Відчуй себе як дитя у холодній воді між криг, Коли замість порятунку – за комір тече брехня. Замерзли очі братів, і б’ють вже свої-своїх, Тому, що глибше і глибше тягне у мул щодня. Недавнє минуле тихенько змінює кольори - Червоне вбралося в землю, а чорне поглинув дим. В норі на горі в прапори загортають скарби щури. І риють ходи назовні, щоб бігти було куди. Новітні герої спотворюють зброю на папірці. Від повних обойм до обіймів – занадто короткий шлях. Бо гідність і воля не влазять ніколи у гаманці, Проте, срібняки за їх продаж – приємно лежать в руках. Ніщо не забуто – салюти лунають, тече вино, Бо ситий безсилий - це краще, ніж вільний і під вогнем. Від ранку до ночі, у вуха і очі всім пхають лайно, Щоб не проснулася думка, і в серці колишній щем. А ззаду впритул у спину - чи ніж, чи ствол, чи ярмо, Бо ті хто чекав каламуті – вже майже взяли своє. Що ж ми, знов облажалися? І знову все віддамо? Господи, вимий очі нам – ти ж там на небі є? «Відчуй себе як дитя у холодній воді між криг…» Це відповідь або відчай? Янгол сказав, чи чорт? - Дертися в гору, впертися, поки ще не застиг - Єдине, що може бути. Єдине. Або ніщо Гліб Бабіч, 2021 ************ Підпишись на Тепла Лампова Хунта - Гліб Бабіч Все що мною створено – для тебе.
Я особисто, за будь-який руху проти зе і всієї його шобли підарвсної. Проблема в тому що до шобли підарасної потрібно віднести всіх до єдиного, хто працює на зебізьяну. І Оваков в цьому списку на першому рядку. І коли я бачу що рух проти віслюка замовчує роль господаря Вротфронту в усьому цьому цирку, стає зрозуміло що рух не за Україну, а на користь овакова і його друзів. Особливо коли двигуни движу не забувають накинути на Порошенко. І тут питання, яким боком їм заважає ПП? Вони ж проти Зеленського і його влади? Тут цілком логічно накидати на Авакова, а не на Пороха, бо саме він залишився служити зевладі і повинен нести відповідальність за те що відбувається разом з зе. А ці бабуїни чомусь обходять його стороною, але постійно срут цеглою на адресу того хто вже 2 роки як простий депутат. Збіг? Не думаю...
Хомчине, хочу запитати, при чому тут свобода слова? Ви це написали в темі "Свобода слова". Хіба в тому, що на нинішнього Президента може всякий пес гавкати. Стосовно Арсена Авакова. Нагадаю, за чийого президентства він був назначений міністром. Зараз претензії до Зеленського, що Аваков - міністр. А до Порошенка немає точно таких самих претензій? Чому Порошенко, коли він заступав на посаду Президента, не усунув Авакова, який дістався йому у спадок від Турчинова? Тепер дурні порохоботи висувають таку ж претензію до Зеленського: Аваков дістався Зеленському у спадок від Порошенка. Так що - хто б гавкав? А Порошенко, якщо вже так Аваков не подобається, заважає тим, що не усунув Авакова. Хоча у нього, Порошенка, були кращі можливості для цього. І Порошенко - не простий депутат, а той, що прагне реваншу і ніяк не змириться з тріскучим програшом на виборах. "простий депутат" - це той, про кого ми і не чули, і не знаємо. Таких там, у ВР, штук триста. Це мені нагадує стару пародію на пісню радянських часів: "А кто я есть? А я есть маршал. Простой советсткий офицер, Простой советский офицер, Живу, как ты, в Эсэсэсэр." От, для прикладу, Верховная Рада Украины, Боблях Андрей Ростиславович - простий депутат.
