Я теж. От мені і цікаво: як це так вийшло, що про Порошенко Україна експортувала електроенергію, а при падлокловуні вона її закуповує у ворога? Я вам навіть надав варіанти відповідей. Який на Вашу думку вірний, перший або другий? Так. Але Ви повинні розуміти що воно теж бздить одразу здати країну кацапам. Так! В Вашому стилі вилизувати сраку зраднику.
Blaberus І як так, Хамчин не кричить із піною з рота про незнавців у даній сфері, які про неї говорять, в даному випадку енергетика?
Дактоша, чому таке роздратуватування? Як я можу кричати, якшо я лише набираю текст? Я теж не спеціалист в енергетиці. Більш того, навіть падлокловун не повинен бути спеціалістом в енергетиці. Але його обов"язок призначити керувати енергетикою спациалічстів в енергетиці. Не спеціалістів в шоубізнесі, не зірок КВК, не весільних фотографів, не спеціалістів по муралам, не тамадів, не працівників "95 кварталу" або іншу наволоч. А саме спеціалістів по енергетиці. А зараз запитання: чому зрадник поставив керувати енергетикою не спеціалістів по енергетиці, а всяку наволоч, яка вміє лише красти і веселити бидло? Ось Вам навіть варіанти відповідей: 1. Зеленський дурень: за нього проголосували вороги України і патріоти-дегенерати. 2. Зеленський зрадник: за нього проголосували вороги України і патріоти-дегенерати.
Хто за Зеленського проголосував, писав не раз, не все тут чорне і біле, але є у нас одноразові партії - Партія Зелених, Свобода, Самопоміч - може такою бути і партія Зеленського.
Більше всіх, були і вибираючі "менше зло", хоч такий вибір не до кінця розумію, не треба тріпатися і пускати піну з рота!
Ось бачіте! А зараз давайте створимо психологічний портрет людини, яка вважає (вважала) Зеленського меньшим злом. Варианти відповідей: 1. Дебіли. 2. Вороги. 3. Дебільні вороги.
Неактуально і давно це минуло. Я би сказав, жодне з наведеного, може поодинокі випадки, не більше, хтось із проросійськими поглядами, хтось не цікавиться політикою, хтось вибирав "нові обличчя", хтось недооцінив кандидатів... Пройшов скандал з офшорами, вже тільки це і чути, на порошенківських і на медведчуківських ватних телеканалах.
Зебильчик, то есть, это ислючительно на "ватных телеканалах"?Ни Гардиан, ни NYT, ни DW, ни десятки иных ресурсов тут никаким концом?До чего вы предсказуемые (и тупые) мрази.))
Новини по багатьох каналах, а є про що говорити на шабашах, якраз на медведчуківських і порошенківських, аналогічно, як про події в Україні на шабашах Салавйова-разбойнікка чи Скабєюшки.
Медіа-імперія Коломойського не помітила розслідування "Офшор 95" Не повідомили про розслідування ТСН, УНІАН, Главред. Також промовчали ахметівські "Сегодня" та державний "Укрінформ" . Водночас РБК-Україна написало про розслідування тільки в контексті фігурантів з інших країн. УНІАН та Укрінформ розмістили тільки новину з реакцією на розслідування, зокрема від радника керівника ОП Михайла Подоляка:"Якщо пригадати перебіг передвиборчої кампанії 2019 року, то все, що зараз озвучується, тоді вже теж звучало на різних рівнях. Фактично сьогодні відбулося повернення в змістовне поле тодішніх виборів. Жодного дефіциту відповідей на звинувачення від опонентів у 2019 році не було – усе отримувало належні реакції", – зазначив він.
