Свобода слова.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serjik, 8 лис 2007.

1. По опитуванню Центра Разумкова, переважна більшість українців вважають президента Зеленського людиною у якої майже відсутні професійний досвід і компетентність, а його особисті моральні та вольові якості не відповідають посаді президента.
    Але таж сама переважна більшість українців проголосували за нього на виборах і досі рейтинг Зеленського випереджає інших.
    Риторичне питання. Що коїться в головах українців. І як пояснити цей когнітивний дисонанс.
    Українці переважно вважають Зеленського некомпетентним – опитування | Українська правда

2. FB_IMG_1629233767710.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який вже раз, бажане за дійсне, шановний. Як би цього не розуміли і як би цього не хотіли, поки що Зеленський, ні у кого, окрім нарваних порохоботів не є злійшим ворогом. Як приклад, гумористичні спектаклі, ті ж виступи "Кварталу 95" ніким не ігноруються, не пікетуються і проходять з аншлагом.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що чергового разу доводить що бидла багато.

5. Lanktocha

Як хто думає.
    Побачив більше сповіщень, думав КоронаПРІУС активізувався.

6. Blaberus

І що? Невже я повинен відмовитись сід своїх думок заради бидла, що ходить на "квартал"?

7. Lanktocha

Мати думки, не значить блокувати сектаклі чи громити ці зали, це вже "хуліганство".

8. Blaberus

Хтось заважає виродкам з "кварталу" розтуляти пельки?

9. Lanktocha

А яка тут антидержавна діяльність? Як і ні на що на порошенківський бізнес немає наїздів, переслідування політичних конкурентів, як у Білорусі, Венесуелі, російській педерації..

10. Blaberus

Я не слідкую за "творчістю" кварталу, бо мені нецікавий медіапродукт що спрямований на розумово неповноцінних осіб.
    Є. Згадайте історію з маслом "Рошен" і "Богданом". Згадайте кілограми кримінальних справ проти Порошенко, в тому числи за визволення Славянска та Краматорська.
    Але на щастя падлокловун з його бандою занадто тупі.

Останнє редагування: 20 сер 2021
  11. Lanktocha

А, якщо є дійсні зауваження та неточності? Про автобуси і тролейбуси "Богдан" - говорили не одні, так і мали зауваження до рошенівського масла.

12. Blaberus

Стосовно рошенівського масла мені сподобалось. Зебіли вили настільки несамовито, що я навіть купив цього масла, хоч і не вживаю. Пам"ятаєте чим закінчилась перевірка? В рошенівськомумаслі не знайшли нічого поганого, але конкурентів обклали штрафами.
    Стосовно "Богдана", тупі зебуїни збанкротили його незважаючі на те що Порошенко вже не мав до нього ніякого відношення. Особисто я не мав зауважень до тролейбусів і автобусів "Богдан". Тут йде мова про знищення промисловості і робочих місць. Пам"ятаєте що радила зебілка Буля харківська з привіду закриття "Богдану"?

13. Lanktocha

Автобуси і тролейбуси "Богдан", нехай скаже, хто на них їздив чи їх обслуговував.

14. Blaberus

Я на них їздив. Але не обслуговував, бо маю інштй фах.
    А що стосовно поради Булі харківської? Ви пам"ятаєте що ця дуринда писала з приводу закриття "Богдану"?

15. Lanktocha

Blaberus

Скільки ще харкати жовчю на незгідних?
    Не треба робити з Порошенка якогось божка, що він ідеальний і його продукція ідеальна. Якщо є досвід поїздок на "Богдані", може бути краще.

16. Blaberus

Скажіть це зебілоїдному бидлу.
    Ви дурний?
    "Богдан" не ідеальний. Але це не привід знищувати підприємство щоб закупати білоруську технику. Яка, до речі, є лайном.

17. Lanktocha

Нищать конкурентів, якраз інші, де шоколадні фабрики "Буковинка" Чернівці, одеська кондитерська, чи є фірмові магазини якісної харківської "Бісквіт шоколад"? Може "Рошену" конкуренти непотрібні?

18. Blaberus

Цікаво, чому їх не знищіли коли володар "Рошена" був Президентом?
    Але стосовно "Богдана" цікава ідея. Вважаєте що його знищіли жадібні і підступні слуги тупого наріду, які зацікавлені в імпорті білоруського лайна?

19. Lanktocha

А "Житомерські ласощі.?

20. Blaberus

Ви бухий?

а де твій аватар? :)