Все, що мені можна, записано в Конституції, все що не можна, записано в Кримінальному Кодексі. І ніде немає жодного слова, що я маю поважати владу злодіїв, мародерів і зрадників.
Не вони єдині і до чого зараз такі заклики? Не одні говорили, що із внутрішнім ворогом доречно розібратись після знешкодження зовнішнього.
Того, хто псує повітря всередині, були "5 колона кремля", яскравий приклад ЗаЖОП, мураєвці, всякі сРуССкі блоки... на щастя такі неактуальні і заборонені.
Всё зависит от того когда будут эти выборы и будут ли вообще. Но Владимир Александрович в любом случае остаётся главным кандидатом на победу
По имеющейся у меня информации, падение рейтинга Зеленского измеряется десятками процентов. Он пока лидер, но при условии невыдвижения Залужным своей кандидатуры. И тенденция рейтинга такова, что к моменту выборов весной 24-го, лидером рейтинга может стать другой.
Кого і взагалі не буде, Тимошенко перетворюється на політичний секонд-хенд, Мураєв в бігах, ЗаЖОП заборонена.
По результатам опросов на харьковфоруме ни Зеленский в президентской гонке, ни Кернес в гонке на мэра Харькова победить не могли. И тем не менее... Так что... Увидим, если доживём до выборов...
стісняюсь спросіть... народ... а чого ви так переживаєте за президентські вибори? як це на вас впливає?
Пфф, направленность харьковского форума я прекрасно знаю. Сейчас говорю об информации об опросе, результаты которого нет в доступе для каждого. Закрытая социология.
23.10.2023 або коротко… Обравши президентом маразматика з будинку престарілих, не дивуйтеся, що завтра до парламенту зайдуть такі самі діди та істеричні дурепи, які нароблять законів на кшталт: усім носити штучні щелепи, приймати клізми і їсти тільки манну кашу. Не розумію, чому ви дивуєтеся рішенням від клоунів? *** Коли технічний кандидат на виборах раптом досягає успіху, поразку отримує здоровий глузд. *** Замість того, щоб робити свою державу краще, московити валять за кордон, де мріють за нову московію. Засрати одне місце і, замість, прибрати за собою, перебратися на інше – це ознака дикунства. *** Нічого б не мав проти зеленоїдів, якби від їх брехні і купи помилок страждали виключно вони самі. *** А найбільше зеленоїди казяться, коли брехня їхніх кумірів стає настільки очевидною, що ганьбою смердить навіть від них самих. *** Тих, хто знищив «Мрію» треба скидувати з літаків без парашутів. *** ЗМІ повідомляють, що Зе зібрався в Ізраїль з офіційним візитом, але отримав відмову… Не знаю, наскільки це правда, але схоже на те, що Ізраїль хоче перемогти своїх ворогів. *** Зеленській сказав, що він має мрію… А української «Мрії» тепер нема. *** Якщо за Кривоноса кажуть правду (в чому я обгрунтовано сумніваюся, оскільки за льотовище на АНТК усі чогось взагалі забули і вивезти презіка могли вертольотом, та й навіщо агентам зермакам тікати від своїх), то він рідкісну свиню нам підклав – нехай би краще Зеля став Боутіком, ніж залишився. *** Зеленський охоче б втік, але так сильно обісрався, що не зміг поворухнутися… *** При Зе ніхто не дозволить вільне володіння зброєю для громадян. Бо дурні самі себе перестріляють і хто ж тоді за бубочку голосувати буде? *** Усі московити, йшли в Україну за орденами і у мріях вже вертіли дірки для них, але більшість отримали просто дірки. *** - Цікаво, яке агентурне ім’я Фаріон у ФСБ? - Мабуть, «Рухлядь»… *** Фільм, де Хуйло вішається у камері в Гаазі, має стати світовим хітом і отримати «Оскара». *** Якщо якомусь білому пальто усі політики – однакові, подаруйте йому на свято замість шоколаду коробку лайна. *** «Білі польта» свої помилки теж змивають кров’ю. Але – геморойною. *** Коли московити запевняють, що в Україні вони залишаться назавжди, в цьому є певна істина – частина з них дійсно тут і залишиться. Як добриво. *** Перемогти ворога – півбіди, треба ще відбити у нього бажання до нових спроб. *** Про порядність Зе, про його гідність і наявність совісті розказуйте мені, коли він визнає досягення Порошенка і вибачиться перед ним за всю свою брехню. *** Війна швидше закінчиться, якщо шашлики смажитимуть з поворознюків. *** Є версія, що сраліна свого часу замочили євреї – щоб не творив репресії проти них. Цікаво, чи добереться теперішній «Моссад» до хуйла?
