С - стереотипи. Буду писати суржиком, так як ми з мамою в житті і розмовляємо, щоб було ближче до оригіналу))) Всі вже натішилися "є-бабусями" і забули. А в мене своє з цього приводу. Моїй мамі через 2 місяці 74 роки. Вона жіночка харАктерна і не дуже легка в спілкуванні, з своїми "тараканами" і поглядами на життя, як і всі ми. По телевізору дивиться все підряд: і Перший, і 5-й, і Україна, і Савіка, і навіть, прости господи, "Наш". При цьому навіть мови ніколи не було, щоб сумніватись за кого голосувати - тільки Порошенко, тільки хардкор))) Мене завжди дивувало -"ну, як ти ото все дивишся і навіщо, і як ото мозгів хватає, щоб розібратися, шо почом в цьому дурдомі?)))" "Так, а шо - дивлюся, щоб розуміти, шо вони продвигають, а розібратися, хто і що з себе представляє - так умні діти тільки у умних матерів, шо ж я - дурочка зовсім?))))" На днях. Звонила її подружка по дачі в Бердянську (ми живемо в Харкові, а з березня по листопад мама живе на дачі в Бердянську). Відправила подружка онуку в Харків, бо хоч в ХНУ Каразіна поки що і дистанційка, але в будь-який момент треба бути готовим до переходу на очне навчання. Відправила на автобусі Бердянськ-Москва. Отут маму і порвало: "Ти представляєш - цей автобус ходе без переривів всі 8 год войни, і в 14-му ходив, і всі ці роки??? Здуріть можно!!!" Кажу: "Мам, а як ми оце про нього не знали? Скільки я кожної весни шукаю перевізників, а ні разу не попадався цей рейс?" І тут мама видає: "Так цей рейс нада шукать на сайті Миротворець, а не там, де ми обично шукаємо!" Отут я і випала в осадок))) - "А звідки ти про Миротворець знаєш???" Мама - "Ну, ти вопщє, точно мене за дурочку держиш! Почула на ток-шоу про нього года 3 назад, найшла в інтернеті, тоже мені проблема, подивилася. Ой, а ти бачила, яка у них там кнопочка прикольна - "Додати в раби"?"))))))))))))) Roman Zaitsev , як вам такі Є-бабусі?))))))) View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3230338023958561/
Ау!!! Цей час і президентські вибори вже у минулому, скільки ще буде ниття? Де таке було, кооли у 2019 критикували всіх, Тимошенко, Гриценка... мовчали тільки про Бойка і Зеленського.
Підсанкційний телеканал Мураєва "НАШ" зник з екранів українських глядачів Вони продовжують працювати на Ютубі, верещать про свободу слова і намагаються спровокувати протести. Але по пикам видно що справді прагнуть дати слово Азарову, Олійнику і іншими героями Партії регіонів а разом з ними усій пропагандистській кухні Кремля.
У Шустера тільки що побили Шуфрича. Сидить весь подряпаний, в крові. Бутусов, який його побив, злий як собака. Шустер злий на Бутусова, бо той перший встав і врізав Шуфричу, тому що той провокував і одержав, я вважаю правильно. Мураєв сидів як мишка наляканий, бо їх двох згадували всі, Шуфрич уходив, потім прийшов. І продовжував: Яценюка мішав з гівном за Крим, на Порошенко казав "оця сволочь". Я думаю, що його більше Шустер звати не буде.. Бутусова благали "Юра, не треба", а той давив і давив його, я думаю він Шуфрича задушив би, якби їх вчотирьох не розняли. Він таки скажений. Та ще тільки з востока повернувся.. Боюсь, що вони не скінчили - будуть на вулиці. Отака політика... Шустер дуже засмучений.
Скоро буде трансляція Джо Байдена з терміновим звертенням щодо ситуації в України. Чекаю на Термінове звернення Байдена на тлі загострення на Донбасі: онлайн трансляція - Гарячі новини - 24 Канал
Брехло Бутусов вларив Шуфрича підло, неочікувано. Ну а Шуфрич накидав тому придурку знатно... Ще й придушив козла.
так нечесно... приміром, іде по вулиці чемпіон світу з боксу... і тут несподівано хтось підскакує і... по голові... І ЩО ЦЕ ДОВОДИТЬ ?
ЦЕ ДОВОДИТЬ, що Бутусов поц. І в роботі, і по жізні він поц. імхо. Але це не захищає і не виправдовує Шуфрича, Барну, Олєжку Ляшка і іже з ними. Якщо вони собі вибрали таку стезю, щоб їх весь час гупали по голові - ніхто нічим не зарадить. зі до речі, коли син Шуфрича збив людину на пішохідному переході - хто знає, чим там закінчилося? ззі до речі, глянув про того Харківського мажора Там якраз вчора підозра батькам Цікаво, а де знаходиться зараз і чим займається цей малолітній мажор?
Згоден! Він свого часу гнав на Порошенко. А ось тут брешете Ви. Шуфричу чистять рило всі кому не ліньки. Отже, він повинен бути завжди до цього готовий.