Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так а шо ви мені хочете довести ?

я на виборах перший і останній раз голосував у 91 році :):uanew:

в інших випадках просто не можу вибрати між файними кандидатами :dntknw:

мені усі подобаються......... коли не сваряться, а разом працюють :download:

2. Good man

Good man Обычный человек

За сохранение союза проголосовал?;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гриценка вважав тільки циган.
    вадінтур ніхто не кричав.
    Єрмак, Баканов, Наумов - не змова Кремля?

Туго доходить?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви дійсно вважаєте, що це активна і нормальна позиція громадянина України?
    Вашою пасивністю користуються .

Це безвідповідальна позиція. Ви не можете, або не хочете нести відповідальність за країну, як і Лаптоша.
    Хтось правильно сказав: не бійся ворога, бійся байдужого.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден.
    А пригадуєте, як Порошенко заборонив всякі російські ресурси, типу Однокласнікі. Стільки "патріотичного" смороду було. Зразу знайшлися спєци, які розповідали як обходити заборону.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я от не доганяю однієї речі.

От я - грекокатолик. Я можу спокійно ходити у Римокатолицьку церкву. Бо для мене це одна канонічна церква.
    У цьому світлі я не розумію деяких православних. ПЦУ - православна церква? - Так! Канонічна? - Так. Українська - Так.
    Що ще потрібно православному? Що є у УПЦ, а нема в ПЦУ? ЩО?

7. mypucm

у тому числі і Ви...
    якщо я не голосую - вага вашого голосу збільшується

8. Good man

Good man Обычный человек

Твоё предложение, что делать с приверженцами УПЦ?

9. mypucm

сьогодні +36, не поїхав на дачу...
    у мене найближчі плани - займатися виживанням... працювати на своїй ділянці, та у полі, якщо покличуть...

1) кому я заважаю ?
    2) які в мене можливості нести відповідальність за країну?
    3) "бійся байдужого"... шо конкретно Вас у мені лякає ?

:popcorm1:

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коли то ще було. Пригадую, такий Гринів заявляв, що Порошенко виграє в усіх, насправді, у ІІ турі міг виграти тільки у Бойка, при його виході у ІІ тур і типовому виборі "меншого зла".

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кожна людина повинна нести відповідальність.
    Одному дається багато і у нього багато відповідальності, в іншого дається мало і нього менше й вимагається.

Вам дано мало - просто піти і проголосувати раз на пару років. Це зовсім не важко. Але якби кожен ніс хоча б цю маленьку відповідальність, напевно, в країні б було менше злодіїв та зрадників.
    Ви не пішли і за вас це зробили ті, хто рветься до корита.

Чому б не зробити щось нехай мінімальне, але мати чисте сумління - я зробив те, що мав зробити.
    Якщо в країні буде 40% тих, кому байдуже, то країна буде байдужа до проблем цих виборців.

Буває, не подобається двоє кандидатів. Але все одно треба зважити всі за і проти і проголосувати. Серед кандидатів ніколи не буде святого і чекати на Месію, який прийде і все зробить ідеально - нема змісту.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадала баба, як одного разу дівкою була.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заборонити, як антидержавну організацію, а прихильники Православія можуть перейти в ПЦУ. Не бачу проблем.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ваш бюлетень ви не заповните, його заповнять без вас.

15. mypucm

як Ви можете контролювати, що Ваш голос чесно враховано... нічого не перекручено, не підмінено ?
    :popcorm1:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я можу догадатися, що з чистого бюлетеня можна зробити все, що завгодно, а з використаного - дуже важко, особливо в масовому плані.:read:

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже скалозубила скабєюшка, що ущемляють, все російське забороняють.
    Такого не зауважували, але випадок, про який я говорив, яка перевага і хто на чию сторону може перекинутись, боти не вірили, тріпались, і тоді, і тепер.

18. mypucm

нагадаю процес голосування...

сидить виборча комісія - скільки там... 5 людей... від різних партій... плюс купа критично налаштованих спостерігачів :acute:

від самого початку відома кількість виборців на цій ділянці... скажімо 500 :hi:
    відповідно є 500 бюлетенів...

після голосування складається підсумковий протокол:
    - на столі під пильним оком усіх присутніх рахуються невидані (тобто чисті) бюлетені ... записується цифра...
    - по черзі на стіл висипаються урни і під пильним оком усіх присутніх усі голоси перераховуються - за кожну партію...
    - складається підсумковий протокол з усіма цифрами по кожній урні за кожну партію, і кількість невиданих там же...
    - тут же, на цьому ж столі, протокол голосування (і бюлетені) запечатуються...

голова комісії стрибає у машину, і з протоколом голосування мчить в окружну комісію:girl_witch:
    тут протоколи приймають (колективно, на засіданні окружної комісії)
    усі цифри вводяться в інформаційну систему "Вибори" - їх одразу бачить ЦВК :windie:
    ---------------------------------------

якщо у Вас є винахід, як цю систему обдурити - звертайтеся до партій - можливо хтось добре заплатить ;)

19. mypucm

у мене десь були 2 телеграми - подяки від Ющенка та від Кабміну...
    за якісно проведені вибори 2006 року
    (на посаді системного адміністратора в окружній комісії)

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Если бы всё было так просто, я бы не спрашивал. Как сейчас видим, приверженцы УПЦ не согласны туда переходить.

а де твій аватар? :)