Що таке "Голос"? Це, часом, не та контора, яку зрадив власний ватожок? Час "Батьківщіни" вже минув. Безумовно, в цих організаціях не може бути таких розумних і яскравих особистостей як Поярков і Федіна.
До пори до часу. Не варто порівнювати - бунт і незгода з політикою цілої країни і тріпання секти порохоботів. Нецікаво і не раз спростовано "Всі погані, тільки Порошенко хороший".
Тобто, Ви не взмозі довести що не вилизували дупу Овочу. Напевне Ви з величезним задоволенням будете вилизувати берці окупантам та пмсати доноси на нелояльних осіб. Цілої країни? Не брешіть. Все бидло було за Овоча, більшості було байдуже. Добре. Хто хороший? Може Рабіновіч?
Сьогодні "Интер" Фірташа транслює майже на 100% язиком окупантів. Мовний закон в ігнорі. "Готовім вмєстє", "Другая жизнь", "Вєщдок", "Узнік замка Іф" - російською. Це говорить про штучність заяв РНБО. Патріотична патетика Данілова – локшина на вуха розумово відсталих патріотів.
Світ не чорно-білий! Хто кинувся до Тимошенко і запевняв, що це "менше зло", я тоді був противсіхом, знав, що Тимошенко не переможе і не вважав її кращою за Януковича. За таким же принципом голосував у 2019. Так що не тріпайтесь!
Довго тут можна філософствувати. Ідеальних нема, у всіх є плюси і мунуси. Якщо вірити рейтингам, появився шанс потрапити у владу у Смєшка, несподіванки та розкрутку нових до виборів прогнозую. Вийди у ІІ тур Тимошенко і Зеленський, порохоботи всі дружно стали би противсіхами.
Як цікаво! Може Ви назвете бодай один плюс у Зеленського? Подивимось. Можливо так, можливо ні. Особисто я конкретно розчарувався в Юлькє коли вона агресивно підтримувала Бєню.
Є старання, дотримання післямайданного курсу, багато внутрішньодержавних важливих робіт, типу дороги, бажаючі вже вакциновані... Хоч не все ще оправдане.
І цього досить! Воно "старається"! Але крім лайна нічого не виходить. Недаремно зраднику дали прізвико "полшестого". Але стосовно збагаченя себе та господарів всі "старання" чомусь дуже результативні. Як Ви вважаєте, чому? Праця на росію це післямайданний курс? Про Велике Крадівництво вже писали неодноразово. Тому приведіть, будь ласка, якийсь приклад внутрішньодержавних важливих робіт. Можете, навіть, про мілліард дерев. До речі, з "Файзером" цікава історія. Виробник гарантує зберігання властивостей на протязі п"яти діб після розморожування. Але дебіли, яких мудрий нарід засунув в мінздрав, вирішили що "Файзер" повинен збрігати свої властивості на протязі МІСЯЦЯ після розморожування. Тобто, самі розумієте куди і кому слід запхати значну частину вакцінації. Розумію. Відкрито віддати країну Пуйлу падло бздить.
Ще розведемо дідлівщину у політиці? Наприклад? Стосовно вакцинації, стикався з людьми, жінка має проблеми з легенями через ускладнення, у реанімації від коронавірусу помер її чоловік, вакцинуватися категорично не хоче, один чоловік декілька тижнів лежав у лікарні, не навчило, не вірить в ефективність + нові штами і мутації, вакцинуватись не хоче... Зеленський на шнурку таких не потягне.
До чого тут "дідлівщина"? Я не вимагав від нього щоб воно старалось. Грав би і далі хєром на піаніно. А зараз, нехай навіть подохне від старань! Мені потрібні результати. Цемах, Морський трибунал, Вагнерівці, знищення єнергетики та закупівля електоенергії у ворога. Думки зебілів мене не цікавить. Це генетичне сміття. Що таке? А відосікі-гундосікі?
Не всі його хотіли там бачити і зараз хочуть, але меншість має враховувати думки більшості. Об'єктивно, є зараз якісь бунти, окрім стогонів порохоботів? Не все там так однозначно. Принагідно, із небажаючих вакцинуватись, кого я знаю, мінімум 70% - це вибираючі у 2019 Порошенка, хоча би, як "менше зло".
А мені насрати на думки бидла. Далі що? Біля ОП постійно щось коїться. Все! Не погоджуєтесь? Тоді відповідайте на запитання: все що процитоване йде на користь росії або ні? Чекаю на Вашу відповідь. А всі мої знайомі антивакцинатори є генетичним сміттям, поскільки голосували за падлокловуна.