"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: "Свобода" Савіка Шустера, комментарі і враження

ТАК в цьому ніц злого немає.
    Питання, скільки ж "користі" дістанеться місту! А це залежить від громади, від нас з вами, від контролю\тиску на Владу.
    Нє?
    Будемо чекати Мессію?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Порівняли...Там всього лиш концертний зал і пару готелів потрібно було.А тут цілу інфраструктуру з нуля починати.
    Та нашим злодіям всіх бабок ЄС замало буде...

• Подобається Подобається x 1
  3. Latkes

Latkes Well-Known Member

Та можна, але можна так і не дочекатись....
    Єдиний спосіб - це вчитись нам самим і вчити наших обранців жорстко і безжально. Так, щоб вони знали, що жоден їхній крок на посадах не залишиться без уваги громадськості, бо, як той казав, - "безнаказанность развращает". Тому й потрібна свобода медій. Савік Шустер молодець, бо задає в цьому певний стандарт.
    А ще думаю, що якби ті, кого ми вважаємо героями, керувалися лише прагматичними й одномоментними міркуваннями, то ми б їх нині героями не вважали...

4. kYula

kYula Well-Known Member

Дивувалась-дивувалась...і все-рівно не змогла не піддатись спокусі додивитись Свободу Слова (після того, як той базар роздратував і вирішила вимкнути телевізор)...
    Без зволікань почала дивитись із середини. Потрапила на міні-конфлікт між Донієм і Порошенко, коли мова йшлася, що «хакери бають бути покарані», на що Доній-Порошенкові: «А потім ваш лідер дасть їм грамоти, як Ківалову!». І почалось. Порошенко: «Він і ваш лідер теж, бо ви є складовою блоку НУНС» і т.д.. Ви помітили ті скупі усмішки регіоналів? Хай сміються, поки Юля не стала прем'єром...
    Садовому - моє браво! Це було дуже гарно. Його націоналістичний настрій імпонує. Ну насправді: яке діло Москві, що десь колись у Львові перейменували вулицю? Яке Москві діло, що невідомі заквецяли памятник? Чого б їм краще не взятися за своїх скінхедів, які шугають іноземців?...
    Не даремно зауважив Порошенко: «Всіх гнать, а Садовського у ВР!Ось які мають бути у Раді політики!» (тобто, водночас НЕ ТАКІ, як Порошенко, так виходить?)
    Кравчук. Правда, не очікувала. Завжди відчувала , крім поваги до нього як до першого президента в Незалежній Україні, якись негатив, але той виступ...- не сподівалась! Мабуть тому, що на відміну від інших, він, з піною у рота, не вихвалявся, а критикував «опозицію» і коаліцію у кумедній формі. Хоча, був би в парламенті, гадаю, так би не висловлювався...Литвин, як завжди, хитрий лис: всі погані, а я хароший...Най би розповів як став президентом НАН - чи писав книги у кріслі спікера? Чи, може, активно займався викладальною діяльністю?
    Ще. Зварич. Ніколи не подобався, але говорив досить розумні речі...

І взагалі, всі вони говорять-говорять, а нам що з тих балачок? Хіба це дебати? Чи може диспут? Більше схоже на суперечку за більший шмат золота.

• Подобається Подобається x 3
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=) Це вже нагадує - культ особи. Ну була-була ТЮВ прем'єром. Регіоналом так тЄжко жилося ? Чи по пересаджували їх ?

6. kYula

kYula Well-Known Member

Може не дуже тяжко, як мало бути, але не весело- це точно.:)

Маю до Вас питання. А що Юля мала власноруч їх саджати?

7. Deus igrok

manus manum lavat - лат.

8. kYula

kYula Well-Known Member

До чого тут її рука, коли вона ніколи не виконувала обов"зків Генпрокурора... Дожилися: у всіх гріхах правильно обвинувачувати Президента з прем"єром, коли вони не мають повноважень у звинуваченому.
    Крім того. Facile dictu, difficile factu...А тим паче, що при владі Ющенка з Тимошенко не всі державні органи були під їхнім "крилом"..

