Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не стільки забороняють, скільки просять не крутитися попід ноги.

2. От, сука, брехло

3. Довершену в своєму цинізмі методичку спустили на позитивних блогерів - "прі Порошенко такого оружия нє било" (с)

Про те, що зато при Порошенку були Маріуполь, Херсон та полк "Азов", і одночасно йшли розробки власних програм озброєння, в тому числі ракетних - згадувати нє вєлєно.

Про зірвані оборонні замовлення часів "прєкращєнія стрєлять" годі й казати, не дивіться наверх ні в якому разі.
    ............
    Це дуже нагадує виправдовування сталінського знищення українців аргументом "ну зато ж заводи какіє построілі", така ж логіка - "ну і что проєбалі, зато Himarsи дают".

Таке враження, що ідіотський флешмоб "я клоун" не тільки не завершився, а підминає під себе все більшу кількість людей.

4. Lanktocha

Але і такої війни не було, а так бойові дії на частині Донбасу.
    Якби не тріпалися порохоботи і не накалювали ненависть та розкол у суспільстві, вибори чи перевибори під час війни неможливі, хіба що призначення путінського гауляйтера.

5. Ви його вибрали в 2019-му

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Головне, шо не Порошенко ;)

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж так кажу.
    От скажімо зараз. Влада розкрила мільйон порохоботів з ботоферми, мало того, посадила мільярд дерев.
    Ну... спочатку дерева, а потім порохоботів, але то вже таке.:))):))):)))

• Тупо Тупо x 1
  8. Весь зелений мономарафон в одній інфографиці. Кажете ініормаційна безпека? Кажете обмеження ворожого впливу на населення?

Ні, ні і ні. Звичайне обмеження свободи слова і утиски прав опозиції. Такі самі як спроба (невдала, бо дебільна) вирубити канали "Прямий", "5-й" і "Еспрессо" з кабельних мереж.

Звичайна цензура. Те чого і близько не робив Порошенко тоді, коли коли доля країни висіла на волосині - в серпні 2014-го. Когда через Іловайську авантюру Хомчака, Корбана і Коломойського у фронті зіяла широка діра, останні БТРи президентського полку створювали рух на дорогах, а 95-а і 79-а бригади пішли ва-банк - у Рейд Помсти.

Навіть тоді на свободу слова не зазіхнув ніхто. А тепер її обмежили - за мовчазної згоди топових журналістів. Певно, смакує шашличок на паті в преЗЕдента.
    FB_IMG_1660439201961.jpg

9. Lanktocha

Тобто пуйло ні до чого? Опладувала би студія на шабаші олюшки скабєюшки.

Опозиція - не заздрісники і не збанкрутіла влада.

10. Підкажіть будь-ласка, о котрій годині, на єдиному марафоні починається програма про історії життя простих бійців ЗСУ і про полеглих героїв?

11. Lanktocha

Щось подібне, принаймні, не новини і політика, проект Катерини Осадчої.

12. Я питав про єдиний марафон. Яка передача присвячена тим, хто воює в полі.
    FB_IMG_1660439201961.jpg

13. Lanktocha

Якщо так. то хто до кого має доєднатися? Майже як "Особливий статус Донбасу", доєднюється Донбас до України чи Україна до Донбасу? По такій же логіці, загальний телемарафон до 5 і "Прямого"?

14. Дуже цікаве інтерв'ю...
    Воно було опубліковано 2 роки назад ...але як мені здається -вельми цікаве...

Сергій Притула не раз бив мене в пориві гніву, – екс-дружина шоумена Юлія

Перша дружина шоумена Сергія Притули Юлія Андрейчук розповіла про домашнє насильство. Жінка двічі подавала заяву в поліцію про побої з боку чоловіка. Про це вона сказала в інтерв’ю Zirki.info.
    Колишня дружина шоумена Сергія Притули Юлія Андрейчук двічі подавала заяви в поліцію після побоїв з боку чоловіка. Останній раз справа дійшла до суду, це було вже після розлучення і ситуацію зам’яв новий родич Притули – Віталій Хомутинник. Представляємо Вашій увазі ексклюзивне інтерв’ю пані Андрейчук порталу Zirki.info.

