ніколи не замислювалися, чому такими стійкими є байки про ботоферму Порошенка, котрі за всі роки не знайшли елементарного підтвердження (хоча приховати таке в українській політиці не простіше, аніж підвищення тарифів на газ від населення)? Все просто: соціальні мережі - єдиний потужний сектор медіа в Україні, котрий не знаходиться під тотальним контролем ані олігархів, ані Москви. Тут неможливо домовитися про лояльність із 4-5 власниками телеканалів, віддавши їм на розграбування енергетику (чи іншу галузь економіки). Мало того, тон у цих мережах задають люди пасіонарні, зі стійкими переконаннями. Звичайно, антиукраїнський сектор також представлений певними яскравими блогерами, як Шарій чи Портнов. Є й інші - з цінниками, приліпленими до лоба, як Лещенко, Романенко чи Арестович. Але більшість тут складаємо ми - люди відверто промайданівські, для яких «армія, мова, віра» - не порожній звук (навіть для запеклих атеїстів, як я), для яких блогерство не є джерелом не лише існування, а навіть і підробітку. І переважна кількість наших читачів і коментаторів дуже схожі на нас - активні, зі стійкими переконаннями, готові відстоювати їх повсякчасно. Їх багато, а за рахунок пасіонарності вони є домінантними в більшості дискусій. При цьому, в соцмережах політики живуть всі - і владні, і опозиційні, і білопальтошні. І саме тут вони вимірюють «середню температуру» - якщо не по лікарні, то по палаті з соціально активними членами суспільства. Бо навіть якщо всі без винятку рейтингові медіа мовчать про факапи влади чи співають комусь осанну, в політикумі є розуміння, що в якийсь день їхню долю може вирішити саме міноритарна, але пасіонарна частина суспільства. І її настрої не менш важливі, аніж рейтинги загалом. Фактично, саме відчуття, що вони не можуть нічого зробити з цим медіа (і його дописувачами-читачами-коментаторами) так бісить всіх Зеленських-Єрмаків-Подоляків та інших Рябошапок. Саме тому продовжують повторювати тупу мантру про ботоферми Порошенка, ховаючи за нею свою розгубленість. Ми є Фейсбук-Твіттер-ЛФ-Майдан, котрий обов‘язково переможе. І не таких за синій ліс заганяли
Є і проплачені продажні політОЛУХИ, тут не в інтернеті справа. Є вираз "Кулик своє болото хвалить", випадково побачив сьогодні, ніде більше не показували і ніхто більше не чув, фонд Ахметова зробив такий великий вклад для деяких ковідних лікарень, таке показали по ТРК Україна, відповідно, по порошенківських 5 і "Прямому" про "незамінну велику" допомогу іншого "благодійника", хто обрав метод назойливих мух, таку тактику використовували інші екс-президенти, Ющенко свій програш сприйняв, як вмішування Москви, проплачені політОЛУХи і боти харкалися жовчю і обзивали всіх і все, навіть програвший Чорновіл когось звинувачував і обзивав? Майже як Трамп-пам-пам.
Ну принаймні, за Зеленського за гречку ніхто не голосував, не чув таких пропозицій, що партія Порошенка на моїй вулиці відремонтує дорогу, якщо буде відповідна кількість голосів на місцевих виборах. Далі, всі чорти, одного ангела Порошенка цькують?
Ко-ко-ко, вірні ленінці) З фейсбуку вас вичистили, як сміття а ЛФ, мушу визнати, осідлав 1(один) нудний некреативний спамер Хомчин, ляпнувшись на форум коров'ячим коржиком. Зроби суїцид, Хомчин, зроби світ кращим!
Прохвессорша, а ти впевнена, що нас то вичистили? А де ж тоді ми обмінюємось інфою? Фейсбук, твіттор, телеграм, тік-ток, вайбер, месенджер і т.д.. Ми ваш нічний жах. Ми скрізь.
В Телеграмі, мабуть. Та і не всіх в ФБ почистили. Ще почистять, не сумнівайся)) Секта, точно. Ще на Майдан мають надію. Ото сміх - Майдан заради олігарха Пороха. Знайшли ідею)) А може не влаштовує перемир'я та живі солдати?
Особисто я телеграм видалив. Він незручний. Все як в тій приказці: " Москаль на коліні склепав, а ти лемку єбсі".
Дуже дякую за турботу стосовно мого монітора. Але Ви проігнорували ще одне запитання: Чому Ви його проігнорували? Можливо запитання містить правду, яка Вам недовподоби?
Не всі дома-пішли по дрова (с) "Порохоботи скрізь". Це пішло залякування, Хомчине?) Можете ще на мою аву погарчати. В дитинство хоч не впадайте, вищий офіцер.
Ви вважаєте, що за Дебальцево ніхто не буде сидіти? І не треба? В тому числі головнокомандувач. Я раніше думала - до чого він, коли є Генштаб і командири, а зараз завдяки вам думку поміняла.
Знайшов на ФБ класне пояснення чому порохоботи не перевзуваються "За Порошенком в тилу стоїть військо порохоботів, відгодоване тортиками Рошен, які за 7 років понаїдали такі животи, що перевзуватись ніхто не буде, не нагнемось,"
Бажаю "насмердіти" Детально - этого насекомым не нужно. Если больные головы готовы сажать президента за каждого погибшего на войне, то за сотни раненых и более ста погибших в одном котле бывшего президента может четвертовать? Шо сталося, то сталося, это война.
Дебальцево і решта котлів були створено штучно для ліквідації самих ідейних добровольців. Так завжди поступають негідники, котрі пожинають плоди революцій і котрим ідейні стають на заваді. Все ще буде розставлено на свої місця і ми взнаємо, що ж було насправді.