Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже нецікаво і примітивно.
    Скільки ще буде згадок Порошенка?

2. Кому війна, кому можливість для розкрутки та заробітку. "Маленький джихадист" Арестович подав на реєстрацію торговельного знаку. Знаєте якого? Ні, не Люся. Люся вже зайнята. Він реєструє торговельний знак "Арестович". І не тільки її. Всього десять торговельних знаків. Мої овації йому за цей геніальний крок!

Мені зрозуміло, все що зараз робить Арествич - це розкручує та піарить себе для свого торговельного знака. Цинічно? Так. Але вкрай ефективно. У хлопця норм з комерційним мисленням. Поки хтось б'ється за Україну та кров на фронті проливає, то Арестович займається... капіталізацією себе коханого. І все це за рахунок платників податків з використанням державних ресурсів від телемарафона до інших площадок.

Про що думає така людина? Про своє майбутнє і про те, що знов на лохах зможе підзаробити. І справді те, чим він займається зараз - реєстрацією торговельної марки - це ж дуже і дуже важливо. Для Арестовича. Бо знаки для товарів і послуг нормальні люди реєструють в комерційних цілях (принаймні так по закону). Тож чим він збирається торгувати і на чому хоче заробляти? От тут саме цікаве. Він хоче підзаробити на тому, що він близький до влади та є її обслугою. Тому адміністративна допомога щодо запитів про подання комерційних пропозицій;
    адміністративна допомога щодо запрошень до участі у тендерних процедурах; адміністративне обробляння замовлень на купівлю - є в списку його майбутнього бізнесу. І саме тому він реєструє 35 клас. А як відомо державні тендери - це вкрай цікава історія. Тож Арестович вже готовий до освоювання бюджетів "Великого будівництва - 2", "Малої відбудови - 1" та в "Інформаційному локшинорозвішуванні -9".

Але треба визначити, що Арестович прагматик. І він хоче зареєструвати і інші класи. Наприклад 45 клас. Тоді він зможе просувати торговельний знак "Арестович", як марку для астрологічного консультування, виявляння та відстежування
    зниклих людей та втраченого майна або відкривання секретних замків. Уявляю той слоган: - Астролог Арестович знайде втрачене майно та відкриє секретний замок. Піпл буде у захваті!

І все це мене не дивує. Трохи смішно. А якщо хочете знати більше про те, які класи хоче зареєструвати солодкий голос Єрмака, то заходьте в перший комент. Там посилання. Вводьте його прізвище і з усмішкою насолоджуйтесь інформацією про арбітражного астролога Арестовича, який використовує війну для розкрутки свого бренду. Єдине, що поки не відомо, чи буде Арестович реєструвати торговельні знаки у РФ? Бо його ефіри з Фейгіним дивлятся переважно у Росії. Ну, може він і там якість перспективи бачить. )))

В мене все.
    Березовый сок

3. IMG_20220512_082507_950.jpg
    Подполковник Люся угрожает солдату Березе. Красивое. ))

• Смішно Смішно x 1
  4. Україна є воістину країною парадоксів.З чотириразового ухилянця вони зліпили верховного *боневтiка*, а ті, хто мав би давати покази СБУ вчать нас патріотизму з *єдиного* телемарафону.

Мирослав Гай

5. Lanktocha

Цікаво, якщо новим кандидатом у президенти буде Залужний, йому характерні патріотизм, професіоналізм, високий рейтинг і довіра, порохоботи у такому самому стилі із піною з рота будуть кричати, що це "Агент кремля"?

6. Good man

Good man Обычный человек

Какой Залужный? Арестович все его успехи себе припишет.

7. View: https://twitter.com/Hon_J_Dredd/status/1528712660568645632?t=X9Frq9SKeG6x58LlD7JIiw&s=19

2. Один з принципів римського права, непохитний протягом тисячоліть, гласить: testis unus, testis nullus, тобто, один свідок - не свідок. Жоден суд не засудить особу на основі свідчень одного свідка, які не підкріплені хоча б чимось більш вагомим. Наприклад, якщо ви прийдете до поліції і заявите, що вбили людину, але не покажете тіло, або знаряддя вбивства, або хоч щось, крім ваших слів - над вами посміються. Ми ж маємо 1 свідка, за сумісництвом - найодіознішого ворога України. Звичайно, можуть піти і "по бєспрєдєлу", але це вже не юридична історія
    Ми вже бачили рівень доказів на судах про обрання запобіжних заходів як Порошенку, так і самому Медведчуку

8. Lanktocha

Нахабний і абсолютно аморальний клептоман Порошенко з допомогою своїх проплачених і непроплачених, але примітивних і наївних лохів-порохоботів розколює українське суспільство під час війни. Від Порошенка і його порохоботів зараз шкоди набагато більше, ніж було від ЗаЖОП Медведчука!
    Я просто дивуюсь зеленій владі, що вона ніяк не наважиться припинити цю розкольницьку діяльність.