#Цитаты_потерпевшего Вторая часть Марлезонского балета. Тезисно, бо всё не осилила, нервы уже не те Спасибо Elena Ilyina за расшифровку абзаца про срыв операции «вагнеровцев». Погнали. ☑ Щодо законопроекту про олігархів. – Там є для чиновників адміністративна відповідальність, або дисциплінарна. От щодо вас - немає жодної відповідальності. Як ви будете говорити, що зустрічалися з олігархами, де ми про це можемо дізнатися, якщо ви не скажете - хто вам буде дисциплінарну відповідальність? Ви самі? – Чесно кажучі, у мене найбільша відповідальність яка вона є через такі зустрічі, тому я зацікавлений, щоби вони були публічні, а в мене відповідальність політична... Політична відповідальність це найпотужніша відповідальність яка в мене є... Якщо в мене є зустрічі з великим бізнесом а-а-а-а я вважаю, що в мене зустрічі повинні бути повинні відбуватись на Банковій. Я не знаю як це було... так як було раніше до мене, у нас так не відбувається... Зустрічі з великим бізнесом я зацікавлений тільки коли вони стосуються навіть не великого бізнесу, а навіть запит коли там є нам потрібно всім зібратися щодо боротьби з Ковід, наприклад мене, я буду зацікавлений зустрічі з великим бізнесом а-а-а перед тим як ми точно будемо знати, що Україна прийматиме Олімпіаду. Це треба готувати заздалегідь, не тільки зимову Олімпіаду... Окрім українців є багато українців, які за кордоном працюють за великі гроші, бюджетних грошей не вистачить, будемо говорити з бізнесом. В іншому випадку мене ніякі більше зустрічі не цікавлять... чесно... немає часу. – Прояснить будь ласка ситуацію з Розумковим... Чи було етично його не запросити взагалі на фракцію в Трускавці і збирати підписи за його відставку... – Саме Розумков як е-е-е-е партієць “Слуги народу”, як член цієй фракціі, цієй команди був делегований партією на посаду спікера і тому-у-у я вважаю що-о-о-о пс-пс-с-ссс мені здається відповідними принципами, відповідальністю, відповідними шля-шля-шляхом відповід... відповідними законопроектами, які ми повинні проводити у залі Верховної Ради України через те що ми це не просто пообіцяли, а саме за це проголосували люди... Партія має міліон питань до... я вчора їх чув всі міліон питань до голови Верховної Ради, як не до голови Верховної Ради перш за все, а як до людини, яка була делегована цією командою, як члена цієї команди. Ми всі розуміємо що сьогодні він не є членом цієї команди, він про це говорить достатньо відкрито... Він хоче бути не просто суб'єктом, а хоче бути суб'єктом і сторониться вже своїх однопартійців, чому? - тому що партія “Слуга народу” як будь яка партія, яка попадає в Верховну Раду України спочатку має один рейтінг, потім цей рейтінг змінюється, він бачить своє особисте політичне життя, це його вибір, рабства немає... Але потрібно вирішити, якщо у тебе є свій шлях і ти вирішив іти своїм шляхом, це твій вибір це нормально, але ти повинен бути плям-плям-м-м що ти наодинці в цьому шляху тому що партія іде е-е-е так як вона повинна, ця мапа за неї голосували... Щодо підписних листів, чи це правильно чи не правильно також це вибір партії, але мені здається підписні листи давати на імпічмент президента і я це знав чвяк-хрюк вз-вз пс-с-с засобів масової информаціі він голова Верховної Ради це видавав це пів-року ще тому, набрав він правда 60 людей... ☑ Про «вагнерівців» – Моє питання стосується спецоперації щодо вагнерівців. Журналіст-розслідувач з Белінгкет Христо Грозєв спростував версію про причину зриву спецоперації, яку ви озвучили, в інтерв’ю радіо НВ. Сказав, що зрив спецоперації відбувся зразу після наради вищого керівництва країни. Тож виникає питання. Чому вас і членів тієї наради, яка відбувалася, і досі не допитали на ТСК і в правоохоронних органах? – Дякую за запитання. Мені здається власник вашого каналу гетьман Порошенко… (ріденький сміх кончених медіахвойд у залі) мені мені здається він казав що він приймав участь у цій операції мені