Иерихонский Кот @ierikhonsky_kot · 10 год Про це не розкажуть в телезомбімарафоні. Як пекельно пече дупа у недорогеньких укрсучжурналістів, коли починають відригуватись ті шашлички з августєйших рук ЗЄвлади... Щоб такого ніколи не відбувалось - не треба торгувати принципами та стандартами направо та наліво! Бо втративши одного разу цноту - вже не повернеш! Маю тільки одне пояснення цьому дійству - хтось у владі дуже не хоче афішувати на всю країну кількість пройдисвітів, які втекли у лютому, а зараз повернулись під фанфари... п.с. репортаж з Херсону у перший день таки дивився на СНН п.с.1 сьогодні МОУ відрапортувало про припинення аккредитації у деяких журналістів. пс. 2 сьогодняшні репортажі дивився теж у трансляції СНН та годину тому від Радіо Свобода...
⚡️⚡️⚡️ Тепер я можу сказати точно хто саме віддав наказ вимкнути телеканали Прямий, 5 та Еспресо. Це секретар РНБО Олексій Данилов. 3 квітня 2022 року з РНБО за його підписом вийшла шифрограма номер Ш 3-04/1т, якій присвоїли гриф "таємно". У мене є текст цього документу, який через цей гриф я, на жаль, опублікувати не можу. Данилов, посилаючись на указ президента №152/2022 "Про рішення РНБО від 18 березня 2022 щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану" наказав вимкнути три канали з державної мережі цифрового мовлення. Відомство, якому відданий наказ, не називається - воно в тексті має свій код. Насправді, ніякої таємної інформації у тексті шифрограми не міститься. Хіба що бажання незаконно вимкнути три непідконтрольні Банковій телеканали, як приклад свавілля і вибірковості у виконанні указу презідента. Саме вибірковості, бо 4 канал зрадника Ковальова чи 24 канал контрольованого Садового, попри відмінне від "єдиного марафону" мовлення, залишили в державному цифровому мовленні неторканими. Тому, гриф "таємно" в цьому випадку приховує не інформацію, а ницу і незаконну дію. Рано чи пізно всі негарні справи влади стануть явними. І тепер, коли стало відомо про механізм боротьби з незалежними від влади меді, я стверджую - якщо влада не припинить діяти засобами руського міра, це зашкодить Україні, як державі, яка за право на свою свободу платить кров'ю. https://t.me/putch111/25440
♂️ ОП замість відповіді на запит щодо призначень в "Укрнафті" звинуватив журналістів Bihus.Info у спробі "кинути тінь на рішення Ставки Верховного Головнокомандувача" "Вперше за 20 років у професії бачу таке. Журналіст, який в процесі роботи над матеріалом намагається розібратися і надсилає запити тим, про кого згадуватиме у матеріалі, щоб дати їм слово, ще до виходу матеріалу отримує дикі перекручені звинувачення про майбутній матеріал, який ще ніхто не бачив", - повідомила журналістка Аліса Юрченко. "Сьогодні від ОП надійшла відповідь про те, що Андрій Єрмак прийняв рішення опублікувати мій запит - замість відповідей на питання. І ще - що передасть адресований персонально йому запит... Ставці Верховного Головнокомандувача", - розповіла вона. За словами Юрченко, за декілька годин радник Єрмака Михайло Подоляк опублікував її звернення та "додав вигаданий ним самим контекст неопублікованого матеріалу". Вона додала, що матеріал згодом вийде і він буде "не про рішення Ставки Верховного Головнокомандувача щодо відчуження "Укрнафти". А про кадрові призначення в найрізноманітніші держоргани і підприємств, зокрема і найсвіжіші. Призначення людей, які мають історію стосунків з Андрієм Єрмаком". Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter https://t.me/censor_net/19995
Дивиться які прикольні опитування проводить главком.юа. Не можу стверджувати, але здається мені що вони дуже лояльни до зеленского. "Чи треба переслідувати журналістів, яких до 24 лютого підозрювали у російській пропаганді? 20 жовтня 2022". А тепер дивиться на результати. Більшість вважає що потрібно заборонити роботу у ЗМІ. Натомість у зеленскава все навпаки. Саме ці курви працюють штатними сраколизами зеленого, бо він хуя поклав на вашу думку, зелени малороси блть. Тому навіть увагу не звертають на такі опитування. Все одно жеруть, то чому б не кормити лайном з медведчуковських шлендр? Доречи цікаво було б послухати думку колишніх полонених. Як вони ставляться до того що зеленскава піарять саме проросійськи півнячий кукурятнік медвечука?
