Я більше хочу, як і більшість українців, для путінархів і всіх рашистів тюрма Гааги і шибениця Гуантанамо, але когось гризе інше.
Ефективність впливу пропаганди на українців має глибоке коріння, ще з часів окупації Гетьманщини, коли московські імперці всупереч всім домовленностям завели свої військові контингенти та знищили самоврядування, перекупивши більшу частину нашої старшини, а спротив меншості підсумувавши масовими стратами в Батурині. Одночасно в усіх захоплених ще раніше церквах, людьми слухняно співалася анафема Івану Мазепі (а в половині співають і досі), бо таким було тодішнє "єдине мовлення", призване гарантувати бездумну покірність царю, без шансів на розвиток якогось критичного мислення. Саме так на цілі століття українцями були втрачені армія, мова та віра, і такими ж методами пропаганди впритул до наших днів національна ідентичність щедро підмінювалась "какой разніцей", і то успішно, всім на біду. А ми тепер на власні очі спостерігаємо і синхронний з кремлем спів анафеми, і спроби встановити безальтернативне джерело інформації, і повторення Батурина в Бучі, Ізюмі та Маріуполі..... ............... Покінчимо з цим.
Це явно не одна категорія, при деяких злочинних діях декого зі "слуг", це ніяк не терористи та міжнародні злочинці.
Бачу, Баян Баянович Хамчин виконує те саме, що колись коронаПріус, хоч негативних значків опоненту наліпити. Заслуговують тільки тому, що відібрали у Порошенка владу? Раз суд над путінархами і рашистами, поруч мають висіти їх гауляйтери та ЗаЖОПці, деякі "Слуги" заслуговують принаймні усунення від влади, дехто тюремний термін, із таким доречніше розбиратись у мирний час.
Тема не розкрита. Чому вони не можуть гойдатися на сусідніх смерека "В сусідніх камерах буде Зеленський, Єрмак і все кодло антиукраїнської партії "Слуга народу". А Коля Катлєта їм буде готувати баланду."
А хто із них був союзником хоча би Медведчука, хто, офіційно вступив в коаліцію із ЗаЖОП, хто схвалив і одобрив анексію українських територій? Про які суди і покарання йде мова?
ШОУ ТРИВАЄ ДАЛІ Порохоскот Шоколадник Порохолиз Іди працювати (ФОПу, який щомісяця сам податки платить) Московський наймит (ветерану російсько-української війни, що має державні нагороди) Ти чому не на фронті?! (солдату ЗСУ на фронт) Та ти не в ЗСУ! (солдату бойової бригади ім. Чорних запорожців) Ти не воюєш, ти в тилу (солдату який на фронті п'ять місяців без ротації, не враховуючи боїв під Києвом у добробаті) Наймит Вальцмана (хіба ж це прояв ксенофобії?) Ти з яких грошей живеш?! (ФОПу чиї дані у відкритому реєстрі Мінюсту і який про доходи у податковій звітує щокварталу) Тобі Порошенко платить з накрадених грошей (жоден суд Порошенкові вироків не виносив, а мій єдиний дохід останні півроку - з/п солдата ЗСУ) Порохосрань, @баанутий, потвора, мразь, тварюка! (ознаки високої культури) Що це? Це те що я РЕГУЛЯРНО читаю в коментах на свою адресу. Ви того можете не побачити - я вчасно прибираю більшість сміття. І це далеко ще не повний список. Я багато чого можу розповісти. Я можу розповісти як до мене в коменти і в приватне з погрозами вламувалися публічні особи і народні депутати. Я можу розповісти, що мені періодично пишуть в приватне типи з явно нестабільною психікою. Я можу повідати як у березні цього року мої пости таранити бот-атаками. Скільки разів ФБ надсилав мені повідомлення про спроби несанкціонованих входів на мої профилі, читайте - про спроби зламу. Про те скільки разів мене намагалися банити та знести мені сторінку і як я з оскарженнями доходив до останніх інстанцій ФБ, навіть згадувати незручно. І це не межа. Я можу розповісти скільки разів мені погрожували "розправою і переслідуванням з боку МВС та СБУ". А ще, можу згадати як під час репресій влади проти Софії Федини, Марусі Звіробій, генералів Марченка та Павловського або проти Тетяни Чорновол мені сипалися в приватне повідомлення змісту: "Ти наступний". Все це - от просто за погляди які я висловлюю вголос. За позицію. Реальність блогера-порохобота от така. Тут мало уміти писати або говорити. Тут треба мати ще й тверді переконання і міцні нерви. До чого я це пишу? Та от трапився мені допис одної громадської діячки, де вона сильно обурюється, що у відповідь на її допис з критикою Порошенка, прибічники Порошенка їй що називається "насували". Мовляв, от з боку зелених її так не шпетять. Звісно там її так не шпетять. ЗЕботва зайнята нами - порохоботами-блогерами, лідерами думок та чинними депутатами опозиції. Під наші дописи в коменти набігають шанувальники ЗЕ і починають розкидатися звинуваченнями та силитися образити. Вас дивує що прибічники Порошенка роблять те саме? Ти ба яке диво! Ми не збіговисько мазохістів, яких можна кривдити як заманеться! У нас як гукнулося - так і відгукується. Змиріться. Я пишу про все це дуже спокійно? Та знаєте, вже так звик, що не те що не кривдить, навіть не хвилює. Смішить хіба що. Зляться? Сиплють образами і лайкою? Бісяться? Значить влучив. Викликав реакцію. А істерична реакція опонента - ознака слабкості. Чи подобається мені все це? Категорично ні. Ті хто читають мене давно, знають. Я не використовую лайку, тим більше матерну. Я люблю міркувати і висловлювати обгрунтовану думку. Я з радістю брав би учась в дискусіях, де сторони обмінюються доводами, бажано з опорою на чинне законодавство і вироки суду. Проте... З вовками жити - вовчою вити. Доки у нас в політичних дискусіях правлять бал не закони і вироки, а маніпуляції, брехня і різні передачки Бігуси, ми теж граємо за цими правилами. Не ми підняли до нинішнього рівня градус лицемірства і взаємної ненависті в політичних баталіях. Але якщо з нами - так, то і ми приймаємо ці правила. Можна це виправити? Певно. Коли почнемо одне одного чути. Коли кожен почне з себе. Але... Оце заходжу на телеграм і читаю на каналі афільованому з ОПУ знову, що Порошенко возить по фронту одні й ті самі буржуйки для піару. А я точно знаю що це брехня. Шоу триває. А якщо так то Show must go on.
Кажу ще раз, тріпанина і крики із піною з рота від порохоботів були би не тільки при Зеленському, а й при іншому президенті, переобраному замість Порошенка. Чи актуально це зараз? Є більші вороги та більші загрози.
На каналі та в чаті Золкіна, пропагандиста Коломойського, блокують за будь-яке нагадування, як Золкін організовував разом з Кивою спільний "парад побєдобєсія" партій шарія і опзж з дідами на палках та колорадськими стрічками. Ось така вона "свобода слова" в Україні при Коломойському і голові комітету ВР з свободи слова колаборанту Шуфричу з опзж. Також там банять за будь-яку згадку про справу продажу Богуслаєвим двигунів для армії рф в 2019-2022 роках, про вкрадений Кирилом Тимошенком з Офіса президента джип з гуманітарної допомоги США, про розкрадання слугаминарода в Запоріжжі 300 вагонів волонтерської і гуманітарної допомоги. Неначасі! Боневтік!
У більшості бажання побачити в тюрмі Гааги і на шибениці Гуантанамо ліліПутів, але у порохоботів інше бажання.