По опитуванню Центра Разумкова, переважна більшість українців вважають президента Зеленського людиною у якої майже відсутні професійний досвід і компетентність, а його особисті моральні та вольові якості не відповідають посаді президента. Але таж сама переважна більшість українців проголосували за нього на виборах і досі рейтинг Зеленського випереджає інших. Риторичне питання. Що коїться в головах українців. І як пояснити цей когнітивний дисонанс. Українці переважно вважають Зеленського некомпетентним – опитування | Українська правда
В який вже раз, бажане за дійсне, шановний. Як би цього не розуміли і як би цього не хотіли, поки що Зеленський, ні у кого, окрім нарваних порохоботів не є злійшим ворогом. Як приклад, гумористичні спектаклі, ті ж виступи "Кварталу 95" ніким не ігноруються, не пікетуються і проходять з аншлагом.
А яка тут антидержавна діяльність? Як і ні на що на порошенківський бізнес немає наїздів, переслідування політичних конкурентів, як у Білорусі, Венесуелі, російській педерації..
Я не слідкую за "творчістю" кварталу, бо мені нецікавий медіапродукт що спрямований на розумово неповноцінних осіб. Є. Згадайте історію з маслом "Рошен" і "Богданом". Згадайте кілограми кримінальних справ проти Порошенко, в тому числи за визволення Славянска та Краматорська. Але на щастя падлокловун з його бандою занадто тупі.
А, якщо є дійсні зауваження та неточності? Про автобуси і тролейбуси "Богдан" - говорили не одні, так і мали зауваження до рошенівського масла.
Стосовно рошенівського масла мені сподобалось. Зебіли вили настільки несамовито, що я навіть купив цього масла, хоч і не вживаю. Пам"ятаєте чим закінчилась перевірка? В рошенівськомумаслі не знайшли нічого поганого, але конкурентів обклали штрафами. Стосовно "Богдана", тупі зебуїни збанкротили його незважаючі на те що Порошенко вже не мав до нього ніякого відношення. Особисто я не мав зауважень до тролейбусів і автобусів "Богдан". Тут йде мова про знищення промисловості і робочих місць. Пам"ятаєте що радила зебілка Буля харківська з привіду закриття "Богдану"?
Я на них їздив. Але не обслуговував, бо маю інштй фах. А що стосовно поради Булі харківської? Ви пам"ятаєте що ця дуринда писала з приводу закриття "Богдану"?
Blaberus Скільки ще харкати жовчю на незгідних? Не треба робити з Порошенка якогось божка, що він ідеальний і його продукція ідеальна. Якщо є досвід поїздок на "Богдані", може бути краще.
Скажіть це зебілоїдному бидлу. Ви дурний? "Богдан" не ідеальний. Але це не привід знищувати підприємство щоб закупати білоруську технику. Яка, до речі, є лайном.
Нищать конкурентів, якраз інші, де шоколадні фабрики "Буковинка" Чернівці, одеська кондитерська, чи є фірмові магазини якісної харківської "Бісквіт шоколад"? Може "Рошену" конкуренти непотрібні?
Цікаво, чому їх не знищіли коли володар "Рошена" був Президентом? Але стосовно "Богдана" цікава ідея. Вважаєте що його знищіли жадібні і підступні слуги тупого наріду, які зацікавлені в імпорті білоруського лайна?