Ви бачите заголовки типу - "Українського президента намагався дискредитувати агент ФСБ Деркач, який тепер звинувачується ФБР в фінансових махінаціях!"? А наприклад - "Сенсаційна помилка українських ЗМІ, які транслювали вкиди агента ФСБ та міжнародного фінансового махінатора Деркача!"? Чи може - "Справи про "державну зраду" ініціювались органами з подачі агента ФСБ!"? Або взагалі - "Хто змушував українську владу транслювати дезинформацію агента ФСБ Деркача?" ..... і я досі не бачу - кругом на фоні війни якась мівіна, феміністки, колишні політехнологі регіоналів, Арахамія та заступник Єрмака на "порші". Не здивуюсь, якщо "справа" проти Порошенка і Байдена досі десь чекає свого часу, мало лі шо. ................... Так от, поки тих заголовків не побачимо - про омріяний кінець епохи брехні можна забути, народ так і ходитиме з лайном в голові та "жать руку, обнімать" один одного за різний pohuy. Валерій Прозапас
Тижні 3 тому відомі жінкині, борчині за права жінок, дуже ся бороли проти "обєктизації" і "сексуалізації" жінок, яку вони побачили в календарі 5-го каналу на підтримку війська. Сьогодні ці жінкині, традиційно набрали в рота гівна і тихенько мовчать з приводу того, що послинею в одній з важливих країн НАТО і ЄС призначили відверту шл. і абсолютну ТП. І так в усьому. І так з усіма "суспільними лідерами", від шашликоїдних журналісткинь обох статей і борчинь з корупційов до жінкинь, борчинь за права жінок проти обєктизації. Все ж таки найвеличніший чурчіль сучасності таки зміг реалізувати одну річ: об'єднати навколо себе абсолютний гній, в усьому, в усіх сферах. https://www.facebook.com/1000113089...5fG6wQQ6N3zizSvYNTuBkzEaWmzDU9J52MjSxp5l/?d=n
Форум показывает, если сторонникам Зеленского дать власть, то со свободой слова дела станут хуже, чем в Северной Кореи.
Про нове звернення: Перше: Починаючи звернення фразами "на нас напали", і перераховуючи події які відбулися, Зеленський робить з себе жертву, знімає з себе відповідальність за провал підготовки. Звернення повинне було починатися фразами "Ми зустріли ворога гідно" Друге: Використовуючи фразу "нам давали три дні/тиждень", Зеленський знову перекручує причину і наслідок, бо давали такі прогнози саме через його готування до капітуляції України, і ігнорування підготовки до вторгнення Росії. Третє: Використовуючи відео боротьби українців, Зеленський починає ставити себе поряд, дотичним до цих перемог, робить себе хедлайнером. Четверте: Використовуючи фразу "Нам казали капітулювати", Зеленський перекручує факт того, що ініціатором капітуляції України і підписання "миру" з Росією був саме він, Зеленський, а не міфічні треті країни. Ну і П'яте: Загалом промова вийшла не звітом про свою роботу, Зеленського і його влади, за цей рік, як було зазвичай, а звітом тяжкої боротьби українців перед українцями, але, типу, "під чуйним керівництвом найвеличнішого лідера сучасності". Зеленський ігнорує перші два місяці 2022-го року, і каже, що рік почався 24-го лютого, бо там була суцільна зрада Зеленського і його влади. Резюмую: Всі пройопи - це хтось інші, і перекладання відповідальності, Всі перемоги - це Зеленський "бо ми ж не втікли". Ніяких змін у пацієнта. https://www.facebook.com/1000010104...nXAF5hNZLSP5EEMid7TK4JdFwwil/?mibextid=Nif5oz
Заздрість порохоботів. По такій логіці, хто захворів на гриип сам винен, якби себе оберігав, був би здоровим.
Користуючись свободою слова, я хотів би додати прикладів: "Лєрка-облігація крала 500-гривневі купюри, які виводили з обігу, як ніби пошкоджені, і частково віддавала п'ятому", "Пєтьман - наш Президент!"
Я, хоти и поддерживаю Порошенко, не считаю нормальным слова @MayorMayor в ваш адрес. Не особо обращайте на него внимание, у человека бизнес разрушился после 24-го февраля, он пытается на людей выместить злобу. Слабый человек.
Дивна річ. Я вже рік не згадую прізвище Порошенко. Ну, за весь час може пару раз. Ну, чисто щоб нікого не нервувати ніякими політичними прізвищами. Також я згадую прізвище Зеленський тільки в контексті посади/президентства. Без оцінок (ну максимально, наскільки можливо) його діяльності. контекст - президент=верховний=Зеленський. Я взагалі вважаю, що зараз про політичну компоненту нема сенсу говорить. Бо виборів поки не буде, а політична відповідальність наступить саме на них. Перед ними і поговоримо. Але критика влади, коли вже "накриває з головою" в принципі може бути. Бо це посадові особи та функції. При чому що цієї влади що за попередньої. І тим тоді прилітало набагато більше. Бо були трохи інші часи. Але дивність в іншому. Щоб я не написав з пройобами влади (навіть самими дрібними), обов'язково прийде ще якесь не забанене тупе слоненя і щось почне "чвякать хуякать" (с) про порохоботів. При чому купа з акками 22 року. Хоча я за цей рік, теж умисно ні разу нічого не порівняв. Що з ними? Це якась родова травма чи що? https://t.me/romandonik/3657
І я всього не перераховую і так не зациклююсь на згадуваннях, але, напевно, більше вживаю "порохоботи".
В стилі старих пердунів-совкодрочерів, що от тоді були молодими, дешеве морозиво, хороша ковбаса і від заводу путівки на курорт.