"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: "Свобода" Савіка Шустера, комментарі і враження

;)
    Взагалі-то,маєте рацію.Всі вони на чомусь паразитують і хочуть виїхати.Той - на мовному питанні,інший - на соціальних проблемах,але всі,хто рветься до того корита - ВР,у мене викликають відразу.Знову вибирати між страшним злом і абсолютним злом...;)

2. zet

zet Дуже важлива персона

А будет так, как говорила Лиля. Каждый проголусует за "своего подлеца", а государство снова "в пролете".. Или, как у нас, большинство вообще идти на выборы не хотят, т.к. надоела эта бесконечно-бестолковая свистопляска. Расползлись по партиям, отдельно ни за кого более-менее нормального не проголосуешь. Ограничили список только собственными рылами...

• Подобається Подобається x 1
  3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Хто Вам сказал? Я против русского вторым!
    Мне Тягнибок нравится. Просто всё и понятно. Всем.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Вы его тоже только по радио слушали и рожи, которые он корчил не видели? :)

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Видно, половину глядачів засліпило яскраве світло, що відбивала Тягнибокова вишиванка. :D:D:D

Додано через 15 хвилин
    Вчорашня програма була суцільною трагедією.
    Складається враження, що то не вибори до парламенту, де буде більшість та меншість, але так чи інакше, пройдуть саме різні сили, а вибори президентські, де буде лише один переможець. Це ж просто жах, що робиться і як вони один одного брудом поливають. А головне тактика яка: говорити про минуле, яке вже у народу в пам'яті не дуже добре вимальовується. Лиш бруд і бруд, і нічого більше.
    А Славко Вакарчук приколіст. Хоч один голос із народу в тому всьому балагні. :)

• Подобається Подобається x 2
  6. zet

zet Дуже важлива персона

Я тоже про Вакарчука вспомнила, даже еще до конца ваш пост не дочитала тогда.. :)
    Один только заговорил о будущем государства, но не политика это волновало, а музыканта...
    А какое злое было выражения лица у Семенюк... Сильно она изменилась за время пребывания "у руля"...

• Подобається Подобається x 5
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я і не став дивитися. Набридло паскудство.

8. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Все-таки Савік тримає свою марку, хоча іноді надто відволікає увагу отим своїм "Я прошУ аудиторию работать". А от у Куликова, на мою думку, важкий голос для телебачення - якось ріже слух

9. Forpost

Forpost Стоїк

Яку марку він може тримати ?як він не розуміє специфіки нашої країни.Вчора якусь іспанку на передачу притягнув, яка "ні в зуб ногою"

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК то не Ніно Бурджанадзе була?!:scare:

Додано через 41 хвилину
    +1 по першій частині: ПР вигідно відривання голосів від БНУНС-БЮТ, грошове питання тут і не обов'язкове.:)

11. kYula

kYula Well-Known Member

Кажуть, що цього тижня Президент на Свободі виступатме.

12. zet

zet Дуже важлива персона

видела я эту передачу. Президент выступал, речь была о Голодоморе.. Показательно, что к концу передачи количество голосов за уголовную ответственность за непризнание Голодомора резко увеличилось...

13. kYula

kYula Well-Known Member

Я також бачила. Президент показав себе з гарного боку, на мою думку.
    Взагалі передача була цікава через реальні розповіді тих нещасних, що колись, на щастя і диво, пережили ті страшні 32-33.

14. zet

zet Дуже важлива персона

Я отметила для себя еще то, что в этом году гораздо больше свечей горело в окнах......

• Подобається Подобається x 3
  15. kYula

kYula Well-Known Member

Щодо свічок. Мій проректор з гуманітпрних питань казала, що ті свічки мали видаватися від держави, але ми їх так і не отримали. Не суттєво, що ми їх не отримали (на щастя маємо запаси), а в тому, що в когось вистачило совісті їх порозкрадати! Жах! Не люди, а якісь свині...

16. zet

zet Дуже важлива персона

Я имела ввиду свечи в окнах своего города. Те, которые люди сами поставили на подоконники....

17. kYula

kYula Well-Known Member

Я це зрозуміла, тому написала й про те, що в нас було в Києві (моє місто також приєдналося до цієї акції)

18. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Запалювання свічок у день поминання за померлими від Голодомору повинно стати Всеукраїнською традицією, тією ланкою, що об'єднуватиме і Схід, і Захід України. Можливо, коли свічки горітимуть в кожній хатині та квартирі на Прикарпатті, на Донбасі, Криму, Таврії, Волині, Поліссі, Поділлі, Правобережжі та Лівобережжі, Бессарабії, Галичині, Буджаку, Буковині толі й можна буде говорити про досягнення національної згоди та єдності.

• Подобається Подобається x 5
  19. Марина

Марина Well-Known Member

Программа с Савиком перестала быть интересной, скорее она превратилась в коньюктурщину. Взять хотябы последнюю (про Голодомор), да мне глубоко пофиг мнение политиков (сегодня одно - завтра другое, как закажут) типа Черновола буду мамлять пол часа. А вот интереснее было бы послушать мнение очевидцев, а им как раз урезали время - ведь они люди пожилие, надо это понимать. И как безтактно получилось в конце с 88 летним пожилим человеком - ведь он пытался историю свою изложить (еще живую историю), а ему выключили микрофон.

• Подобається Подобається x 7
  20. lanka

lanka Well-Known Member

ЗАДАЙ СВОЄ ЗАПИТАННЯ САВІКУ ШУСТЕРУ

3 грудня у Львові відбудеться черговий інтелектуальний семінар ZAXID.NET на тему "Українська політика: від реальності до віртуальності?" До участі в ньому запрошено відомого телеведучого Савіка Шустера.

ZAXID.NET пропонує читачам задати своє запитання Савіку Шустеру щодо запропонованої теми за допомогою електронної скриньки - news@zaxid.net. У листі також просимо вказати своє прізвище та ім’я. Відповіді Савіка Шустера на найцікавіші запитання читачів ZAXID.NET розмістить на своєму сайті.
    Довiдка ZAXID.NET

До участі в семінарі, окрім Савіка Шустера, запрошено історика Ярослава Грицака; філософа, культуролога, політолога Тараса Возняка; політолога Ігоря Танчина; політолога Любомира Скочеляса; професора факультету журналістики Бориса Потятиника.

а де твій аватар? :)