Хто хотів просуватися по службі, той і від мами-тата відрікався. @Lanktocha, так що Ви не ототожнюйте підлість і примус.
Бутусов про сварку із Зеленським: Треба було встати і дати по морді | Українська правда (pravda.com.ua)
Так Бутусов подає позов у суд на Зеленського, чи ні? Як Ви вважаєте, подасть Бутусов на Зеленського чи буде махати кулаками після бою? Зеленський задав Бутусову конкретне запитання: Він отримав інформацію про бойове використання дрону Байрактар від Бурби чи не від Бурби. І тут Бутусов завертівся як вуж на сковорідці і почав кричати, а потім - хлебтати воду. Журналіст Бутусов збирається судитися з президентом після пресмарафону
Кацалапий,слідкувати за інформацію. Бурба вже рік як звільнений, а Байрактар був задіяний недавно. І чому всі зелейоби такі довбойоби і думають, що навкруги такі ж тупі як вони.
Ви не вступайте в дискусії з циганським рилом. Бо воно циган. Тобто він ніколи на працював, лише крав, жебракував і підставляв дупу барону. За себе я хочу сказати що став жертвою шантажу з боку секретара парткому заводу, який відмовлявся підписувати мені документ для вступу на Рабфак.
Коли і як? Риги існують. І всі вони харчуються або харчувались від щедрот падлокловуна. Тобто, ви описуєте зебілів.
Читання Остап правий - люди читають дистальним кінцем травної системи. Усі - від професора чи коуча із риторики/логіки до останнього навченого грамоті бомжа. Або твій текст вписується в стандартний набір штампів, або там знайдуть усе що забажають. Людину, яка побачила щось за межами свого маленького бульбашкового світу, просто пре висловити своє фе по відношенню до автора чи його тексту. Мабуть саме через це я не менш скептично ставлюся до літературної критики, ніж до передвиборчих промов політиків. У мене навіть є метод відфільтровування того, що не варто читати. Є кілька висококультурних блогеринь, які часом пишуть про літературу. Читаю, про те, що вони хвалять і зарікаюся не брати оте до рук))) Однак, страшенно бісять люди, які наштовхаються в тексті на особистий тригер після чого на решту тексту та його аргументацію їх засліпляє. Сидять і з запеклістю прометейового орла, строчать коментарі в півтисячі знаків, про те, чого навіть не спробували зрозуміти. І пишуть в основному про те, чого в твоєму дописі немає. Інтернет вивернув назовні ті наші частинки душі, які колись були здаля не помітні. Тепер вони лізуть в очі, як насіння тополі в червні. Замість того, щоб застрягати в фекальних війнах, ми маємо усвідомити беззаперечну перемогу емоційного інтелекту над логічним. Ілюзії, породжені нашими гормонами та нейромедіаторами, на порядки випереджають логіку та реальний досвід. Однак, ми ж не можемо думати погано про себе, свій народ чи людство в цілому. Позавчора ми були богоподібні, вчора - царі природи, зранку - її губителі. Егоцентризм і нарцисизм - наше все. А хто не згоден -той відгребе від нас вже з групового нарцисизму. "Хто не з нами, той проти нас" - стверджують ті, хто не може позбавитися ілюзії, замість сказати: "хто не проти нас, той з нами". Ми ж будуємо свої соціальні проекти саме на ілюзорному уявленні про самих себе. У мене кріпне думка про те, що науково-технічний прогрес, який дав нам їжу, безпеку та секс без ритуалу статевого добору, гуманізовав сучасне людство набагато сильніше, ніж усі конституції та групи боротьби за права. Забери те, що нам дали технології і не пройде доби, як усі ті конституції та декларації перестануть діяти, а борці із булінгом та проти насильства вбиватимуть ближніх заради їстівного корінчика. Гірко усвідомлювати, що я так само сприймаю світ. В тому числі, світ поданий через тексти. При цьому, намагаюся не забуватися, що дивлюся навкруги через потріскане, закіптявлене, криво зроблене скло. І коли це усвідомлення призводить до краху ще однієї ілюзії, то це стає набагато глибшим шоком і болем, ніж читати тупі багатослівні коментарі до моїх текстів. Ще років п'ятнадцять тому, коли я жив у сталому світі ілюзій, то був набагато більш щасливим оптимістом. Зараз, коли потоки матриці світу стають виразнішими (привіт мій рідний нарцисизм), стає все більш і більш тривожно. Приводів для тривоги на сотню нових лонгридів... Р.S. Хто автор - Google в допомогу.