Останнім часом часто доводиться дискутувати з представниками Свободи. Можливо тому, що основна функція цієї організації зараз - боротьба з ЄС та Порошенко. Сенс їхнього існування. Темники у них досить стандартні. Тези, з якими вони носилися ще зовсім недавно: Ротердам+, збагачення у 86 разів, «пльонки Деркача» (як вони їх тягали, аж невдобно зараз) , Свинарчуки, контрабандниє картіни, 100 мільярдів трильйонів доларів, розкрадених разом з Байденом і т.п. засохли якось самі собою. Теза про «співпрацю Порошенка з Медведчуком» виглядає бліденько на фоні десятків годин Тягнибока і його соратніков в зручних, приємних, доброзичливих студіях 112-го, ньюзван та ЗІК, в прайм-тайми, оплачені кремлівськими грішми. І ось тоді вони дістають із рукава свій старий, перевірений козир. «А ваш Порошенко – ОЛІГАРХ!!!!!». Це наповал конєшно. Так, Порошенко олігарх. Але я от що подумав. Цей барига (його підприємства), мало того що олігарх, ще й нахабно платить в держбюджет України близько 2 млрд. щороку. Я вже мовчу про робочі місця і дуже непогані офіційні зарплати для робітників. При цьому не має жодних преференцій від держави, не сидить на газових чи нафтових потоках, працює чітко в рамках закону (доведено Рябошапкою, Вєнєдіктовою, Ситником і т.п.) А держбюджет – це ж армія, медицина, освіта, дороги… То може хай би оті, що кричать про «олігарх та барига» теж стали б олігархами? Як Порошенко? От якби Зеленський, Подоляк, Арєстовіч, Тягнибок, Фаріон, Саакашвілі, Кошулінський, Бєлєцкій, Парасюк, Семенченко, Бутусов, Скрипін, Лєщєнко, Шабунін і всі оті крикуни, та стали б такими олігархами, як Порошенко? І платили по 2 млрд в держбюджет? Та хоч би по 2 мільйони… Та ми б Швейцарією одразу стали. Але нєт. У них в деклараціях одні убитки. Бідують… Костюк Олександр
Ото 25 лютого СБУ розшукувало Шарія. Ну як розшукувало? Репетувало на весь Фейсбук, мовляв, ми його у розшук оголосили!!! Того ж дня поліз я у розшукові обліки МВС, а... Шарія там ніц нема. Ну, думаю, "с грустью понял, что почта сюда слішком долго шла". Угу (тричі). Останнє оновлення розшукових обліків сталося 27.02.2021 о 16:37 (є там така фішка). Шарапов є, Шарикадзе ще не спіймали... А Шарія - як не було, так і досі немає. Та що ж це за пошесть, гадаю? Невже буцімто-лойнтант Аканофф зі спадково цивільним партайгеноссе Вакоффом горщики побили і тепер наше недо-РХСА майно від спільного шлюбу ділить? Лізу на сайт СБУ, - там свої розшукові списки є. Щоправда, без жодного пошуку, а як в інтернет-магазині, але хоча б українською (МВС веде облік російською і великими літерами, бо міністр неписьменний). Ну от на сайті СБУ Шапка є, Шаталін є, навіть Шевченків двоє різної статті. А Шарія... Ну ви, мабуть, здогадалися. На картинці зображений герольд. Такий собі хлоп, що волав на площах: "Указ його величності!!!" Мо’ так спробуєте? Володимир Саркісян
Чому Ви не ставите аналогічне питання перед бидлом? Чому вони лизоблюдствують і ліплять божка з тупого падлокловуна?
То Ви якось неуважно зауважуєте. Можливо тому що самі зебіл. Добре. Ви позіціонуєте себе як давньогрецький ідіот. Можливо хоч Ви прокоментуєте висловлювання падлюки про те, що короновірусного фонду ніколи не було? Бо зебіли відморожуються.
Ще як хто себе позиціонує. Порохоботи - як примітивні тролі, які можуть по 10 раз перепощувати одну і ту саму копіпасту. Прихильником Зеленського ніколи не був. Від кровопролитного майдану всі стримуються, навіть останні мітинги за звільнення Стерненка, розуміли, якісь захоплення, побоїща, масові безпорядки... на руку тільки Москві.
За елітизм Загальне виборче право та доступ в інтернет вивели бедлам суспільних відносин на новий рівень. Ціна думки чи судження тепер не залежать від знань, досвіду, ділової репутації чи професійного успіху того, хто її висловлює. Усе оцінюється за трендами, лайками і мемами. Наприклад, ти можеш роками не вилазити із лісів і боліт, досліджуючи природу, брати участь в створенні десятків заказників і заповідників, читати і писати купу статей в авторитетних журналах, але усі слухають якогось вуличного самоназваного еколога без освіти, компетенції із неодноразово зашквареною репутацією. Чому? Коли журналіст формує думку глядача і політика, який на останнього орієнтується, то він ставить перед собою прості задачі: відповідати найпопулярнішому мему, використовувати найпопулярншіих гостей, витрачати найменше зусиль та часу на підготовку матеріалу. І що виходить? Хватаєш найбільш яскравого із тих, хто десь засвітився і подаєш його думку, як істину в останній інстанції. Я дуже щасливий, що велика частка журналістів, із якими співпрацюю, використовують іншу схему. Спочатку ми трохи обговорюємо питання. Потім вони запитують, кого б я міг порадити. І лише потім чи не захотів би сам взяти участь в передачі. А інакше я не вилазив би з етеру і авторитетно розповідав би про речі, до яких маю лише дотичне відношення. Так, моя популярність росла б, але скільки дурниць транслювалось би в маси? Однак, журналістика – це вимираюча професія. Потроху авторитетність переходить від телеголів до топ-блогерів. Але далі і вони її втратять. Скоро усім рулитимуть тік-токери. Точніше, ті хто утримує тік-ток хаузи і крутить суспільною думкою, як хоче. До чого це веде? Ми перетворюємося на цивілізацію нонкомпосів. Перехід жезла авторитетності від досвідчених, успішних та із доброю репутацією, до будь-кого аби розкрученого – це пряма дорога до деградації та вимирання. Коли я іду до проктолога, то моя думка не може бути такою ж авторитетною як його. Мою думку взагалі слід засунути в те місце, із яким іду до цього лікаря. Ні семестр анатомії, два фізіології та медицини, ні тим більше те, що я загуглив напередодні не варті нічого, порівняно із людиною, яка займається цим професійно. Важливо, щоб у цієї людини була фахова підготовка, досвід професійного успіху і фаховий гонор. Коли мені розповідають, що під час боротьби із усілякою антинауковою дурнею, я повинен «относится с должным уважением» до думки опонента, то я запитую – з якого переляку? Повага це не те, що дається автоматично. Повага - це те, що потрібно заслужити. І чим більше ти працюєш в якійсь сфері і маєш в цьому успіх, тим більш авторитетніша твоя думка, і тим більше поваги я до неї проявлятиму. Іван Хомяк
СБУ заявила про викриття в Києві ботоферми з 18 тис. акаунтів Не схоже щоб її трудівникам загрожувало щось надзвичайне.
