Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. Судять мафіозі, якого підозрюють в шахрайському заволодінні 500 млн грн.
    На засіданні суду - "чесні журналісти" з мафіозної інфо-клоаки, які пропагували "через 10 лєт забудут кровь"(с) і тягнули в наші ефіри хароших рускіх. На суді його колишній мафіозний бригадир по пропаганді і одночасно колишній міністр культури, при якому українська культура знищена. На суді його ж ручний шоу-мен, якому попередній нікчема будучи міністром виділив 33 мільйони грн під час війни на розкрутку "нового народного героя" від мафії - бандита Паравоза. Двоє людей в формі, не знаю чи ручних, чи ні, які заявили, що "Коломойський в 2014 врятував Україну". Це, очевидно, коли замовив і організував в своїй ОДА похід на Іловайськ, обманувши добровольців, що призвело до загибелі сотень людей і розвалу фронту. На суді ручний депутат мафії Дубінський, вихідець з того ж таки мафіозного інфо-ресурсу, зрадник і активний фігурант спецоперації російського ГРУ по касетам Байдена-Порошенка.
    Ну і вішенка на тортік: головний рабин Дніпра Шмуель Камінецький в ролі святої людини. Але таємниці, чому рабин якшається з мафією, тут немає для всіх, хто в курсі матеріалів мафіозних розборок фігуранта з Пінчуком в Лондонському суді: цей кадр ще 20 років тому там згаданий сторонами як їхній головний мафіозний рішала. КидАли йому довіряли і він завіряв їхні договорняки по кидку держави.

Тобто ми бачимо стійку організовану мафіозну групу. Члени його банди по-правильному мали б сидіти із ним в одній клітці, а не розігрувати "підтримку громадськості" і відсутність злочинного зв'язку між собою.
    Але поліція як раз створення ОЗУ і не розслідує.
    Чомусь фігурант також не відповідає за згадані вище оборудки з Пінчуком і Боголюбовим (як і дані персонажі не сидять разом із ним), не дає свідчень по Іловайську, по російській електриці протягнутий після 2019 його шісткою Герусом, по вступу у змову з ворогом і продажем йому наших національних інтересів.
    Чомусь не ведеться розслідування і допити кого із політиків цей мафіозі за десятки років своєї діяльності "створив" і пропхав в нашу владу? Кого іще із діючих політиків він контролює?
    Думаю, але не наполягаю, не хочуть з'ясувати прізвища всіляких сталевояйцевих патріотів, які отримали на свою ГрінФемілі Лімітед 50 мільйонів баксів із вкрадених вкладів в Приватбанку.
    Чомусь не обговорюється конфіскація (поки хоча б арешт) барахла мафіозі, а в першу чергу зомбі-каналу, який кожний революційний цикл вибачається за брехню і зомбування українців. При тому, що орденоносна Раєвська проговорилася у суді, що Коломойський - бенефіціар і власник 1+1:
    - "Я пишаюсь що працюю на "1+1" і він інвестор каналу".
    А отже у мафіозі мали б конфіскувати його мафіозне ЗМІ, через яке цей бандит обов'язково почне захищатися від України (якщо цей суд не постанова) і руйнувати самі підвалини нашої держави в умовах війни. Раніше конфіскувати цей телеканал було значно складніше, бо в попередні роки він зареєстрував його на бомжа в офшорі. А тепер, що заважає? Вперед.

Коли судять босса мафії, мафія не зникає, її очолює новий босс. І мафія продовжує контролювати свої численні мафіозні бізнеси.
    Якщо це не план, що новим босом злочинного клану має стати Зеленський, як став Путін після знищення Березовського, то воювати з мафією треба не на пів шишечки. А так, як це роблять в нормальних країнах.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це говорить чи не головна ведуча Єдиного державного марафону. Для Вас, зеленої біомаси.
    Ця баба захищає олігарха, котрий обікрав Україну вже не раз і про його злодіяння говорить не пропаганда, а американське та великобританське правосуддя. Але ви - лохи і далі будете довіряти владі, котра зомбує вас через телевізор.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вас це питання дійсно хвилює ? :scratch_one-s_head:

вже є сотні інших каналів та ведучих :uanew:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. mypucm

який сюжет :facepalm:

і це тільки половина абзацу :facepalm:

5. Передвиборчий лозунг "Кожен з нас президент", реалізувався у "Кожен з нас зрадник, покидьок і мародер". Саме тому стадо бидла щільніше стискає ряди, бо причетне, але ніколи того не визнає, бо бидло.

