А поки Леросу загрожує 5 років за "фак" двох нападників на журналістів Схеми: корупція в деталях - RFERL поновили на посадах. Йдеться про директора департаменту банківської безпеки державного "Укрексімбанку" Ігоря Тельбізова та начальника управління внутрішньої безпеки банку Олега Осіпова. Факт поновлення співробітників журналістам підтвердили у фінустанові. View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/2149519131861787/ View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/2149519131861787/?sfnsn=mo
Розумію активізацію порохоботів, ймовірний на другий рік розпуск парламенту, дострокові парламентські вибори, враховуючи розкол та розчарування у "Слугах", монобільшість їм не світить. Електорат трохи перекинеться до ЗаЖОП, Тимошенко, "нові обличчя" партія Разумкова, Мураєв, "старий-новий" Смєшко. Щодо Порошенка, є електорат, який за ніяких умов не проголосує за Бойка і який ніколи не проголосує за Порошенка, як би не тріпалась армія ботів, його 15 - 17% максимум.
Иванов говорит, Гончаренко крышует Коломойского. Ну надо же! За Коломойского играет не власть, не Банковая с Подоляком и его писаками – только я. Иванов прямо прокурор какой-то. Наверное, вот здесь я помог Коломойскому, оцените: ГОНЧАРЕНКО Привлек внимание к схемам, чтобы олигарх наш газ посреди зимы не забрал. Сами подумайте, куда ему столько – он же лопнет, бедный, а власть почему-то не мешает. Но пришел Гончаренко и помог. Еще здесь я помог, подчеркнув коррупционную связь между Коломойским и властью: ГОНЧАРЕНКО Много чего найдется, нужно просто погуглить. Хотя бы с этим, надеюсь, у Сергея проблем нет. Только не сомневайтесь в честности Иванова, он же отрицал, что работает на Офис президента. Правда, Подоляк почему-то этого не исключал – и теперь я понимаю, почему. Профессия у Сережи древняя. Только не помню, первая по счету или вторая.
Мало было сереже лещенко за последние годы плевков в свой адрес - справедливых и заслуженных. Так он решил устроиться на должность, на которой будет получать таких плевков в разы больше...извращенец -------- Наверное, многие обратили внимание, как позавчера вечером после заседания СНБО Алексей Данилов выходил вместе с Сергеем Лещенко. Думаете совпадение или романтическое свидание? Вот и я гадал, пока один знакомый «слуга», только что, едва подбирая выражения, объяснил суть случившегося. В общем у меня для вас две новости. Как обычно начну с хорошей – Подоляк уже не главный по идеологии и информационной политике ОП. После известного обвала рейтинга до 21% его выставили за дверь с волчьим билетом. Вова больше Подоляка не любит и в него не верит. Формально тот еще какое-то время может оставаться советником Ермака, но руль и бюджеты у него отобрали. И я рад этому, ибо человеку, позволяющему себе давление на СМИ не место о власти. Ему не место в приличном обществе. Такое недопустимо. И вторя новость... нет не плохая, скорее странная. И забавная. Только не смейтесь. Вместо Подоляка будет …Сергей Лещенко. То, что маршал железнодорожных войск 24/7 работает на ОП, а в УЗ только зарплату получает и раньше все знали. Но теперь Зеленский и Лещенко свои отношения решили легализовать. Такой вот смелый политический каминг-аут. Говорят, что Лещенко просто распирает от нового статуса и полномочий. Настолько вжился в роль, что вслух рефлексирует успехи и провалы хождения подопечных «слуг» по эфирам не только на совещаниях, но даже в своем ютуб-канале. Так что, если кто хочет, может в прямом эфире приобщиться к таинству формирования информационной политики Банковой. Но плохой новостью я это не считаю. А знаете почему я не считаю, что назначение нелепого и продажного Лещенко главным пропагандистом ОП, плохой новостью? Потому, что мне, как гражданину Украины, не приемлема политика действующего президента. Я считаю что он работает во вред Украине. И мне очень не хочется, чтобы она затянулась еще и на второй срок. Одного более чем достаточно. А я уверен, что Сережа, обладающий уникальной способностью попадать в позорные ситуации и факапить на пустом месте, в этом нам всем поможет. Уверен, что рейтинг Зеленского полетит вниз на всех парах и на максимальной скорости. «Честный» журналист, который пошёл в блок Петра Порошенко депутатом и затем критиковал власть, но из фракции не выходил, чтоб не потерять мандат, а при Зеленском прыжками перебежал строить Укрзализныцю и активно оправдывает все залеты и провалы президента, теперь попытает удачу в сфере манипулирования общественным мнением. Но зная его навыки и "таланты", уверен, что скоро он вляпается. Вместе с Зеленским. Чувствую, будет весело, но недолго. Поэтому берем попкорн и усаживаемся поудобней! (с) ТК Березовый сок
Погана риса, але хіба не перебігав із власною вигодою від Кучми до Ющенка, від Ющенка до Януковича Порошенко?
