І ніхто не думав анексовувати. Референдум 1991 під дулами автоматів американських "зелених чоловічків" не проводився, приїзджав Буш і агітував не виходити зі совка. Вот Пашинян заявляв, що надійніший гарант і захисник для Вірменії - НАТО.
А журек - польський чи білоруський? Я деколи використовую приправу: Але від цього борщ польською стравою не стає.
Бачу, у рашиському кодлі розпочинається ефект павуків в банці, може відчувають швидке усунення путінархів, тому ліквідовують і людей з його клану та ймовірних конкурентів.
Син няні дітей Зеленського. Мене з цього просто прьот Голова комітету з питань свободи слова Верховної Ради України - син няні дітей Зеленського, ааааа )) Це такий пZдець, що я відчуваю не обурення, не відчай, не зневіру, я вже просто регочу. Ото як казали, "ну хоч поржом". Пристроїв сина няні дітей Зеленького не аби куди, не у раду директорів Нафтогазу, не якимось радником міністра спорта, а депутатом Верховної Ради в комітет з питань свободи слова, ну не милота? Я пам'ятаю ще в комітеті по обороні, здається, був чоловік однокласниці Зеленського. Та чому "був", хто ж його звільнить? Така мімімішечна Верховна Рада - чоловік однокласниці Зеленського, син няні дітей Зеленського, племінник друга дитинства Зеленського... ну і від Патрушева декілька чоловік, хтось же мусить цим звіринцем керувати. Ліхтарі чекають.
Почали гинути, як після невдалого путчу ГКЧП, спочатку пригожин, невідомо що і з КаДИРКОЮ та Гіркіним. Буде радий кабзон, як у нього на концерті буде піськофф і шуйга, але краще для них гуси-гуси Гаага.
Як показав виступ зелупи в ООН зелений шмарофон. Зліва - медіашмари змонтували зал з іншого виступу, на якому за версією режисерів навіть сам зелупа сидить в залі і слухає свій же виступ) Справа - як було насправді. Порожній зал. Жаль пан Геббельс до такого не дожив. ось збільшений кадр з відео, де за версією шмарофону зелупа слухає сам себе