так а шо ви мені хочете довести ? я на виборах перший і останній раз голосував у 91 році в інших випадках просто не можу вибрати між файними кандидатами мені усі подобаються......... коли не сваряться, а разом працюють
Гриценка вважав тільки циган. вадінтур ніхто не кричав. Єрмак, Баканов, Наумов - не змова Кремля? Туго доходить?
Ви дійсно вважаєте, що це активна і нормальна позиція громадянина України? Вашою пасивністю користуються . Це безвідповідальна позиція. Ви не можете, або не хочете нести відповідальність за країну, як і Лаптоша. Хтось правильно сказав: не бійся ворога, бійся байдужого.
Згоден. А пригадуєте, як Порошенко заборонив всякі російські ресурси, типу Однокласнікі. Стільки "патріотичного" смороду було. Зразу знайшлися спєци, які розповідали як обходити заборону.
Я от не доганяю однієї речі. От я - грекокатолик. Я можу спокійно ходити у Римокатолицьку церкву. Бо для мене це одна канонічна церква. У цьому світлі я не розумію деяких православних. ПЦУ - православна церква? - Так! Канонічна? - Так. Українська - Так. Що ще потрібно православному? Що є у УПЦ, а нема в ПЦУ? ЩО?
сьогодні +36, не поїхав на дачу... у мене найближчі плани - займатися виживанням... працювати на своїй ділянці, та у полі, якщо покличуть... 1) кому я заважаю ? 2) які в мене можливості нести відповідальність за країну? 3) "бійся байдужого"... шо конкретно Вас у мені лякає ?
Коли то ще було. Пригадую, такий Гринів заявляв, що Порошенко виграє в усіх, насправді, у ІІ турі міг виграти тільки у Бойка, при його виході у ІІ тур і типовому виборі "меншого зла".
Кожна людина повинна нести відповідальність. Одному дається багато і у нього багато відповідальності, в іншого дається мало і нього менше й вимагається. Вам дано мало - просто піти і проголосувати раз на пару років. Це зовсім не важко. Але якби кожен ніс хоча б цю маленьку відповідальність, напевно, в країні б було менше злодіїв та зрадників. Ви не пішли і за вас це зробили ті, хто рветься до корита. Чому б не зробити щось нехай мінімальне, але мати чисте сумління - я зробив те, що мав зробити. Якщо в країні буде 40% тих, кому байдуже, то країна буде байдужа до проблем цих виборців. Буває, не подобається двоє кандидатів. Але все одно треба зважити всі за і проти і проголосувати. Серед кандидатів ніколи не буде святого і чекати на Месію, який прийде і все зробить ідеально - нема змісту.
Заборонити, як антидержавну організацію, а прихильники Православія можуть перейти в ПЦУ. Не бачу проблем.
Я можу догадатися, що з чистого бюлетеня можна зробити все, що завгодно, а з використаного - дуже важко, особливо в масовому плані.
Вже скалозубила скабєюшка, що ущемляють, все російське забороняють. Такого не зауважували, але випадок, про який я говорив, яка перевага і хто на чию сторону може перекинутись, боти не вірили, тріпались, і тоді, і тепер.
нагадаю процес голосування... сидить виборча комісія - скільки там... 5 людей... від різних партій... плюс купа критично налаштованих спостерігачів від самого початку відома кількість виборців на цій ділянці... скажімо 500 відповідно є 500 бюлетенів... після голосування складається підсумковий протокол: - на столі під пильним оком усіх присутніх рахуються невидані (тобто чисті) бюлетені ... записується цифра... - по черзі на стіл висипаються урни і під пильним оком усіх присутніх усі голоси перераховуються - за кожну партію... - складається підсумковий протокол з усіма цифрами по кожній урні за кожну партію, і кількість невиданих там же... - тут же, на цьому ж столі, протокол голосування (і бюлетені) запечатуються... голова комісії стрибає у машину, і з протоколом голосування мчить в окружну комісію тут протоколи приймають (колективно, на засіданні окружної комісії) усі цифри вводяться в інформаційну систему "Вибори" - їх одразу бачить ЦВК --------------------------------------- якщо у Вас є винахід, як цю систему обдурити - звертайтеся до партій - можливо хтось добре заплатить
у мене десь були 2 телеграми - подяки від Ющенка та від Кабміну... за якісно проведені вибори 2006 року (на посаді системного адміністратора в окружній комісії)
Если бы всё было так просто, я бы не спрашивал. Как сейчас видим, приверженцы УПЦ не согласны туда переходить.