Подивимось, крот історії риє повільно, але невпинно. Видно по всьому, що за 2 роки нарили в СБУ багато.
Сашко Лірник Я манав ці «виходи з бульбашки». Вчора з братом повечеряли в кафе, чи то вже ресторан. На трасі біля Умані.Ну , бо так сталося, не було можливості вдома щось готувати. Капєц як смачно було. Але там була типу «музика». І радісні бухі пергідролеві «дєвушкі» , з такими ж бухими «мудчінами»( це обдруківка, але мені сподобалось) радісно замовляли , підспівували і гоцали під «девушка, садісь мая машина, я хачю тєбья лубіть а женіцца нє хачу»»(капєц я відстав від життя!). А потім підряд ішли «пьяная женщіна, пьяная», «пьяная вішня, пьяная»,«прінєсі пустой стакан, я сіводня нахер п‘ян», «я хоть сільна пьян, но я сіводня тібья нікому нє атдам», «я сіводня напьюсь і буду тебья любіть», «мілий мой, ти покурі, а я побуду дєсять мінут бєз любві», «шльопки- тапки» і т.д. Реально така &&&ня без перерви і на замовлення. Живий виконавець під мінусовку, чи як воно зараз називається і радісні жлоби і жлобіхи із «цвітами на васьмоє марта» вже почали «святкування». І на фінал- «ахвіцери, ахвіцери , ваше сєрце пад пріцелам, ахвіцери - УМАНЧАНЄ, пусть свабода вассіяєт... АААААААА Реально ця херня викликає фізичний біль і судоми. Я думав не про смаженого коропа а про вогнемет... Я ригаю від згадки про цей аццький треш. Який нахрін народ? Те що мертве вмерти не може Це навіть не бидло. Це булькаюче гавно в сталії агонії. Це не лікується. Я краще здохну в своїй «бульбашці». Пи Си. Згадав як Мойсей пішов на гору до Бога, а коли повернувся, то побачив що «народ» зробив золоте теля і поклоняється йому, і радісно бухає і веселиться.. Тоді Мойсей взяв своїх родичів і вони вночі закололи всіх цих «поклонятелів». Завжди жахався від цієї історії- ну як же так можна? Це ж «свої», ну проспляться, ну очуняють, ну прозріють.. Тепер я його розумію.
Ви взмозі якось прокоментувати висловлювання падлокловувуна, про яке йде мова? Тоді виникає щє одне запитання: чому своїми дебільними або зрадницькими діями, падлокловун провокує Чи не тому що вони на руку Москві?
Яке саме висловлювання? "Євангеліє" від чорнволохів є чи не у кожному пості хомчина. Якісь побоїща не стільки Зеленський провокує, від подібних дій стримуються протестувальники за звільнення Стерненка і обдумано це роблять, безпорядки на Банковій, відсутність офіційної влади вигідні хіба що Москві.
Що, важко визнати падлокловуна нахабним брехлом? Сподіваюсь, що ці цитати та посилання Вам допоможуть: Окремого ковідного фонду не існувало – Зеленський Ось більш детально про фонд, який розікрало зелене падло: Фонд боротьби з COVID-19: допомога чи афера А зараз, я маю для вас ще одне запитання: чи не є люди, які обрали падлокловуна, яскраво виразеними дегенератами в порівнянні з розумними людьми, які голосувалди за Порошенко?