Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. С - стереотипи. Буду писати суржиком, так як ми з мамою в житті і розмовляємо, щоб було ближче до оригіналу)))
    Всі вже натішилися "є-бабусями" і забули. А в мене своє з цього приводу. Моїй мамі через 2 місяці 74 роки. Вона жіночка харАктерна і не дуже легка в спілкуванні, з своїми "тараканами" і поглядами на життя, як і всі ми. По телевізору дивиться все підряд: і Перший, і 5-й, і Україна, і Савіка, і навіть, прости господи, "Наш". При цьому навіть мови ніколи не було, щоб сумніватись за кого голосувати - тільки Порошенко, тільки хардкор))) Мене завжди дивувало -"ну, як ти ото все дивишся і навіщо, і як ото мозгів хватає, щоб розібратися, шо почом в цьому дурдомі?)))" "Так, а шо - дивлюся, щоб розуміти, шо вони продвигають, а розібратися, хто і що з себе представляє - так умні діти тільки у умних матерів, шо ж я - дурочка зовсім?))))"
    На днях. Звонила її подружка по дачі в Бердянську (ми живемо в Харкові, а з березня по листопад мама живе на дачі в Бердянську). Відправила подружка онуку в Харків, бо хоч в ХНУ Каразіна поки що і дистанційка, але в будь-який момент треба бути готовим до переходу на очне навчання. Відправила на автобусі Бердянськ-Москва. Отут маму і порвало: "Ти представляєш - цей автобус ходе без переривів всі 8 год войни, і в 14-му ходив, і всі ці роки??? Здуріть можно!!!" Кажу: "Мам, а як ми оце про нього не знали? Скільки я кожної весни шукаю перевізників, а ні разу не попадався цей рейс?"
    І тут мама видає: "Так цей рейс нада шукать на сайті Миротворець, а не там, де ми обично шукаємо!" Отут я і випала в осадок))) - "А звідки ти про Миротворець знаєш???" Мама - "Ну, ти вопщє, точно мене за дурочку держиш! Почула на ток-шоу про нього года 3 назад, найшла в інтернеті, тоже мені проблема, подивилася. Ой, а ти бачила, яка у них там кнопочка прикольна - "Додати в раби"?")))))))))))))
    Roman Zaitsev , як вам такі Є-бабусі?)))))))

View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3230338023958561/

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ау!!! Цей час і президентські вибори вже у минулому, скільки ще буде ниття? Де таке було, кооли у 2019 критикували всіх, Тимошенко, Гриценка... мовчали тільки про Бойка і Зеленського.

3. Nerto

Nerto Well-Known Member

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm:У Шустера тільки що побили Шуфрича.
    Сидить весь подряпаний, в крові. Бутусов, який його побив, злий як собака. Шустер злий на Бутусова, бо той перший встав і врізав Шуфричу, тому що той провокував і одержав, я вважаю правильно.
    Мураєв сидів як мишка наляканий, бо їх двох згадували всі, Шуфрич уходив, потім прийшов. І продовжував: Яценюка мішав з гівном за Крим, на Порошенко казав "оця сволочь". Я думаю, що його більше Шустер звати не буде..
    Бутусова благали "Юра, не треба", а той давив і давив його, я думаю він Шуфрича задушив би, якби їх вчотирьох не розняли. Він таки скажений. Та ще тільки з востока повернувся..
    Боюсь, що вони не скінчили - будуть на вулиці. Отака політика...
    Шустер дуже засмучений.

5. Silver bullet

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шуфрича всі тримають за боксерську грушу :)
    Бідний Нестор :cry:

View: https://youtu.be/tOWZKEcD2so

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Наче типовий зебіл.
    Ну що, зебіли, примете Шуфрічя в свою сєкту кловунососів?

• Подобається Подобається x 1
  8. Blaberus

Твого барона теж не поважають. Скільки ти постив його фотки і жоден зебіл не вив від щастя.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

цікаво, а за шо можна дати по пиці патріотично налаштованим співгромадянам ?

:popcorm1:

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло Бутусов вларив Шуфрича підло, неочікувано. Ну а Шуфрич накидав тому придурку знатно... Ще й придушив козла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. mypucm

так нечесно... :pardon:

приміром, іде по вулиці чемпіон світу з боксу...
    і тут несподівано хтось підскакує і... по голові...

І ЩО ЦЕ ДОВОДИТЬ ? :scratch_one-s_head:

12. mypucm

з коментарів під роликом на ютубі... фанати Бутусова одностайні :

Знімок екрана 2022-02-19 114211.png

куди котиться світ :scratch_one-s_head:

13. Silver bullet

Кулаки пускати в хід в студії чи в парламенті не можна. Навіть якщо хтось заслуговує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Blaberus

І Вам, напевне, є за що. Як мінімум за факт Вашого існування.

15. mypucm

пупок не розв'яжеться? :)

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

ЦЕ ДОВОДИТЬ, що Бутусов поц. І в роботі, і по жізні він поц. імхо.

Але це не захищає і не виправдовує Шуфрича, Барну, Олєжку Ляшка і іже з ними.
    Якщо вони собі вибрали таку стезю, щоб їх весь час гупали по голові - ніхто нічим не зарадить.

зі
    до речі, коли син Шуфрича збив людину на пішохідному переході - хто знає, чим там закінчилося?

ззі

до речі, глянув про того Харківського мажора
    Там якраз вчора підозра батькам

Цікаво, а де знаходиться зараз і чим займається цей малолітній мажор?

• Подобається Подобається x 1
  17. Blaberus

Згоден! Він свого часу гнав на Порошенко.
    А ось тут брешете Ви. Шуфричу чистять рило всі кому не ліньки. Отже, він повинен бути завжди до цього готовий.

18. Blaberus

Ні.

19. Blaberus

Падлоклоуна теж не слід було обирати.

а де твій аватар? :)