Так ось на чому базується нацбезпека України- на цюцюрці пердизента. Цікаво, якщо Зелупа дістане імпотенцію- то усе, нема більше України?
Я не збиралася реагувати на безумні «опитування» пані Безуглої, яка свідомо провокує і розколює, якби не цей її останній пост. Написаний в момент, коли Європейська Солідарність оплакує нашого друга, зовсім дитину, Мирослав Ляшок. Вчора він загинув під Вугледаром. Його юна дружина чекає дитя… Минулого тижня ми поховали нашого Сергій Іконніков, ми бігли з прощання з ним з Майдану , в Раду, на голосування за церковний закон. Я починаю плакати, як згадую Сергія і Мирока. Ми плачемо, слухаючи пісні Гліба Бабича і згадуючи наших друзів, з багатьма нашими регіональними лідерами ми познайомилися на Майдані. Депутат облради від слуг, партії Марʼяни, і досі на вибачилися перед родиною загиблого Oleg Barna. Немає регіону, де б не було могил наших загиблих колег. Відвідуючи Харків чи Львів, Черкащину чи Запоріжжя, Франківщину чи Дніпро, ми йдемо не в партійні офіси, а на цвинтар - вклонитися памʼяті Тараса, Сергія, Олега, Олександра, наших друзів. В нашому партійному офісі- портрети в чорних рамках. Наша Небесна Сотня. Наша Найкраща Рота. 70 партійців, активістів, депутатів різних рівнів «ЄС» загинули на фронті. 70. Це страшна цифра. Це наші дуже близькі друзі і побратими. Це наші регіональні лідери, це наша молодіжка. І ми нікому не дозволимо топтатися по їх памʼяті. Сотні наших партійців поранені. Більше 2500 наших партійців воюють на фронті, на найгарячіших напрямках. Майже бригада . І в окопах вони не ділять своїх побратимів за партійними прапорами, там всі за Україну. В цей час як в тилу правляча партія глумитися над памʼяттю наших загиблих. Фракція «ЄС» публічно звертається до керівництва парламенту, регламентного комітету і голову партії СН Шуляк з вимогою негайно вибачитися перед памʼяттю наших загиблих. Мені соромно за Київ, який обрав Безуглу депутаткою. Дуже боляче, що така ницість може бути в парламенті. Я приношу вибачення родинам всім наших загиблих і обіцяю захистити їх памʼять від неадекватів з правлячої партії….. Направили звернення на керівництво ВР з вимогою відкликати Безуглу з комітету нацбезпеки . Ірина Геращенко
По-перше і перше, хто переживає за президентські вибори - це Зеленський та Єрмак. Зеленський вже сказав, що не може кинути країну. Але тут дилема. З однієї сторони провести вибори в нинішніх умовах - це просто надурити народ. Бо кожен розуміє, що зробити це чесно і прозоро сьогодні не можливо. А з іншої сторони, закон каже: Президент України обирається на 5 років. (крапка!) Тобто, хоче Зеленський, чи не хоче, його повноваження закінчуються весною наступного року. А що далі? Згідно закону влада тимчасово переходить до: Спокійної ночі....
є дві різні ситуації: - дострокове припинення... - закінчення терміну 5 років... Коли у травні настає закінчення президентського терміну........ причому тут взагалі дострокове припинення, і голова Верховної Ради? Звісно, теоретично можна назбирати більшість голосів, і прийняти усе що завгодно... але це вже інша історія...