Тільки у одних істина? Чим тоді поршхоботи відрізняються від більшовиків та німецьких нацистів, хто не з нами, той ворог народу? Перевод стрілок. Про інше говорили, чи не було змови олігархів, де вирішили на дострокові вибори висунути Порошеннка?
АААААААААААААААА!!! Лєщ у фейсбуці в коментах відгавкується,мол,у мене такого шмотья нема.А тут хуяк!.Блять вони реально довбойоби.Вони відмазки навіть придумать не можуть.
Ну що Ви! Найгірший враг українськго наріду це українській нарід. А що, було? Ви були присутні? І ось що цікаво: Ви намагаєтесь відмазати Зеленського від того що воно прислуговує олігархам?
Вже все завалено фото і відео з Лещенком. На кожного можна щось знайти, хто з нас горілку не п'є чи по дівках не ходить? Ні за кого розпинатися не буду. Але, як людям з цієї когорти вигідно співпрацювати з владою, так і владі вигідно співпрацювати з ними.
Вважаєте що наркоманію слід пробачіти? Бо воно власник краденої квартири і чоловік курви московської? Або з інших причин? Але воно обіцяло знищіти всіх олігархів. Невже збрехало? Але бидло повірило. А я ні.
Мене не приваблює, навіть покурювання "травички", хоч застосування в медичних цілях морфінів, опіатів, препаратів на основі канабісу - допустимо і навіть потрібно. Не так тут просто, подібно у Речі Посполитій - король не був всемогутній для шляхти, на відміну від московського царька для своїх бояр.
Маєте не увазі що власник краденої квартири і чоловік курви московської хворіє на онкологію? Це було би дуже приємно. Але кокс це не канабіс. І не має виправдань бидлу, яке вигорожує наркомана. Але тупе бидло, що обрало падлокловуна, цього не знало. Як їх легко дурити, чи не так?
Ліки з наркотичною дією застосовуються не тільки при болях і спазмах. У випадку з Лещенком, якщо застосовувалась наркота, то не у медичних цілях, а для кайфу. Вживають таке рок-музиканти, деякі співаки, актори, можуть і політики, не наше це діло.
Безумовно це діло свідомих громадян, а не ідіотів. По-перше, людина що вживає наркоту є неадекватною Якшо ця людина займає державну посаду, це є небезпекою для держави. Тобто, для мене і для Вас. По-друге, вживання наркоти є кримінальним злочином.
ЕФІРИ БЕЗ СЛУГ Нардепи-служки оголосили бойкот телеканалам "Україна24" і "Україна", бо канали мовляв належать Ринату Ахмєтову і їхня редакційну політику формує власник. Мати Божа, яке відкриття? А хіба редакційну політику "Кварталу95" на каналі "1+1" формував не Коломойський? Хіба не гуляє по мережі відео де Коломойський говорить, дивися мовляв "Квартал" що там говоритимуть про Ляшка? А хіба зараз, колись неймовірно гострий і "безкомпромісний до влади" "Квартал95" не перетворився "в улюблену болонку пана-президента"? Ці люди будуть просторікувати про формування редакційної політики? Ну, нардепи-служки мають всі підстави ходити на канал Ігоря Коломойського "1+1" - тамтешня інформаційна політика, вочевидь їх влаштовує цілковито. Скоро назву "1+1" можна буде розшифровувати як "Мосійчук + наредп-служка". Насправді, оця відмова ходити на рейтингові канали - це фінал "Слуги народу". Бо це треба примудритися налаштувати проти себе з одного боку "Прямий", "5-й" та "Еспрессо", а з протилежного боку "Україну" і "Україну24". Проста арифметка показує, "плюсам" відтепер не перебити аудиторію каналів які служок жорстко критикують. До речі, керівництво "Медіа групи Україна" сьогодні пообіцяло ще й по темі офшорів Зеленського пройтися. Далі - буде, я так розумію. А наостанок нардепам служкам я можу сказати таке - СЛАБАКИ! Я знаю що говорю. Я ходжу на ефіри ризних телеканалів, в тому числі на ті після ефіру на яких себе відчуваєш як після мордобою у підворотні. Де дискусії жорсткі і безжальні. Я роблю це, бо вважав і вважаю, що наша думка обов'язково мусить бути присутня на ефірі. Нас можуть ненавидіти - але чути нас мусять. Я ходжу, хоча за це відгрібаю з двох сторін. З одного боку - насмішки і глузування від чужих, з іншого - від своїх потоки бруду штибу "ти легалізуєш їхні канали". Тим не менше. Ходив, аж допоки кликати не перестали - здогадуюся чому. І піду коли покличуть знову. Вже повірте. У мене сил на це вистачило. А служки від ефірів побігли. Бо слабеньки. І от саме тому порохоботи переможуть. Бо ми точно знаємо - правда за нами. Печера Дракона
Є розчарування, інакша розмова про Зеленського від Гордона, а політОЛУХи і піхота - форумні боти, протилежна сторона заплатить більше, без вагань туди побіжать, як Тарасю Чорновіл.
Далеко не всі і далеко не всі перебігають до Порошенка. Значну частину електорату може забрати "нове обличчя" Разумков.
Це безумовно! Бо якшо людина зв"язалася з падлокловуном, вона або дурень, або падло, або і те і інше одночасно. Теж падло.
Інакше би склалися обставини, сам Порошенко би туди перебіг. Не приваблює і не збираюсь голосувати за Разумкова. Але тактика порохоботів, нічим не відрізняється від тактики більшовиків і нациської Німеччини.