здається що його треба і-і-і-і… і допитувати. Він жеж приймав… Це перше кха кха я ж не приймав участь у російській операції я в принципі в російських операціях не приймаю участь а… що стосується а… що стосується цього питання ви сі ті говорите жонглюючи якимись фактами… моє обговорення питання вагнерівців було с паном Лукашенко це правда по телефону коли ці люди заїхали наскіки мені відомо заїхали на територію Білорусі кха кха я щось чув що вони кудись там згідно операції летіли а… я не знаю. Але те що я знаю що реальність вони заїхали автобусом. Така серйозна дуже операція заїхали автобусами, в автобусах секретні агенти. Ну ось. Так ось коли вони заїхали ми розуміли прекрасно щодо справ цих людей бойовиків ця інформація давно є в державі. В мене була розмова с през….. с…. а…. а???? (медіахвойди підказують – «самопроголошеним президентом», але таке воно вимовити не може, це ж образити старшо́го) м-мене була ……. а? (медіахвойди далі допомагають - «на той момент ще нормальним», це вже сподобалося, радісно підхоплює) на мом… у мене була розмова на той момент хе-хе-хе (дебільно рже) с презе…зедентом Александром Григоровичем Лукашенко і він і я йому сказав там у вас боєвікі у нас є інформація вони нук… якісь деталі я йому говорив а…. і він мені сказав, «я… так. Ми вивчимо питання, щось таке… обов’язково, ви ж знаєте, як ми… як товаришуємо, як товаришують наші держави, і-і-і-і-і е-е-е-е таке інше і… і ми ве…зробимо все можливо і все». І після цього все. ☑ Про Саакашвілі. – Я, як президент України і ви прекрасно про це знаєте, займаюсь постійно тим, що повертаю громадян України різними можливостями які в мене є, які мені надала влада. Пан Саакашвілі є громадянин України, тому його це також стосується. ☑ Про план трансформації України. – Вчора ми вчора всі депутати позавчора вони були розбиті на вісім кластерів різних від інфраструктури до е-е-е-е освіти до різних ціностей, оборонні а-а-а-а проекти і трішечки попрацювали цей проект має бути напрацьований більш глибше. Він і так напрацьований тому що це такий знаєте фундаментальний проект, проект трансформації він складається з декількох платформ, напрацювання по трійках як я як я вже говорив про це я не знаю може воно звучить достатньо складно, але трійки це на основі програм президента і партії виконані вже речі на основі законодавства запущені програми і на основі цього план дій Уряду було зроблено і на основі всього цього третя платфома це план трансформації економіки як нам залучити багато грошей в найголовніши галузі нашої держави... ☑ Як довго чекати зустрічі в Нормандському форматі. – Від нас, від нас постійно є сигнали щодо зустрічі і ви це чуєте, да. Шлях інший це зустріч тет-а-тет з президентом російської федерації, це інший шлях так і є. Тому що там інша буде адженда нашої зустрічі. А-а-а-а-а що стосується, що стосується нормандської зустрічі по-перше це не тільки наш сигнал це був сигнал а-а-а-а поважної пані Ангели Меркель, яка дуже хотіла і хотіла встигнути тому що це була обіцянка і були у нас домовленості встигнути ще на посаді канцлера мати цю зустріч і-і-і-і вона про це говорила неодноразово зі мною домовлялась, з Макроном домовлялась і домовлялась з президентом путіним, ми всі підтвердили, да? ну тому що акселераторами цього процессу були і ми але тут був такий момент щодо закінчення каденції канцлера Німеччини то вона також дуже сильно підключилась до цього е-е-е-е до цього моменту, тому у нас буде мені здається буде зустріч тому ОП так і відреагував тому що мали цей сигнал тим не меньш блокується саме російською федерацією... – Ви в своїй передвиборчий риториці говорили, що ви будете якщо є порушення закону ви будете прощатись з людьми, чому ви цього не робите? [Татаров (підслідний по корупційному злочину), Тищенко (неодноразово порушував карантин), Трухін (ДТП)] – Постійно це відбувається, я не бачу, я не бачу таких речей в інших партіях, хоча таких мені здається