• Подобається Подобається x 2
  9. Deus igrok

kYula
    До нас приїжджають часто київські партнери по бізнесу,.
    Якщо підсумувати їх думки про наших депутатів ... то " всі вони з одного дітородного органу" .

А ми лише споглядаємо велику п'єсу протистояння.

10. kYula

kYula Well-Known Member

свої "думки про наших депутатів " я вже писала: обираємо менше зло від більшого.

11. Deus igrok

Парадокс. А нащо взагалі "зло" обирати. Чому не християнську партію, не партію зелених, не соціалістів, не націоналістів ... а олігархів ...та й ще й лібералів.

Чому не обирати, тих хто ближче до народу - а не на мозератті і бентлі їздять і шампанське за 2к долярів що вечора розпивають.

Тре проводити люстрацію - тотальну. Ту ж Польщу і Чехію взяти як приклад. А бо як в США - "полювання на відьом"

12. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

от і я не розумію. чого взагалі когось обирати? отих от депутатів, що потім будуть ганьбити нас? я писала, що я просто в деяких випадках не можу закрити рота людям, що порушують моральні норми, бо і вони дивляться ТВ, спостерігають за тими "обранцями" і не хочуть нічого змінювати в собі! вони сміються і самі стають гіршими від тих, над ким сміються, бо відрізають себе від моралі, від розвитку особистості, від прийняття іншого світу...світу,якого немає...треба щось змінювати! і треба будувати жорстку громадську силу!

13. Deus igrok

Нема, принаймні не бачу лідера нації.
    Пара показових арештів з обидвох таборів, наприклад Ахметов-Порошенко - гіпотетично. І вже консолідація нації =) Об'явити олігархів, що відмовляються діяти разом на благо народу - ворогами народу. І вперед. Коротко кажучи, повтори Путінский варіант.

Але на роль ВВП нікого не бачу, може Ви знаєте.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Законодавство виборче ТАК уклали, що не можливо їх вибрати: мажоритарка, прохідний бар'єр...

15. kYula

kYula Well-Known Member

"Чому?..." - мою відповідь можна знайти в "нардепах.маєткарях" - там все детально роз"яснено - . ;)

Скажіть, тільки правду, скажіть: Ви і Ваше найближче оточення голосувало за християнську, зелену, націоналістів (доречі, крім Свободи, яка ще була кандидатура?) ?

16. Deus igrok

За Мороза.

17. kYula

kYula Well-Known Member

О_о, правда? Мені спало на думку, що ви за СПУ через християнську
    ...і раптом: соціялістів, але... :)
    Відкидаю свої емоції...
    А Вам насправді ввижається, що в Соцпартії водяться ті, хто "ближче до народу"? Що нема там ні_однісінького олігарха? Що жоден член СПУ жодного разу з держказни не взяв на свої власні витрати ані гривни, некажучи вже про значніші витрати?:)

____Пригадалось...

18. Deus igrok

Ні, просто я за пізно ознайомився з програмою ВО Свобода.
    Можна відкрити окремі гілки по кожній партії що є і були у ВРУ і там вже обговорювати всі за і проти. Тут же загальна теорія.

Хоча ... так ... всі вони звідти.
    Тре повертатися до мажоритарної системи, і ввести право дострокового відкликання депутата від громади при наборі 65-75% підписів.

19. kYula

kYula Well-Known Member

що означає "зло" в політиці, думаю пояснювати нікому не треба...

(так а є ще зелені, націоналісти з християнами...)

20. Deus igrok

Поясніть мені.

Я потім процитую Макіавеллі. Якщо раптом Ви, щось нове вигадали.

Ставити зараз питання - а чому раніше Ви так не зробили, марна річ.
    Те що зроблено - виправленню не підлягає. А майбутнє - так.

а де твій аватар? :)