Зустрічне питання, я писав, що буде така кандидатура (невідома ще жодна і виборча кампанія ще не стартувала) чи писав, що така кандидатура цікава багатьом і для багатьох конкурент?
Планктоша типовий вкраїнчик. Мізків немає, живе телевізором, нічого корисного не створює, коротше- пліснява на суспільстві.
Скільки раз говорив, хоч були у Порошенка якісь вагомі справи, не робіть із нього якогось божка, ще не вистарчало ставити заряджати воду при його виступі.
Планктоша, довбойоб ти такий, річ не про Порошенка. Річ про Зелупу, який на посаді Президента був такимож, як і купа гівна. Який довів країну до війни своїм "відведенням", "зійтись посередині", "бачу мир" та іншим. Який протягнув на верхні щаблі влади гівно зі сміттєзвалища. Який своїми діями намагався посваритись з союзниками. Що тобі щє не зрозуміло, довбойоб?
Минуло більше доби. Офіс президента і сам Зеленський ніяк не реагують на розслідування по заступнику Єрмака екс-регіоналу Ігорю Шурмі. Його родина отримувала сотні мільйонів прибутків від продажу сонячної електроенергії на окупованих територіях. Таке враження, що на Банковій не вважають проблемою підозру в колабораціонізмі одного з очільників офісу. І точно не вважають українців гідними почути пояснення вкрай серйозним звинуваченням. До речі, чому ДБР і СБУ досі не порушили кримінальне провадження і не проводять перевірку? Бо своїм - геть усе, а іншим свавілля чи в кращому випадку закон. ▶️ підписуйтесь на телеграм-канал ЗАКРИТА ЗОНА, щоб знати більше
Порошенко: -відновив Українську церкву, -вивів Україну в асоціацію ЄС, - з нуля відновив армію - закон про українську мову - економічно вивів Україну після Януковича - врятував українців-вкладників Приватбанку Зеленський: - не втік. Лаптоша: Я не знаю за кого голосувати. ----------------------- Лаптоша, ти - тупий?
Планктоша, а чому про твого хуєграя є тільки такі фрази: 1. Краде 2.Привів до влади фсбшну наволоч 3.Розмінував Чонгар 4. Здав Південь 5.Порушує Конституцію та Закони України
(виходить, що Порошенко, будучи головою держави, завзято порушував Конституцію України, займаючись релігійними питаннями)
КУДИ ВИВІВ ? долар з 8 підскочив до 28 - це успіх ? завдяки спрощенню візового режиму додатково мільйони працездатних громадян виїхали з країни на заробітки... які там ще успіхи ?