6. Good man

Good man Обычный человек

Даже в еврейском аду Коломойского не возьмут на поруки, а она собралась.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

мільйони дивляться Єдиний марафон.

8. mypucm

на окупованих територіях тільки слухають... бо інших можливостей нема...

9. Good man

Good man Обычный человек

А ведь его можно не слушать и не смотреть. Но миллионы об этом не знают.

• Подобається Подобається x 1
  10. mypucm

а шо людям слухать на окупованих територіях? скабєєву?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я про що?
    В тому то і справа.
    А вона далеко не втекла від Скабєєвої.

12. Good man

Good man Обычный человек

Не знаю, кто это. Можно книги читать.

13. Як не випуск ізраїльських новин - там якийсь бригадний генерал Даніель Гаґарі, прес-аташе ЦАГАЛ.
    Не розумію, як вони виживають у тому Ізраїлі.
    Де Єрмак?
    Де Подоляк?
    Де Арестович, врешті-решт?
    І це я ще нашого верховного споксмена не згадав, без чийого чарівного голосу ми й спати не лягаємо.
    От же забита нація ці ізраїльтяни! Дикі люди.

• Подобається Подобається x 1
  14. mypucm

кажуть, в Ізраілі більш жорстка цензура виважена інформаційна політика...

якщо таке запровадити в Україні, це і вашої писанини торкнеться )

15. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

"Лютий скрегіт" той голос зветься!

16. mypucm

17. І да, ніхто футболочку не одягнув з надписом "я тобі мовчати не буду". А колись же були мужніми, принциповими і непохитними
    #ятобінедорогенька

Юлія Мостова, ДТ:
    «Після статті, яка вийшла у «Дзеркалі тижня» про 17-гривневі яйця, президент Зеленський зібрав журналістів на розмову off the rec (розмова не для запису й цитування). Мене, правда, туди не запросили. А президент звернувся на тій зустрічі до журналістів із проханням помовчати про корупцію до перемоги. І ви знаєте, щодо корупції — ми би прийняли ці умови, якби президент для баласу продовжив і сказав: «Але я не хочу, щоб це явище роз’їдало наші тили, відбиваючись на спроможності нашого фронту. І тому ось людина — Андрій Борисович (Єрмак — «ДМ»), інша людина, хто завгодно. Ось його телефон. Якщо у вас є підкріплена фактами інформація, прийдіть, будь ласка, надайте її цій людині, вона відразу візьме слухавку, і дайте нам тиждень на реагування. Якщо за тиждень реагування не буде — друкуйте, показуйте, пишіть. Але дайте нам шанс виправитися». Однак цього президент не сказав. Він сказав — мовчіть до перемоги! Втім, якщо ми будемо мовчати — ніякої перемоги не буде»

Я от не памʼятаю, а в часи свинарчуків барига дозволяв собі просити ЗМІ не писати про корупцію, чи він, наївний, не знав що так можно було?

18. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Брешуть, кляті приховані поплічники москалів! :ireful1:
    Как сейчас, в эпоху развитого интернета, можно что-то скрыть от электорального быдла? :dntknw:

19. За півроку після загибелі Олега Барни, до родини надійшло рішення суду про задоволення його позову про захист честі та гідності і спростування недостовірної інформації з боку громадянина Колтунова Ігоря Сергійовича (колишнього журналіста 1+1, тепер депутата Київської облради від "слуг народа")

Вчергове формальна справедливість встановлюється коли вже пізно, бо Барни нема, а господін журналіст-депутат та його орденоносні колеги про неї нічого не повідомлять, вже не кажучи про вибачення, тому населення знову переважно нічого не дізнається що йому скормлюють в окупованому пропагандістами телевізорі.

Ну, і навіть мови не йде, що Колтунов замінить Барну на фронті, це теж не в наших традиціях, гламурний "розслідувач" продовжить "підтримувати" ЗСУ красівими селфі та руханками, а коли треба литиме бруд на кого вкаже господар - так що на питання "за что?" додається ще одна неприємна відповідь.
    .................
    До речі, Колтунов з гордістю вказує, що був "учасником акції на підтримку полонених українських моряків під будівлею ООН у Нью-Йорку 26 листопада, 2018 року" - цікаво чи буде така само акція на підтримку полонених захисників Маріуполя?

Valeriy Prozapas

а де твій аватар? :)