Юлія Андрейчук колишня дружина Сергія Притули

– Добрий день, Юлія. Ваше звернення до редакції дещо здивувало. Чому Ви вирішили винести проблеми з колишнім чоловіком на суд громадськості саме зараз?

– Вітаю. По-перше, дуже вдячна Вам за те, що відгукнулися на мій лист. Безліч видань відмовилося від зустрічі і публікацій через небажання «мати проблеми». Напевно не хотіли сваритися з Хомутинником або Коломойським, або ще кимось. Багато кого називають. Не знаю, хто ще зараз вкладає мільйони в мого колишнього чоловіка. Чому саме зараз? Знаєте, кожен день, коли я проходжу повз рекламних бордів Сергія «Київ без напрягів», мене мало не вивертає назовні. Я жила довгі роки в страху перед новим приступом агресії чоловіка, постійно слухала його закиди, брехня і скарги на брак грошей. А тепер Сергій дивиться на мене з плакатів, посміхаючись. Київ без напрягів, кажете? Щоб тебе…

– Ваш чоловік пив або вживав наркотики? У зв’язку з чим вони з’являлися напади гніву?

– Не вистачало ще … Ні, звичайно, Сергій рідко пив і коли пив він був адекватний. Наркотиків ніколи не вживав. Він навіть кави міцної не пив. І мені у свій час забороняв пити нормальну каву, купував розчинну. Мовляв, хороша кава – погана трата грошей і шкода здоров’ю. За здоров’ям Сергій завжди стежив. Але не за психічним. Постійне бажання стати мільйонером стало нав’язливим через півроку після нашого з Сергієм весілля. Він тільки про це думав, говорив постійно, що нам потрібно щось придумати, щоб не животіти все життя на мізерних зарплатах. Вважав, що без грошей щастя не буде і спокою теж. Майже всі розмови зводилися до цього. Перший раз він вдарив мене, коли я звільнилася з одного підробітку. Сильно вдарив, я впала. На наступний ранок вибачився і пояснив, що в нашому становищі потрібно триматися за будь-яку роботу.

– Якщо не алкоголь і не наркотики, то що тоді було каталізатором агресії по відношенню до Вас?

– Думаю, він відчував себе нереалізованим або неповноцінним, ось і зганяв на мені злість. В цілому я до весілля помічала, що жага грошей робить його злим. Витратити зайве – взагалі немислимо було. Весілля ми грали за гроші моєї сім’ї і те, Сергій був дуже незадоволений тим, що ми витрачаємо на захід кошти, які можна відкласти. Прямо перед весіллям він закотив скандал, що я тринькати гроші і сідаю йому на голову. При тому, що гроші, повторюся, були моєї родини. Загалом той Сергій, в якого я закохалася кудись зник ще за місяць до весілля, але я списувала все це на стрес перед відповідальним кроком. Не знаю, про що і думала.

– Виходить, що тільки грошові проблеми були причиною скандалів і домашнього насильства?

– Так, десь так. Ну ще було, звичайно, багато брехні. Не знаю, зраджував мені Сергій, але брехав в дрібницях постійно. Звичка така, брехати і брехати. Якось взяв у знайомих три порожні пляшки з-під дорогого італійського вина, купив Коблево і налив туди через лійку. Після поставив їх на стіл відкритими, коли прийшли родичі. Соромно було просто жахливо. Якщо викривала його на перших порах, то отримувала запотиличник, як мінімум. Я розуміла, що все погано. Але тут зіграла роль подруга, яка також була жертвою домашнього насильства і донині з чоловіком – терпить. Вона говорила мені, що краще так, ніж залишитися одній з дитиною. Заради Діми (так звуть дитину Юлії та Сергія, – ред.) Я і терпіла в самому кінці наших відносин. Та й розлучилися ми не з моєї ініціативи. Коли Сергій знайшов собі багату і успішну наречену з роботи … Тоді і розійшлися. На той момент я була з одного боку рада, з іншого плакала, тому що втратила роки поруч з неадекватною людиною.