кроків і-і-і-і проступків а-а-а-а різних, різного рівня є в кожному колективі і в нашій партії ви прекрасно знаєте ми єдині за багато років існування парламенту які позбавились декількох вже депутатів це постійно відбувається, це приймається рішення на рівні партії, саме на рівні партії. Щодо Миколи Тищенко - піднімалось це питання в партії ну, ну вважа ну да ну він, він ну він порушив ну він сплатив штраф, він порушив карантин, напевно те що ви говорите ви праві, чи за це позбавляють депутатського мандату - депутати вирішили що ні, попередили що так не можна, ось, ось і все. Щодо Олега, я вам сказав, ви звернулись до голови офісу? – По Пану Трухіну не було вашій реакції публічної... – Те, що він в ДТП попав? – Так, те що почали знімати публікації після цього. – Я знаю що пан Трухін попав в ДТП, нехай вирішують правоохороні органи і скажуть що там відбулось. Ну попала людина в ДТП. Якщо там щось страшне відбулося я не знаю. – А чому ви не знаєте? Це досить гучний скандал... – Можна вам поставити запитання одне - скільки сьогодні захворілих і скільки померло через Ковід? – Я знаю що більше 10 тисяч, я не знаю... – Не знаєте? А чому ви не знаєте, ви ж журналіст? – Я не президент. – Розумієте? Тобто я ж да я президент но це не зовсім мені здається справедливий діалог. Я щодня знаю скільки людей захворіло, я знаю наповнення ліжок, хоч я і не міністр охорони здоров'я. Я не можу розуміти і знати всі деталі тих чи інших правоохороних кримінальних кейсів які відбуваються вибачте через ДТП при всій повазі, там ніхто не загинув там всі живі і це найголовніше... Я не можу все знати. Щодо комунікаціі щодо партії. Ну да вони скаржаться, у мене немає часу, у мене немає часу, що я можу зробити, я не можу віддати частину свого життя. Вони всі хочуть особисто сказати, особисто сказати про що? “Там на місцях... чому недоплатили грошей...чому школа здається не першого вересня...” — через такі моменти спочатку я зустрічався з кожим з них. А потім я зрозумів, що я не можу мислити стратегічно, я займаюсь мікроменеджментом. Тим, чим я не можу і не повинен займатись. І тому на мікроменеджмент я теперь ммм.. зз.... т.... тепер спускаюсь тіки в моменті коли це є результат великих ризиків, дуже великих ризиків для держави. А так, в мене немає часу, мені треба думати, просто треба, розумієте з.... о.... мати час бути не просто роздратованим, тощо, а заспокоїтись і думати як переграти в великій гри... грі. Проти інших, достатньо міцних держав, ось і все. ☑ Стосовно замаху на Шефіра. – Був замах на вбивство, це стовідсоткова інформація, я думаю що є багато деталей які я не маю право, поки йде слідство, розповсюджувати, я вважаю, що виконавців знайдуть. Я не можу говорити про замовників, ну це це... мені складно сказати там.... там... іде слідство багато людей викликані, я знаю... Багато людей з дуже відомими іменами, з ким мммм...... з кимось з них спілкувався Сергій а когось знав, когось підозрює, я не знаю.... там багато людей викликано на... в.... відповідні правоохоронні органи, ну, мені нема що додати... Пан Шефір зустрічався дуже часто з олігархами? Мені це невідомо, з паном Ахметовим він зустрічався, я знаю у нас були декілька складних моментів... І в Доброполье, багато енергетичних моментів, багато викликів, багато вугільних проблем, коли щось ми очікували, а щось недоочікували, скажімо так, він дійсно зустрічався, це є правда, з іншими я не знаю, коли він зустрічався... І-і-і-і... чи викликали їх, я навіть не знаю, чи я маю право говорити про це... Чесно ну я просто мені здається просто не маю права про це говорити...
Порохоботи можуть не тріпатися! У Зеленського ще може щось відкритися, до офіційних виборів рейтинг ще впаде, але не факт, що всі побіжать до Порошенка, прогнозують і не безпідставно, появу нової політичної сили, відповідно і кандидата в президенти, але порохоботи будуть і далі тріпатись, що всі дурні і погані, що це "Агент Кремля"...
