Все правильно. А який курс ви хотіли, коли обраний вами Янукович (маю наувазі ваші терени), залишив у казні 128 000 грн. на всю Україну? За неправильне голосування потрібно платити, а як ви думали?
А ви й надалі вважаєте УПЦ МП церквою? Бо я думав, що то вже пташки співають, що це не церква, а ФСБ.
А що, українська церква підпорядковується державі?А, я й забув- ви зелебобік. А зелебобікам притаманне все пересмикувати. А ось Зелупа прямо порушив Конституцію. Коли свої обов`язки у завнішній політиці переклав на якогось штимпа Єрмака, який не є навіть держслужбовцем.
скучили за совком? От чогось вас не мучить, що на заробітки їздили в Москву? Чи Москва - то не закордон? В Європі всі їздять і працюють там, де хочуть. І поляки і німці і італійці і всі, кому це вигідно. А ми мали власний ринок праці і москальський, а отримали європейський. Чим зле?
якщо якісь попи порушують законодавство - треба розбиратися згідно діючого законодавства... а не бігати за тими томосами... як раніше бігали за євро - 2012
А, ну треба не випускати цих "працездатних". Нехай за трудодні працюють. Ви насправді такі тупі, зелупоголові?(Питання ріторичне).Для вас новина, що саме виїзд призвів, що реальна зарплата у валюті стала рости?Бо зненацька українські олігархи, які тримали найнижчій в Європі рівень зарплат, почали конкурувати з європейськими работодавцями.І вибір був таким- або підвищуємо зарплати, або до станка становимось самі.
я написав - поїхали за кордон... яка різниця за який? там працюють, там платять податки... у Польщі в саду у фермера - десятки працевлаштованих.. а в нас аграрії типу Порошенка... на сто гектарів один тракторист...
ну так Порошенко ж працював міністром економіки в уряді Азарова ))) і ви ж не путайте бюджет, і валютні запаси НБУ...
подумалось... якраз у тему ʼСвобода слова' піде ----------------------------------------------------- Приміром, купуєте ви машину... І продавець питає: - Яке гарне скло поставити ? Сіре чи рожеве? Якою буде ваша реакція ? - Та ти шо - дурний? Звісно, прозоре хай буде! Чому так? Тому що для правильних рішень треба ТОЧНО бачити, що відбувається навколо... ---------------------------------- так само з виборами... на мою думку, найбільше шкоди не від тих, хто чогось не вміє... їх можна виявити, замінити... а від тих, хто бреше... перебільшує... викривлює інформацію...
Справа не в окремих попах, а в самій УПЦ МП ФСБ, котра повністю підлягає РПЦ Кірілу. Чи ви в принципі не проти московського патріархату?
А я не плутаю. Резерви відносно недоторкані. А курс визначають гроші, котрі в економіці бігають, а не ті, що лежать в резерві. З резерву інколи беруть для стабілізації, але в певних межах.
Інколи треба включати голову. Якщо між Ющенком і Януковичем обирають Януковича, то це вибір дупою. Жодна нормальна людина в нормальній країні не обиратиме двічі судимого, зека, що крав шапки. Але як нема мозків, то це називається трудно. А потім... а чому у нас так важко? чому війна? Так тому, що ви тупі. У нас війна - виберемо коміка. Знову вибір дупою. І тут справа не в Пороху, а дурній голові.
Тобто, брехні Зелупи та його кодли перед самісіньким вторгненням Єблівушкі, брехні, яка призвела до сотень тисяч загиблих- замало?І щодо "замінити"- чому не міняють оту дупутатшу Безмозглу?Чому не міняють Верещучку?Чому не міняють та не саджають Рєзнікова?А навпаки, Зелупа з його кодлою дає "развєрнутися" цієй наволочі.
А попереджали... А конкурентами вважали тільки Тимошенко і Гриценка, а різні чорноволохи кричали про "вадінтур - 2", поширювали логіку, як щодо деяких конкурсів, де брала участь росія, що має перемогти раССєюшка, інакше це змова проти росії, так і тут, має перемогти Порошенко, інакше, це змова "агентів кремля".
А если вопрос поставить иначе? Что делать с миллионами приверженцев УПЦ? Особенно с теми, кто на фронте?
ну я проти антиукраїнської діяльності... а як там хто правильно молиться - то їхні проблеми до речі... ось читаю - через телеграм херсонцям погрози присилають... чому б не заборонити телеграм?
ну так з кожним правлінням виїжжають усе більше... і безвіз їм... і зелене світло... скоро один я залишуся... скучно