– Знаєте, почасти Ваші одкровення можуть бути сприйняті читачами, як спроба очорнити ім’я не тільки шоумена, а й кандидата в столичні мери. Ви не боїтеся хейтерів в соцмережах і ботів, які будуть атакувати Вас день і ніч?

– Краще хейтери і боти, ніж тримати все в собі і страждати. Брехня, маніакальна жадоба багатства – це ще стерпіти можна. Але коли тебе б’ють так, що ти не можеш потім вийти на вулицю три дні … Це не можна прощати. Останній раз ми бачилися, коли чоловік відвідував Діму, приїхав з тортом на його День Народження і сказав, що «з нього подарунок», мовляв, не встиг купити по дорозі. Я не витримала і сказала синові, що тато жадіна, але він тебе любить. Через 10 хвилин Сергій прийшов на кухню, де я мила посуд, схопив за волосся і бив головою об раковину, потім пам’ятаю я впала і він припинив. Я подала заяву в поліцію, воно стало другим за рахунком. Під час шлюбу я одного разу вже подавала. Справа дійшла до суду. Ситуацію зам’яв новий родич Притули – Віталій Хомутинник. Його водій потім приїхав і дав мені 5000 доларів з запискою «на, тільки рот не відкривай більше». Соромно зараз, але я була рада цим грошам. Якби це сталося сьогодні, в житті не взяла б. І це не єдині гроші, які мені давали нові спонсори Сергія за те, щоб брудну білизну чи не виносилося назовні.

– З Ваших слів зрозуміло, що голосувати за колишнього чоловіка Ви не будете?

– Боже збав. На вибори я взагалі не піду, але якби голосувала, то швидше за Кличка – він хоча б справжній чоловік, який не підніме руку на жінку. А мій колишній чоловікові побоїться здачі дати, зате слабку жінку, рідну дружину поб’є без проблем.

– Юлія спасибі Вам, за відвертість. Будемо сподіватися, що ця історія стане уроком для інших дружин і подруг зірок шоу-бізнесу, які до цього дня мовчать і терплять домашнє насильство.

– І вам дуже дякую. У свою чергу я сподіваюся, що Сергій не б’є Катю. Бажаю їй ніколи не пережити того, що пережила я.

https://fakty.org/serhiy-prytula-ne-raz-byv-mene-v-poryvi-hnivu-eks-druzhyna-shoumena-yuliia/amp/

15. Lanktocha

Знову порохоботи починають ритися у брудній білизні конкурентів Порошенка.
    Як колись мені казав один журналіст, що можу і про тебе написати статтю, після якої перед всіма будеш оправдуватись, підтасовка, з тим і тим бачили, з тим і тим мав якісь далі фантазія.
    Шукали у 2019 бруд на Тимошенко і Гриценка, появився Зеленський, так може бути із Зеленським та Притулою.

16. Що, планктоша, забув ліпєцкую хвабріку, убітого брата, ільовайський котьол і т.д.
    Тоді ти заривався в чужу білизну, тільки каблуки стирчали.
    І у всьому був винен тільки Порошенко. Він тоді заробляв на війні. Він почав війну, не кацапи.
    Я не злопамятний. В мене просто память хороша.

17. Lanktocha

Далі ідол та заповідь: "“Не роби собі кумира і ніякого зображення того, що на небі зверху, і що на землі знизу, і що в водах нижче землі; не поклоняйся їм і не служи їм” (Вих. 20, 4–5)."
    Не повторював і не вірив у фейки, навідміну від порохоботського, величезних рейтингів Поорошенка, що не опубліковують, війна на 2 день, якщо президент не Порошенко.

