Алла Швай · ОПа зараз спускає всіх своїх 10доларових повій для спроби відбілення провалу тисячоліття, який демонструє світу зеленська влада. На фоні грандіозної професійності української розвідки перед сильнішим в кілька разів російським агресором, яку визнають най най крутіші спецслужби країн, чмошніки будуть чорнити самими недолугими способами Василя Бурбу. Бурба кілька разів під час доповіді українському народу, якому він давав присягу служити (з його ж слів), наголошував, що він у студії ‼️через наявні загрози своїм співробітникам, які брали участь у спецоперації сторіччя. І яких зелені поставили в приціл фсб. ‼️Кілька разів повторив. Тому він заявив, що деякі відповіді готовий надати суспільству. Не всі, бо є рамки того, що дозволено розголошувати. Але, зважаючи на значну безпрецедентну загрозу найкращим українським розвідникам, він змушений з'явитись у студії з доповіддю. Для мене зрозумілі причини. А кому не зрозумілі? Хто поведеться на блювотину про те, що не треба було щось там розголошувати? ‼️КОЛИ В радіусі президента країни - є кріт. Віддані Україні люди - в небезпеці. Кому незрозуміла гострота ситуації, яка привела досвідченого військового розвідника України з його досвідом і багажем знань до Шустера? Тепер суто для лохів Обрати чмо недосвідчене в крісло президента, тим самим дати дозвіл дядям на керування цією лялькою. Поставити еліту української розвідки в ситуацію вимушеного звітування перед кварталівцями, продюсерами і "кротами". А потім з дибілкуватим виглядом крякати, що делегованому президентом Єрмаку вірити не можна і сприймати доручення зеленського, який делегував Єрмака замість себе, не можна? Скотобоаза! Ви на хуа чмо порожнє в крісло президента посадили?
Скільки харкати жовчю? Почну з того, Зеленський не ідеальна заміна Порошенку, якого вартувало переобрати. Але дивуюсь тріпанині наплоджених ботів.
Лактоша, це не жовч. Це реалізм. Україна заселена бидлом. І це факт. Може підкажете ідеальну заміну? Вакарчука не пропонувати: воно слабке на розум і схильно до зради. До речі, кацапи вважають саме так. Ви кацап? Як Ви вважаєте, я бот?
Потім нема чого дивуватися, за що порохоботів не люблять. Світ не чорно-білий. Чули вже не раз таку байку про фуфайку. Дуже ймовірно.
Безумовно бидло не любить тих, хто розумніший за нього. Ви не зрозуміли запитання? Вам повторити? Вважаєте що кацапи добре відносилися до Порошенко? А Ви?
Міську-поц, слухай анекдот. Чисто по колєжськи тобі накоцаю на клаві своїми словами, а не скопіюю у вуйків. Короче, великий сучасний мед.центр. В кінці робочого дня в ліфті спускаються два психологи, їх кабінети по сусідству От один, такий замучений, каже: - Блін, тяжкий був день. Купа народу, у кожного свої проблеми... Голова тріщить від них... А його колега, такий бодренький, здивовано питає: - А ти шо, їх всіх слухаєш???
Нарцисизм. А хто голосував у І турі, хоча би за Наливайченка, не як мавпи, навіть прості роботяги, за Порошенка, бо так якась бабка сказала. Не ліпіть дурниць "найрозумніші". Хоч заробити пиріжок чи 30 срібняків хочеться. Альтернатива на виборах 2019, багато хто ними не переймається, не забувають тільки порохоботи і відомо чому Розкрутка, фінансування передвиборчої кампанії має значення, на що претендували силовики Смєшко, Наливайченко, дипломат Безсмертний? Ось вам і безальтернативність. Ворог для Росії не один українець, як і ворог для України не тільки Путін.
Адекватна оцінка. Невже я повинен принижуватись, ставлячи себе на один рівень з зебілами? Лактоша, в першому турі зебіли могли голосувати хоч за Рабіновічя. Важливо за кого вони голосували в другому турі. Те що бидло нічим не переймається крім шмурдяка це природно. І те що порохоботи цим переймаються теж природно: бо вони люди розумні і бачать жахливу небезпеку. Те що олігархи розкрутили зрадника мені відомо і без Вас. І що?
Давно пора об'єднатись і мати спільні цілі, як в усіх країнах, конкурують перед виборами, далі мир і спільна робота. А порохоботам ще тріпатись. Добре і яке "менше зло" обрали. Повернемось назад, перед "вадінтур" Порошенко також себе, як не дивно, називав "новим обличчям", що у свою команду не буде брати старих політиків, всіх люструє... Подібні методи використаав Зеленський. Найбільше переймаєтесь даремновитраченими грошима на агітацію. Ніхто не вмішувався перед "вадінтур"?
Хочу нагадати українцям, що вже 4-й день підряд ціла плеяда півнів, які називають себе політиками/лідерами/діячами/патріотами, в кращому разі ігнорують питання пов'язане з державною зрадою найвищих осіб держави. І таких "політиків" більш ніж багато, майже всі, хто солодкоголосо заліває патріотичні речі. Тобто, не те що не вчиняють якихось дій, не те що не вимагають справедливого розслідування, вони просто ігнорують цю тему. І це в кращому разі. Буду нагадувати про це часто. Бо потім вони у вишиванках прийдуть на виборах виманювати твій голос, ВЖЕ ЗАРАЗ продавшись кремлю чи його посіпакам. І ще хочу нагадати, що найбільшими катами Майдану в 2014 році були ті, хто стояв на сцені Майдану в 2005. Не усі, звісно, але багато хто. То ж не майте ілюзій і в цьому випадку, бо вже видно як нью-антимайданівська худоба маніпулює майданівськими гаслами, намагаючись захистити свого міні-янека.
І хто від помаранчевих із власної вигоди перебіг до ворогів і конкурентів. Натяк зрозумілий, чорноволохи не ігнорують.
Красатіщі вам на лопаті Ліки від діареї чи марафет, як думаєте? Prozapas Кацалапий., та і не тільки, відкрийте посилання і вам відкриється те, що багато чого пояснює.
А чи знаєте ви, що існує спеціальний залізничний порошок? Його вдихають через спеціальну антикорупційну сотку. Під солоного Лєща. А не оце все, що ви собі подумали! Тіко, ти Серьога, тойво... Аналізи не здавай! View: https://www.facebook.com/100009942336757/posts/1583987671942629/
Що Ви маєте на увазі під "спільними цілями"? Як воно може бути меньшим злом? Цікаво що саме Зеленський набрав собі ригів. А його "новими обличчями" добре дітей лякати. Лактоша, до Вас не дійшло? Я не мав влади при Порошенко; я не тратив власних грошей на агітацію. Зараз дійшло? Що?
Тільки якийсь гострий допис про бубочку, ці два срачогона тут як тут. Обережно, а то справжня срачка нападе.
І що, така ціль у зебілів? Якшо так, чому вони обрали ворога? Ні. Це той Фірташ якому Зеленський борги пробачів? Який добрий Зеленський! Я теж полюбляю бувати добрим за рахунок інших.
Блажен кто рано поутру Имеет стул без принужденья; Тому и пища понутру, И день приносит наслажденье(С)