#Інсайд ⚡️В Офісі Президента вчора цілий день стояла істерика. Весь день радилися як забанити тему «офшор 95». В телефонному режимі телеканали отримали вказівку ігнорувати розслідування, або давати лише коментар Михайла Подоляка, що офшори це звична практика і нею Володимир Зеленський користувався до президентства. Канал Віктора Пінчука взагалі не випустив в ефір своє ток-шоу «Собода слова на ICTV». Також шукають спецтему і для плюсівського ток-шоу «Право на владу». Керівництво каналу пропонує навпаки обговорити офшори, розставивши правильні акценти, як вони це вміють робити робити. Через Ріната Ахметова намагаються вплинути на Савіка Шустера, щоб його ток-шоу «Свобода Слова» також вийшла без офшорної теми. Якщо не вийде, то Шустера очікують проблеми: він може втрати контракт і ефір на каналі «Україна». Тема офшорів Зеленського поки не фігурує в попередніх анонсах і ток-шоу «Народ проти» на іншому ахметівському каналі «Україна 24» В ОПУ знали про вихід розслідування і готувалися перебити офшорну тему відставкою спікера Дмитра Разумкова. Сподівалися, що ця закордонна історія не зайде виборцю «слуг». Плюс у темниках для спікерів Банкової пропонувалося нагадувати про офшори Порошенка. У Зеленського прорахувалися, бо екс-Президента взагалі немає в останньому розслідуванні серед 38 українців. Також неочікуваним було, що Україна, завдяки кварталівським офшорам Зеленського, а не Порошенка, стала лідером серед інших країн. ✍️Аби виробити позицію і сформувати подальші дії вчора запустили опитування наскільки ця тема хвилює виборців Володимира Зеленського і як сильно вдарила по його рейтингу. Сам Найвеличніший офшорник поки не готовий коментувати цю історію.
Natalie Sedletska Вчора поки лежав Фейсбук та інші сервіси, ми писали заяву у поліцію. Бо із працівниками «Схем» трапилась абсолютно дика ситуація - на них напали у центрі Києва високопосадові працівники державного «Укрексімбанку», прямо у кабінеті голови правління, забрали техніку та видалили відзняте відео (в тому числі відео нападу). Що пішло не так? Журналіст Kirill Ovsyaniy та оператор Олександр Мазур записували інтерв’ю із головою правління державного «Укрексімбанку» Євгеном Мецгером, у центральному офісі банку по вулиці Антоновича. За редакційним завданням журналіст мав поставити запитання Мецгеру, щоб його позиція була відображена у розслідуванні, яке готується на один з найближчих ефірів. Але Мецгеру не сподобалось запитання журналіста-розслідувача. Тому він викликав охорону і наказав.. «забрати камери» та «дістати із них касети». Співробітники банку застосували фізичну силу до оператора «Схем» Олександра Мазура. Скрутивши його, та утримуючи силою, вони відібрали у нього обидві камери, забрали картки, на які здійснювався запис та винесли усю техніку з кабінету на годину. Весь цей час знімальна група залишалась заблокована у кабінеті голови правління банку у його присутності. У кабінеті, окрім самого Мецгера також був присутній директор департаменту інформаційної політики «Укрексімбанку» Володимир Пікалов, охоронець та ще один працівник банку на ім’я Ігор, який застосував фізичну силу до оператора «Схем». Співробітники, погрожуючи, забороняли знімати події на телефон, оглядали одяг оператора на предмет наявності інших записуючих пристроїв та усіляко тиснули на знімальну групу. Оператору та журналісту фізично перешкоджали залишати приміщення. Через годину знімальній групі повернули техніку, але відео усього інтерв’ю та самого нападу було видалене. На щастя, журналіст зміг записати те, що відбувалось, на аудіо. «Ігор, забирай у них камеру! Касети повитягуйте!», – чутно на записі голос голови правління «Укрексімбанку» Євгена Мецгера, який звертається до підлеглих. За посиланням нижче - публікуємо аудіозапис. https://bit.ly/3Ab4R6C У поліції - наша заява про перешкоджання законній журналістській діяльності. Євген Мецгер очолив державний «Укрексімбанк» через рік після перемоги Зеленського на виборах. Майже однолітка Зеленського, виходець з Кривого Рогу. Дружина Мецгера - подружка Олени Кравець з Кварталу-95. Редакція завершує роботу над розслідуванням про факти, запитання про які так не сподобались голові державної фінансової установи. Опублікуємо його найближчим часом. Схеми: корупція в деталях - RFERL