Константинопольский патриархат перенес дату Синода по автокефалии для Украины "Дата проведення Синоду перенесена на червень. Це, напевно, пов'язано з тим, що Патріарх (Варфоломій )Не дуже добре себе почуває, а, можливо, зі складнощами, які виникли в процесі консультування з різними Православними Церквами ", От тобі і на...захворів Варфоломій! А Алексій вино/горілцуню п'є напевно і здоровий! Нова кумедія!
Маю ще версію, що і сам Порошенко зацікавлений у такому прийнятті чим попізніше, десь перед виборами, і свій козир із рукава перед виборцями витягне, і від ейфорії, щоб не відійшли.
Осведомитель ФСБ изображает из себя журналиста. А еще они обожают величать самих себя офицерами. Качество информации обнадеживает перспективных пациентов Сербского. 01023, Київ, вул. Шота Руставелі, 16 РИА Новости
«Фабрика троллей» запустила новый сайт в преддверии выборов в Конгресс В преддверии выборов в Конгресс фабрика троллей запустила новый сайт - Assotiated Press Most Popular Захід мляво реагує на чергові витівки Кремля і не поспішає встрявати в конфлікти. Але ж чергове диво пропаганди здатне виробити чимало ГБ інформаційного сміття на додачу до того, який у них вже накопичено.
Якщо Пуйло погане надумало страшити КДБ-ФСБ, то як він попадеться ФБР чи ЦРУ, в Гуантанамо висіти йому довго. Кенеді чи Рейган не говорили, що дуже хочуть дружити із совком, у тому, що погані стосунки, винен їх народ.
СБУ викрила черговий підривний дезінформаційний осередок. Вербують по 4000 безробітних і усе намагаються обдурити. Вони давно чокнулися на власній брехні.
Багато американська влада повісила чи якось покарала військових злочинців? напр.: японська команда 703 з бактеріалогічної зброї, Вернера фон Брауна, доктора Менгеле мабуть приховали, наш Лазаренко тощо. Багатий путін може купити собі свободу просто так і дожити десь у Техасі, вирощуючи страусів , щоб їздити на них. Американці цінять тих, з еого будуть щось мати. От, наприклад, чому в РФ впроваджують систему карточек та чіпов- це ж імпериалістичне зло? Ага, всіх почіпить і здасть Трампу, якому потрібна багата Сибір без населення, яке переб'ють під час війни і вимре від голоду.
Пане Комунарец, у ватному стилі, що хочуть піндоси напасти на Рассєюшку. Раз мова про військових злочинців, що із Хуссейном, Каддафі закатований своїм же народом, Пуйло буде спокійно жити в Техасі і нормально це сприйме населення Техасу, маючи такого сусіда? Ви не резидент "Аншлагу"? Може ще Північна Корея - та і при втечі туди, буде привселюдно четвертований у Пхеньяні.
Хм... А чого ж до нього санкцій не застосовують? Бо та с... всіх продасть. А взагалі, я вражений вашим недалеким видінням, як побороти ВВП. Ладно, той польський недоукраїнець плюється, але ж ви маєте розуміти, що моя інформація про ВВП може бути гірше за ядерну зброю, після якої ВВП позаздрить Хусейну і Каддафі)). Як ви збираєтесь побороти ворога, якщо навіть не вмієте його обдурити його ж методами, але більш правдивими?
Кажуть, що Гітлер доживав в країнах з режимами, підконтрольних США, то чому і ВВП там не дожити, тим паче, що американці мають відпрацьовану систему захисту свідків, а підкинути росіянам одного із 20 двійників ВВП - раз плюнути. Так і винищать слов'ян разом з усіма народами. Я ж не даремно даю відео , де американцям потрібна Сибір без населення , там буде безпечно при катастрофі, після якої Америки не стане))
Дивився одне відео про те, як керувати людиною за допомогою свідомості (хоча це не відображає смисл російського "сознание", але нехай буде). От все добре і чітко, поки не прив'язали все до життя. Тут і розвалилося. Тобто, теорія гарна, а людина все спохабить. То справа така: Якщо дорогу від пекла до кордону раю розбити на 10 частин, які назвати рівнем гармонії, то США та Україна на 2 рівні від пекла, РФ на 6-му, а Крим на 7-му.... Ото пропаганда! Хто хоче послухати - то дам посилання, послухати теорію, а так не буду, бо у декого зуби болять за мене)))
Совок мав ядерний арсенал і що? Де тепер совок - на смітнику історії, де йому і місце. Такі політики як Тетчер, Рейган - не церимонились із совком, і будь вони тепер, Пуйло сидів би як сливка в задниці. Гітлер офіційно виїхав у Аргентину, країну із фашиським режимом, до чого тут підконтрольні США країни? Згадували Хуссейна - був не бідний, на словах ненавидів англосаксів, а неофіційно, носив англійські костюми, любив пити віскі... Майже як деякі єдинороССи, на камеру покричать про вражескую США, а там, і діти вчаться, і капітали, і вілла в Майямі...
@Lanktocha, якщо ви свої слова "Гітлер офіційно виїхав у Аргентину," підтвердите авторитетними джерелами, то я буду вам дуже-дуже вдячний.
Для любителів вишуковувати в гівні шкварки: В Аргентине нашли личные вещи Гитлера: опубликовано фото - Lifestyle 24 P.S. Не я його туди супроводжував.
@Lanktocha, ну нашо ви брешете? І ше берете і кажете, що ви любите шукати в гівні шкварки. Нема в гівні шкварків, навіть не шукайте Так от, у вашому посиланні ні слова про те, що "Гітлер офіційно виїхав у Аргентину,", там тільки кажуть, що в Аргентині було знайдено 75 предметів, які, на думку влади, є оригінальними і свого часу могли належати високопоставленим фігурам Третього Рейху, зокрема й Адольфу Гітлеру - зокрема, лупу, якою користувався сам Адольф Гітлер. Міг користуватися, а міг і не користуватися - то тільки влада так думає І навіть якщо в Аргентині надибали лупу, якою користувався сам Адольф Гітлер - то це ще не доказ, що "Гітлер офіційно виїхав у Аргентину,", шо нє? Так що, @Lanktocha, не фантазуйте
А я і писав, що за офіційною версією емігрував саме туди. Є інша інформація, чи як писали вище, що жив у підконтрольних США країнах - факти на стіл!