Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді що залишається, створювати Порохоботську Народну Республіку?
    Прийдеться розписувати по пунктах. Що важливіше, звільнити своїх полонених чи когось тримати? У нас є можливість у Росії кого хочемо забрати силою?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я повторюю що дуже висока вірогідність що України більше нема. Бидло вбило її.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Blaberus

Добре.
    Я можу перепустити що це пункт перший. Але це не відповідь. Чекаю на відповідь: передача росії Цемаха пішла на користь росії або ні?
    А шмарклі стосовно полоненних не треба розпускати. Це війна.

4. Lanktocha

Це ітак пішак, не найголовніший у злочинах рашиського режиму. Чи пішла комусь на користь - якщо його просили обміняти, значить знали чому. Я його не допитував, всього сказати неможу.

5. Blaberus

Можу Вас просвітити. Цемаха наші круті хлопці накачали наркотою, запхали в багажник автівки і вивезли з Дири. Була стрілянина, одного з наший було або вбито, або важко поранено. А знадобився він кацапам тому що мав особисту участь в запуску "Бука", яким було знищено МН17. Але падлокловун зацікавлений в тому, щоб кацапи уникнули відповідальності за "Боїнг".
    Таким чином, після "лікбєзу" Ви взмозі відповісти на запитання
    Сподіваюсь запитання для Вас не є некомфортним? Коли відповісте, перейдемо до наступного пункту.

6. Lanktocha

Якщо вірити офіційній інформації, Цемах був допитаний. Ітак відомо, про замовників, це Шуйга і Пуйло, не факт, що був би Цемах в інших людей, замовники злочину були би в тюрмі Гааги і на шибениці Гуантанамо. На жаль, силою у Росії нікого забрати не можемо.
    Теоретично, були би затримані вагнерівці, міг би бути вимушений нерівноцінний обмін?

7. Blaberus

Припустимо. Але допит у нас це одне,допит в Гаазі це інше.
    Так чи інакше росія забажала Цемаха, росія отримала Цемаха. Отже, падлокловун зробив користь для росії. Логічно?
    Що значить вимушений? Вважаєте що зрадник вимушений допомогати росії? Чи воно зраджує добровільно, згідно своєї підступної природи?

8. Lanktocha

Колись Порошенко віддав "іхтамнєтів" Алєксандрова і Єрофєєва, важливі, але звільнення Савченко було важливіше. Нажаль, не ми ставимо основні вимоги щодо обміну

9. Blaberus

На той час так. І ці іхтамнети були непогано розпіарені: свою функцію вони виконали.
    І знову повертаємось до питання: отримання росією Цемаха пійшло на користь росії?

10. Lanktocha

На це питання, вважаю, краще відповість, хоча би Піськофф.

11. Blaberus

Тобто, Ви не маєте аргументів на користь зрадника стосовно даного питання. Я чергового разу поставив Вас на місце.
    Зараз перейдемо до другого пункту: як ви ставитесь до того, що зрадник відмазав росію від Морського трибуналу?

12. Lanktocha

Тоді по-іншому, що я маю до Росії і її влади, щоб сказапти такі нюанси?

13. Blaberus

Тоді я чергового разу ткнув Вас пикою в лайно. Ви розумієте що в справі піратства в Керченській протоці падлоклоун зробив багато корисного для ворога, але гординя не дозволяє Вам це визнати. Складається враження, що Ви голосували за тваринку і відчайдушно намагаєтесь не визнавати себе дурнем. Настільки відчайдушно, що придурюєтесь дурнем.
    А зараз я маю для Вас ще одне цікаве запитання: як це так вийшло, що про Порошенко Україна експортувала електроенергію, а при падлокловуні вона її закуповує у ворога?

14. Lanktocha

Blaberus

Скільки ще розпускати нюні за підзабутий 2019. Писав не раз, голосували би тоді всі з домашніми тваринами за Порошенка, для всеукраїнського результату на користь Порошенка цього би не вистарчило, Львівщина ітак була "білою вороною", спрацював принцип, який я не раз писав щодо вибору Садового "Поганий, краде, вже накрав, а новий буде красти більше...".

15. Blaberus

А зараз я маю для Вас ще одне цікаве запитання: як це так вийшло, що про Порошенко Україна експортувала електроенергію, а при падлокловуні вона її закуповує у ворога?

16. Lanktocha

Нецікаво і факт вже якийсь сотий раз повторений. Такі речі, як поставка електроенергії за день чи за 2 змінити неможливо.

17. Blaberus

Безумовно факт. Безумовно повторений не один раз. Але чому нецікавий? Мені цікаво.
    Отже, як це так вийшло, що про Порошенко Україна експортувала електроенергію, а при падлокловуні вона її закуповує у ворога?
    Навіть такому зраднику і руйнівнику держави як падлокловун для цього знадобився десь рік.

18. Lanktocha

Занудо! Хоч вибір не до кінця підтримую, але він зроблений ще у 2019.

19. Blaberus

Так! Я такий.
    Відповідайте: як це так вийшло, що про Порошенко Україна експортувала електроенергію, а при падлокловуні вона її закуповує у ворога?
    Я навіть можу допомогти Вам надавши варіанти відповідей:
    1. Зеленський дурень: за нього проголосували вороги України і патріоти-дегенерати.
    2. Зеленський зрадник: за нього проголосували вороги України і патріоти-дегенерати.

20. Lanktocha

Я не міністр палива та енергетики!
    Має недопраювання у деяких сферах Зеленський. Робити дурні дії, типу Пояркова чи язикатої Маруськи не у моєму стилі.

а де твій аватар? :)