Порошенко перебіг би від падлокловуна до Порошенко? Лактоша, Ви нормальний? Тобто, Ви теж вважаєте що Разумков падло, але Вам чомусь не подобається його справедлива критика з боку порохобота?
Зарано так говорити, особисто з ним не знайомий. У 2014 він ходив по телеефірах із розкруткою Зеленського.
Я встиг побути в комсомолі і навіть сплатив 12 копійок взносів. Потім втік звідти. І що? Як цікаво! Можна детальніше?
Це звсім не той випадок, були деякі комуняцькими активістами, потім пішли в РУХ, із Порошенком скоріше той випадок. Вся партія вже секонд-хенд. Клись активістом партії був і порошенківець Гончаренко.
Так, тоді був інший час. "Скоріше"? Що значить "скоріше"? Так чи ні? Риги зараз при владі, пригріті потворним падлокловуном. Чому Портнов повернувся з росії? До 2014 року? Світ змінився, Гончаренко виріс. Якби він був падлом, він би працював з падлокловуном.
Вчинок із власною вигодою. Колись вступали в ком.сомол чи ком.партію з примусу. Така характеристика для Порошенка ну ніяк не підходить. Для чого зразу переводити розмову в інше русло? Портнова не згадували, принагідно, він поки що меншпомітний порохоботів.
Коли і як Порошенко вступив в ПР? Чому в інше? Ви стверджуєте що риги це політичний секонд-хенд, я аргумантовано заперечую. Ви вважаєте що Портнов прикрашає країну? І чому Вам порохоботи не подобаються? Вони говорять неправду?
ПІДГОТОВКА ДО ДРУГОГО ТЕРМІНУ. ПОЧАТОК. А пам'ятаєте, як плебс аплодував домашньому "арешту"? І що тепер із його т.зв. кримінальної справи? Тиша та гладь. А вчора київський сусід бачив його у машині біля аеропорту "Київ". Але це ще не все... Після того, як Ахметов відмовив Зеленському у створенні на базі пулу його телеканалів українського аналога "Газпром-медіа", розпочалася робота з відновлення ліцензій 112-го, NewsOne, ZiK та об'єднання їх із телеканалом "Дом" до єдиного медіа-пакету під фінансовим та адміністративним управлінням ОПУ. Як головні редактори цих смітників, нібито, розглядаються такі медіа-ляді, як С.Лещенко, С.Іванов, Ю.Мендель та А.Арестович. Зроблені їм відповідні пропозиції чи ні - не знаю, але, судячи з їхніх шорстких мов, що наштовхнули у вилизуванні монарших сідниць, вони це заслужили сповна. Що ж, можете далі радіти "боротьбі" гаранта з олігархами, але буде шкода, якщо ви надто пізно зрозумієте, що вас ще раз наздогнали - витончено і невимушено. Здається мені, джентльмени, це вже не комедія...
Точно не під дулом пістолета. А зараз існує така партія і має багато прихильників? Нав'язливі агресивні, скоріше відштовхують від себе. Залежно хто і залежно де.
@Lanktocha, залежно кому і залежно де можна запропонувати і гімно їсти. але не кожний буде його їсти. Але вибір був завжди - якщо не хотів - то не вступав в ком.сомол чи ком.партію, а якщо хотів - то вступав. Ще й треба було заяву написати "прошу прийняти в ряди..." Так що не свистіть.
Порошенко був один з засновників ПР. І на початку ПР була зовсім не та, коли нею заволоділи данєцкіє. І з СДПо він пішов не просто так, а тому, що лінія партії не відповідала його світогляду.