Це дуже показово. Моніторинг ТСН на Плюсах за останні два дні. Канал, який випестив Зеленського, сьогодні продовжує блокувати будь яку негативну інформацію по Банковій. Отже, в день виходу розслідування Bellingcat в ефірі плюсів виходить короткий сюжет з виправданням Банкової, мовляв, ніякої зради не було. А вчора, коли тема скандального розслідування була головною обговорюваною в парламенті- ТСН вже й забув про зраджених українських розвідників. Європейська Солідарність бойкотує пропагандистське шоу на Плюсах - і правильно робить, аби не підігрувати сценаріям Банкової по легітимізації своїх темників. Так ось , вчора пані Верещук плакалася на цьому каналі, що Зеленський воює з олігархами Бачимо по моніторингу новин, як воює А Лещенко, який до того готував слуг до ефірів, накачуючи їх хамськими техніками агресії і перекрикувань і переходу на особистості, вчора сам вийшов із засади і став ключовим речником Банкової. В мене публічне запитання до журналістів: скільки ще позицію Банкової будуть представляти ПОЗАШТАТНІ радники і експерти: всі ці Арестовичи і ко? Яку вони несуть відповідальність? Вони мають доступ до державної таємниці ? Вони присутні на закритих нарадах? Я працювала в Адміністрації Президента і як прес- секретар глави держави несла всю відповідальність за інформаційну політику , особисто виходили на брифінги і ефіри і озвучувала позицію Президента. Так працюють в цивілізованих країнах, де Глава держави несе відповідальність за свою позицію і слова. Хто всі ці люди? Що вони не тут на ефірах? На якому праві? Хто їх делегував? Завтра вони скажуть, що це була їх особиста думка, адже вони не працюють в органах державної влади. Тому наполягаю: пройшло 3 дні після виходу розслідування. Поки що немає ЖОДНОЇ ОФІЦІЙНОЇ РЕАКЦІЇ ВЛАДИ, всі ці позаштатні радники, які начебто безплатно працюють за ідею( привіт нашим антикорупційним і правоохоронним органам) - це ні про що. Пане Зеленський, так хто злив операцію? Вам прийдеться відповідати на ці питання особисто- рано чи пізно . А телеканал, який народив Зеленського , продовжує купати його в теплій ванній. Уті- путі-мімімі. View: https://www.facebook.com/100002334671715/posts/4498071556947289/
Влада догралася... Це початок кінця... Вони як дитина з гранатаю у руках... За що гинуть люди в окопах?.. Арахамія - класичний приклад недорозвиненого суспільства... Ніхто з влади не знає, що таке демократія... Демократія і Арахамія неспівставні поняття... За те, що вони зробил з країною за 2,5 роки їм має бути соромно… Савік Шустер після ефіру ток-шоу катком пройшовся по «слугам» та Зеленському
Продовжую з насолодою спостерігати за плідною пропагандистською діяльністю найзаслуженішого залізничника країни. І центральне питання, котре мене цікавить, чи є та межа, за якою цей відомий своєю чесністю, принциповістю й безсрібництвом персонаж зупиниться? Наприклад, якщо йому запропонують заради омріяної посади в ОПі публічно виграти свиню - відмовиться чи ні? А якщо свиня (точніше, кабан) заїде йому? Знову ні? А якщо йому і дружині? На дисковечірці й під камерами? Невже і тут не обуриться й не закричить: - Та ні за що! Тільки в презервативі!
Ось Ви знову підтверджуєте що за падлокловуна і його банду ворогів і дегенератів проголосівало лише проросійське бидло і бидло звичайне. Лактоша, з якою ціллю Ви це пишете? Давайте перепустимо що за Порошенко проголосує лише 0,01% виборців. Який на Вашу думку повинен бути мій вибір?
Констатація факту, як і було перед славнозвісними виборами 2019, а не фантазії та життя у рожевих мріях.
Ось, Лактоша, як Ви взмозі побачіти, я не захоплююсь рожевими мріями. Я чудово бачу що переважна більшість наріду є потворним бидлом, гідним хіба що призирства.
І я давно вжє реаліст, а не романтик, хто переможе на виборах у 2019 бачив, хоч не до кінця розумів і не до кінця підтримував, але не жив якимись рожевими мріями, що щось там чорноволохи написали.
Я до останього не вірив що ця гнида дірветься до влади. Чи це був романтизм? Можливо. Бо дуже не хотілось розчаровуватись в Україні і українцях. Приблизно так, як онкохворий до останього моменту сподівається що його діагноз помилковий. Але все одно довелось.
Шустер проехался катком)Олигархи забашляли - идет балаган. Зеленский не пришел на его разборки. А с чего вдруг Зеленскому надо вообще как-то дергаться? Не надо никому напомнить, что, ФАКТИЧЕСКИ расследование "биллингов" Зеленского ОПРАВДАЛО. Во-первых, как оказалось, это он, Зеленский, санкционировал эту операцию, а не свинощекий брехливый гетьман, а во-вторых приостанавливал сам Бурба. Согласно этому же расследованию. Сейчас бегает по передачам, а что ж делать. А слива никакого не было, доказательств нет. Олигархи забашляли - идет балаган. У Зеленского два выхода, первый: послать всех, второй: разобраться почему операцию назначили за два дня до перемирия, это смахивает на провокацию срыва договоренности (видимо поэтому полетели Бурба и иже с ним).Только об этом они на эфирах не рассказывают.
Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати. Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця". Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути". Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.