Не прийнято вважати абсолютним злом, навіть таких, як Сталін або Чикатило. При всіх мінусах Зеленський - тим більше.
У Києві викрили 'ферму' ботів, які поширювали протестні настрої Поведінка українських ЗМІ спричинює подальшу стурбованість, а уся інформація має ретельно перевірятися. Це спричинено діяльністю головною ботофеми, розташованою на Банковій.
Не прийнято ким? Бидлом? Нарідом? Зебілами? Дехто на Сраліна молиться. Можливо є такі що моляться на Чікатіло. Тобто, падлокловуна порівнююь зі Сраліном і Чікатіло. А пам"ятаєте, бидло колись порівнювало його з Рейганом?
Добре. Шановний VasMT , не вживайте, будь ласка, речовин що мають наркотичну дію. Бо едина форма наркозалежності, яка не викликає розумову деградацію, це тютюнопаління. Дебіл, якого обрало бидло на посаду Верховного Головнокомандувача, є яскравим тому прикладом. Мавпо, так зрозуміло?
Це було феєрично! Ось він - наочний психологічний портрет зебанатів, якщо людина здатна поставити на один щабель з Рейганом криворізьке опудало, то з нею все остаточно ясно.
Порівняння зі Сталіним точно не було. Із Рейганом мало спільного. Знову прорахунок, хоче переговорів з Росією, але Росія таких переговорів не хоче, якщо "Их там нет", то домовляйтеся з маріонетками із ДиНиРи, доведемо, що конфлікт внутрішній.
Але порівняння з Чікатіло було? А чому зебіли вважали його Рейганом №2? Я вважаю що це тому що всі зебіли є дегенератами. А як вважали Ви?
Тільки мною і політичної діяльності це не стосується. Йшла мова, що "абсолютне зло" не знаходиться навіть у серійних маніяках. І взагалі порівняння, що от цей зміг, треба і мені так - недоречне і не завжди актуальне.
А що я таке пропустив та як давно на Львівському Форумі толеруються кацапські наративи на кшталт "вальцмана" й т.ін.?