Знайшов відео планктоші View: https://twitter.com/19_Loki_77/status/1630318900322746369?t=bQwEnV_N5yrISj5lnJ417g&s=19
Хотів був дізнатись що думає з приводу урізання премій, але зато поставок в армію яблук по 51, наш полковник міліції А. Білецький, і чи таких свінарчуків він собі замовляв - а він виявляється мемуарить як "в 2015 добровольців прибирали з фронту на догоду Мінським", прям так і каже. Ну я не знаю, всі хто хотів залишитись на фронті, той залишався аж до початку епохі прєкращєнія стрєлять, а от Білецький себе убрав з фронту до ВР, і бігав кидатись зеленими свинками, що докидався аж до "розведень" з розмінуваннями та спокійно спостерігав за згортанням обороноздатності - і все парня влаштовувало, включно з лейтенантом Бакановим та "шашликами". А знищення заодно з полком "Азов" міста Маріуполя, по якому Білецький під час дії Мінських ходив парадами, виходить теж його влаштовує - ну за цією логікою краще ж стало, правда? ................. Запитати б ще цього полководця що він сам робив під час оточення Маріуполя, і де була та його анонсована "деблокада" , але поки не буду, може це зроблять ті, кого він своєю зрадницькою політичною "діяльністю" підставив під путінський таран. Valeriy Prozapas
Чув думки, у чому різниця між боями при Порошенку і Зеленському, як "талановитий дипломат" Порошенко про контр.наступи не говорив, розраховував, що за допомогою переговорів заставить ворога піти з окуппованих територій, не завжди був ефект, Зеленський вичікує момент вдалого контр.наступу, як Азербйджан в Карбаху.
Дурню, а "Євангеліє" від чорноволохів, постійні порівняння, як було добре і як погано зараз не лизоблюдство? Хтось переймається хамидлом? В бан дятла!
Звісно ні, тоді наша країна сама зробить ядерну зброю і сама покінчить з расеей, у нашої країні ніколи не буде такого режиму, бо тільки на расеі тоталітаризм, у нас ні.
Конституция есть даже у северной Кореи. Речь шла о реальной свободе слова. Нет признаков того, что Зеленский закручивает гайки под себя, под своё переизбрание и под выборы в парламент?
А виключення з ефіру трьох каналів - це.... ? А відсутність на ебломарафоні реальних сюжетів про війну, а тільки про боневтіка - це .....?
Треба повитирати монітор від харканини порохоботів. Логіка, хто каже, що заборона комуняг і ЗаЖОПу також відсутність демократії.
Замість патріотичного контенту, офіс єрмака забив ефір марафоном рашистських олігархів, не громадян України із ведучими, що несли русскімір в Україну і зараз надають ефір нєтакімрусскім імперцям та рашистам. Це доводить 1) панічне боягузтво Зеленського будь-якої альтернативної думки; 2) розворот ЗЕрежиму від євроатлантичного вектору України в бік путінізму; 3) підтримку ЗЕрежиму прихованими рашистами та агентами кремля.
Сам не чув, які конкретні імена, такий то, такий то, володіє тим і тим, доносять те і те. Конкретніше, бо так чорноволохи написали і порохоботи повторили. Були звинувачення, що я якусь інформацію подав нечітко, а як це?