Чого так тріпаються порохоботи https://westnews.info/news/V-Ukrayi...pmKpxVg-LpAVCZvwKRrarfzTALIhewXove6EjdL7V9zME Як би не тріпались, але дуже ймовірно, що наступним президентом не буде Зеленський ( навіть, якщо вірити його обіцянці про 1 термін ) і тим більше не Порошенко, крім нарваних ботів про нього ніхто не згадує.
Планктоша, тобі не зрозуміти. Можеш не відповідати. У сьогоднішній новині СБУ "про ботоферму" мене вразила не стільки 361 стаття (цікаво кого зламали?), а "вилучення двохсот проксі серверів", тут я заверещав просто. Наступного разу, гадаю, вилучать два мішки рідкого інтернету та ящик сушеної пропаганди. Дегенерати.
"Українська правда" вкотре підтвердила, що ні до якої ботоферми я не належу. Так само, як і сотні інших топових блогерів-порохоботів. Бо всіх нас ніхто не "ліквідовував". Ми всі чудово себе почуваємо, продовжуємо займатися своїми справами, і перевзуватися в польоті як таке не збираємося. Особисто я, цілковито зайнятий захистом України, перебуваючи на службі в ЗСУ, в лавах Чорної бригади, тобто 72-ї ОМБР ім. Чорних запорожців. І до речі. Пропоную СБУ не зупинятися. Хай звітують про ліквідацію двохмільйонної ботоферми. І 10-мільйонної. А яка різниця? Перевірити ж не можна! https://t.me/dragonspech/5323
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН ДЛЯ СБУ! Виявлена ботоферма, пов'язана з Зеленським. Просимо негайно вжити відповідних заходів та вилучити її проксі-сервери.
Як дістало за живе. Якщо йде мова про 2019 і 25% виборців, то далеко не всі, які проголосували і очікувано невдало, тепер харкають жовчю на інших і займаються гівномметанням. Ніколи не думали, що до 25% 2019 не тільки додається, а й віднімається. Єдиний шанс повернутися на високі державні посади, стати путінським гауляйтером.
А до 73% додалося чи віднялось? А то, судячи з того, що ні циган, ні кацалапий більш з піною у рота не захищають бубочку, а буля взагалі зникла за горизонтом, то ряди 73% поряділи
Ймовірно, Зеленський президентом більше не буде, навіть, якщо вірити обіцянці про 1 термін, але і у Поорошенка ніяких шансів. Хто, окрім ботів про нього згадує? Зараз важливіші мир і перемога.
Не на умовах України, то не мир, а війна на ще гірших умовах, збір сил на окупованих теритооріях і за деякий час окупація нових, після України - бойконурнашисти у Казахстані, окупація Грузії і Молдови, ультиматуми Польщі... Тоді, найгірший випадок, призначення путінського гауляйтера.
Никто не спорит что третий рим должен быть разрушен. Но это случится не завтра и даже не послезавтра. И что будет с властью? Зеленский будет сидеть до победы? Еще лет 10? Народ украины с этим согласен? Если нет надо подумать что хотеть , когда время отпущенное по закону зеленскому , истечет . И выбор сложный. Поэтому подготовиться надо заранее . Ипридется учитывать что выборы в войну могут привести к власти популиста или капитулянта , а оставить зелю значит рисковать что зеля станет путиным
У вас выборы в 2024-м. СВО закончится в 2023-м. Это уже видно по всем косвенным признакам. Збруч может стать второй Эльбой.
Враховуючи кількість вимушенопереміщених, вибори мжуть бути із сюрпризом, неактуальні розбіжності Схід - Захід.
З'явилася інформація, що в'їзд до України заборонений... Савіку Шустеру. На підставі наявності в нього іншого громадянства. Якщо ви не зрозуміли, це хороша заборона на в'їзд Шустера. За Порошенка - то була погана заборона, барижна. А тепер Шустеру правильно заборонили в'їзд, "боневтікно". А взагалі я вже реготати втомився. Данілюк, Рябошапка, Баканов, Венедиктова, Богдан та Разумков вели Зеленського до влади - всі, хто у відставці, хто відправлений геть з очей. Аваков перетворився на блогера. Саакашвілі - сидить. Семенченко посмакував буцегарнею. Корбан позбавлений громадянства. А тепер і Шустеру в'їзд заборонили. Негарне щось стається з тими, хто боровся проти Порошенка! Ой, негарне!