9. За всі 90 днів війни я не дозволив собі жодного кривого слова в бік влади. Не дозволятиму й далі. Єдність для мене не порожній звук і насправді мені (думаю, всім вам також) фізично боляче від того, як легко вона руйнується рукотворними ІПСО ОП. Надія лише на дорослих у хаті.

Але ось що я хочу сказати вже сьогодні.

У Порошенка був один "Іловайськ". Цей "Іловайськ" – не лише конкретне місце на мапі, а й певний інформаційно-психологічний комплекс, за допомогою якого, серед іншого, будувався наратив "якогось не такого Порошенка". Така собі одиниця виміру поразки. І цей самий Порошенко, зрештою, і програв вибори. Тож усім, хто нині так тішиться зовнішньому іміджу президента Зеленського, якого назовні називають – не більше і не менше – "лідером вільного світу", слід крепко замислитися, що в позавоєнній реальності, яка неодмінно настане після нашої Перемоги, той самий лідер вільного світу всередині країни матиме не один "Іловайськ", а мінімум п'ять. І по кожному потрібно буде відповісти. І кожен тягнутиме рейтинг донизу. І нікому не буде цікаво, що "це все путін і росія винні". Ваґнерівці, Чонгар, окозамилювання і заспокоєння на тему російської загрози, Київщина, Маріуполь, Чернігів, Харків (шашлики!), Південь (ЗАЕС!). А це вже не п'ять "Іловайськів", а цілих вісім. Навіть для президента-переможця цього забагато. Тому плануючи сьогодні ІПСО, в яких недвозначно натякається на поновлення політичних процесів у країні в стані війни, варто розуміти, що всі бумеранги мають здатність повертатися. І досі ні Зеленський як чинний лідер держави, ні Порошенко як умовний лідер опозиції насправді не мають альтернативи єдности. Тієї самої єдности, що не дозволила нам загинути в перші дні та протриматися всі 90 днів війни. І це питання не екзистенції, а онтології. Потрібно, аби хтось пояснив людям з ОП і РНБО, що таке онтологія і чим вона відрізняється від екзистенції. Інакше нам пизда, перепрошую.

View: https://www.facebook.com/714001598/posts/10158391866271599/

• Подобається Подобається x 1
  10. Журнашлюхи при Порошенку. Зрада Гладковський закупив запчастини в рашці. Техніка мочить русню. Журнашлюхи при зє. Крадені броніки продають в епіцентрі. Смокчуть зеленого прутня, бо не оплачено.

Зелёные гниды воруют гуманитарку в промышленных масштабах!
    СБУ, прокуратура, ДБР все ослепли и оглохли!
    В доле? https://t.co/ENwldP6rP7 20220527_222623.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Lanktocha

Скільки ще тріпатися? Порошенко - МИНУЛЕ і ніякий фактор не говорить про його переобрання.

12. А при чому тут порошенко, якщо мова про вкрадені 220 вагонів гуманітарки?
    А планктоша?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Lanktocha

Він згадувався, я ще скопіював.
    Як би не розчарував Зеленський, залежно відальтернативи, у свою чергу, у Порошенка нічого окрім 25% не додалось. Досиить жити в ілюзіях!

14. 20220527_222623.jpg

А при чому тут порошенко, якщо мова про вкрадені 220 вагонів гуманітарки?
    А планктоша?

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гуманітаркою займається розміньор Єрмак. Ну погодьтеся, ця чесна людина не могла цього зробити. Він й у УПЦ МП ходить. Я в це не вірю.

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайло, як ви не розумієте? Розкрадена гуманітарка сьогодні була вже вкрадена ще за Порошенка в 14-м году! Запитайте Медведчука, якщо мені не вірите.

• Тупо Тупо x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко в эти вагоны складывал наворованное. Так что от воровства сейчас Украина ничего не потеряла. Спросите Медведчука, если мне не верите.

18. Good man

Good man Обычный человек

Самое ценное Порошенко продавал и покупал золото, которое покрывал металлом и делал из этого колесные пары. Спросите Медведчука, если мне не верите.

19. Ну що скажете, захисники гасла " не на часі"?
    Участь Петра Порошенка в Парламентській асамблеї НАТО загрожує рейтингу Зеленського?
    Його нейтральному (по сєрєдінє) статусу?
    Робить дурним у безглуздими питання "Чому ми не в НАТО" ?
    .
    Немає у ЗЕ України в голові.
    І ніколи не було.

20. Good man

Good man Обычный человек

Вагоны снаружи коричневого оттенка для рекламы Рошен. Но хитрый Порошенко за это ничего не платит. Спросите Медведчука, если мне не верите.

а де твій аватар? :)