18. Я не в тому зараз стані, щоб добирати слова. Можливо, я зараз напишу на черговий бан, але мені байдуже.

Глава американської розвідки особисто прилітав до Зеленського у січні з детальними планами вторгнення росіян. Там було все, і про Чорнобиль, і про Гостомель, і про Бучу, Ірпінь.

Обов'язком української - та будь якої у світі, у кожній країні! - влади у такій ситуації було діяти, виходячи з найгіршого сценарію. "Перебдєть" у сотні разів, виставити себе смішними на випадок, якщо нічого не станеться, зганьбитися в очах виборців як панікери, але наплювати на рейтинги і готуватися до війни.

Якби чоловіків Бучі мобілізували, записали в тероборону і видали зброю, деякі з них загинули б у бою, а не у розстрільних ямах зі зв'язаними руками. А більшість громила б ворога, захищаючи свій дім і своїх дружин та доньок.

Натомість до останнього з нами гралися в окозамилення. Навіть після початку вторгнення вони формували картину "потішної війни". Мовляв, до нас прийшли виключно імбіцили в ушанках, які не знають з якого боку автомат тримати, вони здаються у полон сотнями, а наші однією гранатою по сім танків підбивають.

Я дуже добре пам'ятаю колону розбитої ворожої техніки у Бучі, яка подавалася як наша остаточна перемога. Я сиділа за кілька кілометрів від Бучі, і з новин складалося враження, що росіян там більше нема. Впевнена, що багато місцевих жителів завагалися з від'їздом і втратили дорогоцінні години саме через таку подачу інформації. А потім стало уже пізно.

Жителі прилеглих містечок приймали рішення про евакуацію теж на власний розсуд, і для багатьох вигляд російського танка на власній вулиці став сюрпризом.

Я не знаю за всю країну, як це відбувалося наприклад на півдні. Знаю, що на моїй Сумщині ситуація повторюється один в один.

Скільки можна терпіти "арестовщину"?

Вибачте за різкість, я не спала цієї ночі через новину про загибель друга. І ще через історію з Маріуполя, де 5-річний хлопчик помер на руках у мами зі словами "чому мені так боляче, я ж був слухняний?"
    Можливо я ніколи більше не писатиму адекватно і неупереджено.
    Чому мені так боляче?
    https://t.me/prozapas77/1307

19. Колись мені Данилов навіть подобався. За рівнем жорсткості заяв щодо Московщини він нагадував радше постмайданного, ніж зеленого керівника.
    Під час підготовки до війни ставлення суттєво погіршилося. Ви ж знаєте, я теж вважав, що початок війни в Україні буде для Путіна фатальною помилкою й він на це не наважиться. Але я щоразу, на всіх можливих ефірах, підкреслював: я це кажу як простий фейсбучних аналітик, який не має жодних владних повноважень. Якби я був військовим, депутатом або чиновником, котрий має бодай найменший стосунок до питання, готувався б до війни по повній. Не можу уявити жодної цивілізованої держави в світі, де поводилися б інакше.
    У нас все було навпаки. Однієї відмови влади перенаправити кошти з будівництва доріг на закупівлю зброї, амуніції та іншого військового приладдя для відповідальної людини на такій посаді мало бути достатньо, щоб, принаймні, подати в гучну відставку. Данилов цього не зробив.
    Те, що він робить зараз, розповідаючи зовсім уже ганебні байки про «підготовку до війни з 19 року» - при зірваному кілька бюджетів поспіль оборонному замовленні, провалі ракетної програми, недофінансуванні інших стратегічно важливих статей, фактичного відкриття московитам південного та білоруського напрямків наступу тощо - це просто неймовірна ганьба.
    Ну, не маєш ти яєць відстояти свою думку чи піти у відставку - ок, ніхто від тебе вже не очікує геройства. Але ж і перетворюватися на дешевого брехливого пропагадона на такій посаді під час війни тебе теж ніхто під пістолетом не примушує!
    К.В.

а де твій аватар? :)