Говорили балакали... Світ не чорно-білий і є кольори не тільки чорний і білий. Чому зразу, як у дечому критикую Порошенка, то фанат Зеленського? Протистояння між ними зараз неактуальне.
Цікаво. А зараз, шановний критик, можливо Ви вкажете бодай один чинник, завдяки якому падлокловун кращій за Порошенко? І, до речі, коли Порошенко був в ПР? Протистояння? Ви це кому кажете? Кажіть це зраднику. Це воно поведене на Порошенко. Порошенко є манією шизика Зеленського.
Скільки писав, не підтримую, ні одного, ні другого. На 100% не підтримую і не розумію такий вибір, але він давно більшістю зроблений.
Вперше запідозрили Бутусова у відвертій профанації, коли він яро захищав звільненого генерала СБУ - А ПОТІМ ВИПЛИВЛО, ЩО У ТОГО РОСІЙСЬКИЙ ПАСПОРТ І СІМ'Я В МОСКВІ ! І Бутусов притих..... потім знову поліз: відверте епатажне хамло!
Недивно що Бутусов свого часу лизав жидівську сраку зраднику-падлокловуну. А що стосовно посилання? Сама вигадала, харківська зебілка?
Якщо буде якийсь замах на Бутусова - може бути проти Зеленського аналог "Україна без Кучми", тільки все набагато жорсткіше.
Коли і як Порошенко вступив в ПР? І що? Яка мені різниця що обирає бидло? Може мені слід деградувати до рівня пересічного українця?
І був однопартійцем одіозних Бондаренко, Табачника, Колісніченка. Як про Порошенка говорив Зінченко - один із розваливших помаранчеву команду і втік у табір ворога. Таке ставлення до міліонів своїх співгромадян?
Страшенно бісять люди, які наштовхаються в тексті на особистий тригер після чого на решту тексту та його аргументацію їх засліпляє. Сидять і з запеклістю прометейового орла, строчать коментарі в півтисячі знаків, про те, чого навіть не спробували зрозуміти. І пишуть в основному про те, чого в твоєму дописі немає.
Багато хто зараз саркастично запитує де подівалися наші полум'яні "активісти-антикорупціонери-націоналісти-расслєдоватєлі" і Парасюк, в часи коли треба "здобути українську державу, або загинути в боротьбі за неї". Але є і такі, хто з подивом побачивши випущеного джинна швондеровіщни, на повному серйозі сподіваютсья, що зараз який-небудь Дмитро Ґнап або Біґус справедливим глаголом викриє всю будьонівську брехню "нових ліц", а черговий "Провідник" дасть Зеленському "24 години, щоби "прєкратіть хуйню". Для таких в мене погані новини. Існування подібного роду персонажів одночасно з українською державою було неможливим за визначенням - і вони всі роки війни боролися саме проти неї, а не за якусь ефімерну "справедливість". Ці падальники брали участь в інформаційних спецопераціях з дискредитації українських реформ, армії, політиків і посадовців тощо - за гонорари створюючи "ефєкт сєлєдкі", в результаті чого Україна тепер посміховисько в світі та стоїть на межі втрати суверенітету. Зробивши свою справу, хтось з них заліг на дно, як наприклад Парасюк або Соболєв-Зімін. Когось ще юзають час від часу для створення картинки "радикального націоналізму" та каналізації протестних рухів. І то успішно - бо ніякі Збройни Сили не мають такого промоушена як ансамблі пєсні і пляскі колективного Білецького. З когось ліплять придворну "опозицію", і всякі Іванови-Ґнапи-Біґуси-Шабуніни cтворюють ілюзію "незалежної журналістики" для лопоухого обивателя. Хтось пролизав дорогу до посад і тепер Наєми з Дубінськими бабушкіни державні мужі, їхні мами люблят скорость, а Лєщєнкі описують їхні величні дєянія. І так далі. Вони різними колонами торпедували поступ держави, але об'єднує їх одне - мімікрія. Справжності там - нуль, сама гапоновщіна, ще й густо замішана на фсбшниках. Тому заради бога, не розраховуйте на них як на "народних мстітєлєй" і не носіть мережею радісні доповіді, що хтось "поставив ультиматум" або "пригрозив мобілізацією добровольців". Давно пора навчитися розуміти, формулювати та відстоювати свої політичні інтереси, підтримувати ідеологічні проукраїнські політичні сили та реальні партії, хоча і там наразі переважають "реформатори" Вакарчуки та Арахамії. Біда. Prozapas