Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не поновили.

Хоча... Росію вважають не країною-терористом, країною - спонсором тероризму.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене таке враження, що влада знову вийде на Порошенка.
    Ось дивіться: Фаріон - Соколова-5 канал - Порошенко.

Хто винен?:)))

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Доречніше порохоботам виливати весь цей бруд, ліпити всі фотожаби і копіпастити "Євангеліє" від чорноволохів про путінархів, внушати, який поганий путін і чого його обирали.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, ти довбойоб. Про шалену коррупцію пишуть у провідних світових виданнях. Останнє- стаття у Тайм. Про шалену коррупцію каже Єрмак ("крадуть, немов завтра не настане").Проти Шурми та його брата ДБР завело карну справу, однак Зелупа поклав прутня на це. І це тільки з останнього.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Планктоша ясно сказав, що то євангеліє від чорноволохів і у всьому винні порохоботи.:))):haha:
    Який в дупі Тайм?:crazy:

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Тут i до бабки не треба ходити! :)))

7. Ну ладно бути ошуканим, це може статись з кожним, ніхто не застрахований, врешті решт я сам колись голоснув за "самопомощь", грішний, хоча для виправдання скромно зазначу, що потім чимало зробив, щоби тих аферистів більше не існувало як партії в природі.

Але як можна роками, свідомо, в тверезому розумі і без примусу споживати одну й ту саму брехню, та ще й від одних й тих самих персонажів - це вище мого розуміння.

Або навпаки, сприймати від них же дві взаємовиключні тези типу "Порошенко не хотів закінчувати війну, але він би все здав".

Через це моя раціональність і довіра до теорії еволюції зазнаЄ краху, що не дозволяє стати атеістом - бо існування подібного без спроби влаштувати Потоп може дозволити виключно премилостивий Господь.
    Валерій Прозапас

8. Punainen Lippu

Залік! :haha:

9. Punainen Lippu

Глава держави привітав медійників зі святом
    і подякував їм за складну й дуже важливу роботу,
    яка буває небезпечною.

«Вважаю, що «Єдині новини» є одним із ключових проєктів, які ви створили,
    і одним із ключових етапів в історії незламності нашої держави,
    одним із ключових чинників деокупації територій,
    які були захоплені з початку повномасштабного вторгнення РФ.
    Ви допомогли людям об’єднатися – своїм об’єднанням, своєю роботою»,
    – сказав він.

https://www.president.gov.ua/news/yedini-novini-odin-iz-klyuchovih-etapiv-v-istoriyi-nezlamnos-87081

Краще і не скажеш! Зе!

• Подобається Подобається x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як же йому важко жити. :cry:І ще ж буде гірше (йому особисто точно) . Як прийдеться відкрити личко цій гніді і маніпулятору.
    А от Потопу він не дождеться, я вважаю.
    Накося, выкуси(с)

"Бог не злонамерен, но изощрен" - примерно так сказал Єйнштейн.

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://t.me/censor_net/40924

‍♂️Театр на Подолі змінив прізвище "Зеленський" у п’єсі Карпенка-Карого "Хазяїн" на "Залуський"

"Цікаво, це вже цензура чи ще ні?)) У Карпенка-Карого у "Хазяїні" є не дуже вправний економ на прізвище Зеленський. Хто пам'ятає, Зеленський у творі скаржиться на підлеглих йому "холопів", що "силу мають", боїться, що вони "можуть наговорити зайве"...

І ось у новій постановці у Театрі на Подолі за версією режисера Уривського події "Хазяїна" перенесені у сучасність, і Зеленський тут вже став... Залуським.

Дякуємо, що хоча б не Залужним)

Усі інші герої залишилися при своїх іменах і прізвищах", - розповів головний редактор "Главкома" Микола Підвезяний.

@censor_net| Ми у Facebook та Twitter

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Добре, що хоч не
    Залупський
    - ото майори раділи б!

Я не думаю, що це - цензура. Просто постановщик вирішив, що не повинно бути нездорових асоціацій.

Якщо поглянути, скільки серуть порохоботи в ефірі і в мережі, і нічого їм за це немає, то з впевненністю можна сказати, що в Україні цензури немає.

13. Gyppsy

Редагування оригіналу п'єси - хіба це не цензура?:scratch_one-s_head:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Berthold Swartz:
    Етот ваш Карпєнко-Карий тот єщьо парахабот!

Богдан Бенюк, керівник Театру на Подолі, відмовився коментувати заміну прізвища негативного персонажу в п'єсі Карпенка-Карого "Хазяїн" з "Зеленського" на "Залуський" .
    FB_IMG_1701190565536.jpg

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цензура - це коли прийшли представники влади і стали вимагати від режисера, щоб він змінив прізвище.
    А якщо режисер із власних міркувань вирішив змінити прізвище, то це не цензура. Можете це назвати перестрахуванням.

Цензором можуть бути представники органів державної влади, посадові особи, спецслужби, власники засобів масової інформації, які, прямо чи опосередковано впливаючи на ЗМІ та журналістів, забезпечують потрібні політичні інтереси.

Результат цензури — небажана інформація блокується, знищується, обмежується, дозується, переслідується, забороняється, перекручується.
    Цензура — Вікіпедія (wikipedia.org)

Не варто робити із мухи слона.

Президент Зеленський і "той" Зеленський не мають нічого спільного крім прізвища. Але Бутусову аби лишень кинути лайна на вентилятор.
    Я пам'ятаю, як він колись, ще до війни, намагався вивести Зеленського з рівноваги, щось там брехав у вічі, Ви, мабуть, також в цілому пам'ятаєте той випадок, коли Бутусова буквально гамували зовсім сторонні люди.

У Вас зараз немає інших проблем, крім отакої дрібниці? Чи Ви вважаєте це не дрібницею? "Сегодня он играет джаз, а завтра - Родину продаст"?

Уявіть собі, що Ви вирішили подивитися спектакль Карпенка-Карого так, як це задумав письменник. А поряд з Вами в залі сидять два придурки і при кожному згадуванні "Зеленський" іржать, як коні, бахкають по сидіннях від радощів і вигукують "Ну, блін, дайьоть!"
    Чи влаштував би Вас такий "відпочинок"?

А так - побалакають в мережах, зате спекталь пройде, як було задумано письменником. Спокійно, в творчій атмосфері.

Така моя думка.

17. Gyppsy

Бла-бла і ніякого конструктиву :)

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є подібні випадки, деякі твори класиків перероблені на сучасний лад і покладені на фільми чи серіали, вийшли цікаві варіанти, як от "Украдене щастя", "Катерина", "Спіймати Кайдаша".

19. Алекс — Юстасу.
    Срочна... Савіршена сікрєтна...
    ІПСО. Абирвалг. Примус. Москвошвєя. Пивная, єщьо парочку...

Малюк, Буданов. Розвід.донесення. Секретно. Особисто в руки найвеличнішому.
    "РФ планує організувати ІПСО із Порошенком. Шоколадний зрадник разом із другом путіна Орбаном закликатиме Україну стати перед путіним на коліна, домовитися по-середині і всьо у нас получітся".

План задуму.
    "Не випустити Порошенка - організували проти РФ наше власне контр-ІПСО: "Україна - корумпована антидемократична фейлед стейт з утисками опозиції"".

(підпис)
    "Погоджую. Мені 43 год, тут президент ЙА! ЙА!".
    "Боже, як це геніально. Корнієнко".
    "Мяу. Безумна"
    FB_IMG_1701533119876.jpg FB_IMG_1701533126944.jpg

а де твій аватар? :)