Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. Читаю, читаю, читаю.. Висновок: 73% легче обдурити, ніж довести їм, що їх обдурили. Доведено Бєнєю....

• Тупо Тупо x 1
  2. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Надо признать, со свободой слова на Украине дела обстоят лучше, чем в России.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ракоцапе, чому ти підарас?Ти голодував?

• Тупо Тупо x 1
  4. В Україні мабуть не залишилося людини, котра б не почула, що "Притула зібрав гроші на три Байрактари".
    А ви чули, наприклад, що один із фондів придбав 10 безпілотних комплексів PD-2?
    Чи знаєте скільки всього необхідного придбано іншими волонтерами?
    Отак і формується інфопростір.
    Якось довелося бачити, як один пастух з допомогою добре навчених вівчарок направляв стадо овець у потрібний йому напрямок.
    Наш сучасний інформаційний простір - один в один.
    Колись думав, що з людьми так не вийде, як з вівцями, бо це ж люди!
    Але тепер бачу: ще й як виходить!
    Бо багато баранів серед людей.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І що тут поганого?
    Це не агітація і не спонукаання за нього голосувати.
    Чи порохоботам лиш би тріпатись?

6. А ви знали, що "ботоферма Подоляка" тобто міністра цифрової трансформації Михайла Федорова налічує 15 тис.чоловік? А в них жеж ще далеко не по одному акаунту.
    "Слєдім за рукамі".
    Я тільки нещодавно узнала, що ще в 2019 році такий собі таварісч Нілов Сергій Миколайович написав петицію до Zеленського - "Змінити назву Проспекта Степана Бандери на проспект Андрія Кузьменка" (того що Кузьма).
    Стало цікаво - хто ж такий цей Нілов. І так, потягнувши за ниточку, почав розплутуватися клубок. Багато писати не буду, бо все видно на скрінах.
    А ниточка ось така:
    Нілов С.М.→ Громадська організація "Команда ЗЕ" → Федоров М.А., Корнієнко О.С. → пов'язані особи 14 959 осіб.

Посилання:
    1. Нілов С.М.
    Нілов Сергій Миколайович - Clarity Project

Тицькаємо на «Код ЄДРПОУ»
    2. Код ЄДРПОУ
    ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "КОМАНДА ЗЕ" - #42775977 - Основна інформація - Clarity Project

Тицькаємо на «Пов'язані особи»
    3. Пов'язані особи
    ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "КОМАНДА ЗЕ" - #42775977 - Пов'язані особи - Clarity Project

Останій скрін - вішенька на тортик :)

Як вам?
    FB_IMG_1656289130612.jpg FB_IMG_1656289134938.jpg FB_IMG_1656289141492.jpg FB_IMG_1656289145817.jpg FB_IMG_1656289149088.jpg

7. * * *
    Ось вам "русский мир". Приповз до Польщі.
    Допис польського юриста:
    "Я кілька днів думав, чи розмістити цей допис, але так мене востаннє дістали всілякі захисники так званих російськомовних українців, що вирішив таки написати.
    Позаминулого тижня був увесь день на судових засіданнях у познанському апеляційному, кримінальному суді. Суд розглядав 14 апеляцій, 6 було - від громадян України. Мені вже стало моторошно, коли я осмислив, що майже половина всіх засуджених за злочини - українські громадяни.
    Виявилося, вони всі російськомовні, я зітхнув з полегшенням.
    Для всіх них був перекладач української мови.
    Усі вони нічєво нє панімалі, але суд це не вразило, суддя - головуючий сказав, що українські громадяни мають знати українську мову і годі.
    Їхня поведінка була жахливою: хамили, кричали, треба було їм безліч разів звертати увагу. Перекладач сказав, що не буде перекладати з російської, суддя - головуючий сказав, для нього це відмова від пояснень. Але кожному дали змогу щось сказати, хоча і не перекладали.
    Один з них просив задовольнити його апеляцію. Він сказав, що не хоче бути видвореним до України, бо ненавидить Україну, це країна бандитська, кримінальна, бидляча а люди там - усі розумово відсталі.
    Я розумів, прокурор розумів і судді (такого були віку), теж зрозуміли. Усім відібрало мову.
    Один суддя не стримався і російською йому сказав: "Я вперше щось таке чую, я судив найстрашніших злочинців, але жодний такого про свою країну не говорив. І сказав: якщо ви так ненавидите країну, яка є вашою батьківщиною, то тим паче ви ненавидітимете Польщу, вам тут не місце".
    Ось вам "русский мир". Приповз до Польщі. Надіюся, ми собі дамо з ним раду.
    Я щодня допомагаю українцям, надаю їм консультації. Ніхто з українськомовних не звернувся до мене з кримінальною справою. Я ніколи такого не чув. А росіяни з України? Ось, бачите.
    У вас теж найвища злочинність у "юґавасточних абластях."
    Przemysław Lis-Markiewicz

8. Good man

Good man Обычный человек

9. Українці, довго ще вами як ляльками гратися будуть оці Дуремари з Карабасами-Барабасами?
    FB_IMG_1656526245203.jpg

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Mykhaylo Khomchyn, не бздіть в кальсони. Все буде добре ;)

11. FB_IMG_1656499553855.jpg

12. Sharfshtein

Подделка. В 1987-м по вызову не выпускали. Написано с очевидными ошибками, что не соответствует интеллекту еврея.:hi:

13. Sharfshtein

Правильно, так её. Это будет уроком всем, кто в России вздумает поддерживать вас. Молодцы.:good: Так держать, полезные идиоты Кремля.:)))

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Примітивно і нецікаво.
    Нічому не навчив метод 2019, з яким пролетіли, як фанера над Парижем, що всі погані, один Поршенко хороший і всі йому шкодять. Далі така сама тріпанина і що кому вона доводить?

а де твій аватар? :)