"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Да-да, правильно. Это герба - лайф, а Шустер - лайв.
    :)

2. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Дивлюся Шустера і побачив Тимошенко. Ну що сказати - не сильно багато я знаю що до газових домовленостей - тому і не може багато про них сказати. Хто там що знає що там малося на увазі - цілковита темрява. Але Тимошенко - це та, яку краще бачити у лавах своїх друзів, ніж у лавах своїх ворогів. Потопить вона Яна і його лоханку, як пити дати - потопить.

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та вже б скоріше, а то я вже починаю сумніватися, що ій це вдасться (бо більше й нікому, навіть на горизонті НІКОГО:ireful: ).
    Навіть Гриценко, як мені здалося вже це зрозумів...
    Те, що ПР ее до паніки боїться, причому тільки її з цсього політичного боионду опозиції, вони навіть приховати не можуть. Богословська у Шустика - вАще жесть... :rolleyes:

4. serg-shs

Ну з Богословською - зрозуміло: хто хоче отримувати по мордасам(фізично) від ВФЯ?
    Стосовно потоплення - краще топити лоханки у шторм, а шторм - це вже від народонаселення залежить. Віра в перемогу - це вже на половину перемога.
    (А проява Тимошенчихи - ефектний прийом. Що там Шустеру напхнуть за це?)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не чекав від вас таких хибних висновків. Запам'ятайте, Юля (як і всякий другий) без народу, який ліново лиш спостерігає з печі за "процесом", не варта й копійки.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та Ви трохи не так зрозуміли: ми з serg-shs мали на увазі Юлю не як одного воїна у полі, а як політика, який здатен розворушити народ...

7. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Да, я вчера плакала, когда она прыгала по студии, еще немного и кувыркаться бы начала :)) Тимошенко в точку ей посоветовала святой водички попить :))
    А Тимошенко я не поняла. Ведь могла доступно и по существу сравнить свой договор и харьковские соглашения, ведь ясно, что регионы сдали национальные интересы в Харькове и решили сбросить это на Тимошенко. А она лозунги начала выдавать.

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Тимошенко пришла на передачу спонтанно. Это был и смелый, и рискованный поступок. На фоне нервозной атмосферы в студии, минимального времени, она, как мне показалось, не стала без подготовки и документов озвучивать серьезные вещи... В таких заявлениях важны каждое слово, каждая цифра, а лозунги - это рабочий материал...
    Истерика ПР в отношении Тимошенко впечатляет. Полтора года тупых обвинений, подзаборных оскорблений - и пока никаких серьезных документов... :scratch_one-s_head:

9. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Ну в общем, да. Но хотелось бы услышать опровержения, а не лозунги. Их уже все слышали. Хотя с другой стороны, Богословская 30 минут трындела, а конкретно " что шьют" до меня не дошло.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Тому, що Тимошенко - це смерть з косою, яка прийде у 2015 за бандюковичем та відріже йому яйця на президентських виборах. А потім почне робити з синьожопою бандою таке... що Луценко у голодних снах не наснилось би. Крім Тимошенко ж нікому. Рік пройшов, а опозиційного політика пристойного калібру на народила земля українська. Вона одна залишається, тим, хто зможе. А без неї вони хочуть розіграти у 2015 сценарій 1999 Кучма-Симоненко, наприклад, у вигляді Янукович-Тягнибок. Коли ну нема за кого голосувати.

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Якщо її засудять, то по Конституції вона не зможе брати участь у виборах. Часу на зняття судимості у неї просто не буде.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Тоді їй треба буде знимати судимість разом з бандюковичем не чекаючи 2015 року.

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та от і я про те... Час спливає, а Тимошенко поза політикою... Ніхто її місце не зміг зайняти - хоча умови сприятливі ... Щось у нас чоловіки владу хочуть, а боротися за владу дзуськи - хисту немає... :sad:

14. serg-shs

Для того, що б брати участь у виборах: вибори мають бути.
    Не думаю, що є достатньо прихильників у Тимошенко... А фігури з*являються тільки поступово, через час. Зуби дракона вже посаджені - потрібно чекати. Мається на увазі - працюйте в своїх громадських організаціях, якщо немає - створюйте ГО, або приєднуйтесь до ГО. (Безпосередньо політикою займатися не обов*язково)

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Тому й треба змінювати ситуацію зараз, а не чекати з моря погоди.
    Є, і багатенько є. А крім того є і таких, як я багатенько - не з групи прихильників, але тих, хто оцінює реальнцу ситуацію і робить висновки з того що маємо... Поки НІКОГО, крім Тимошенко не маємо, а час спливає...
    ГО - це не зовсім політика. Особливо якщо ГО неполітична. Рідко активні члени ГО мають хист до політичніх дій. Вони готові вийти на протест, але не головувати і вести за собою.
    А про зуби... Тих людей, які промальовуються, чекати ще років 5-10... Час спливає!!! І потрібен перехідний період для зміни законодавчої бази, особливо законів про вибори. І тут можуть зарадити тіко ті, хто вже сьогодні у політиці... Вибір поганенький, але який вже є...

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Важко масштабно їй це зробити після "хіхікання" з Путіним. Але "маємо те, що маємо".

17. serg-shs

Залишилося лише з*ясувати ЯК ЗМІНИТИ ?
    Ну я теж у 2му турі голосував за Тимошенко
    в ГО як і у всякій команді є різні гравці. А команда з одних капітанів приречена. ГО - це кузня громадського суспільства, а лише воно втримує хоч якесь народовладдя. У 2004 році Я було повалено. І що? За такого розвитку суспільства людина поваливша Я стає Я-2 (або Кучма 3,4 і т.д.). Ситуація така - зарадити ті, хто вже в політиці можуть, але прийти до влади і почати будувати суспільство - не можуть. Вже не можуть (це прикро, але це так). Звісно велику, величезну подяку у ситуації, що склалася, слід висловити Віктору Андрійовичу - мудрому рукамиводителю. А він, передбачаючи подяку, тихенько сидить. Але сталося так, як сталося.

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Та я би такого не сказав.
    Для прикладу...
    США і Україна...І парламент і президент виборні...але результат діяльності різний...
    На мою думку різниця в дріб'язку...В США нема колективної відповідальності. Там навіть закони і поправки до них мають персональні імена тих, хто їх вніс на голосування...А в нас кабмін колективний орган...він відповідає за свої дії...а персонально ніхто....ВР відповідає за свої дії...а хто персонально відповідає?...І так до самого низу. У нас закладена з самого початку система КОЛЕКТИВНОЇ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. Точніше не закладена а залишилась у спадок від СРСР...

19. serg-shs

Команда з одних капітанів приречена - хтось має і пасувати, а не тільки тримати м*яч ;)
    Шукати відмінності тільки у формах відповідальності - марно. Такої ситуації, коли все було державним, а потім це все розтягнули - не було в жодній країні. (я про СРСР - у всіх країнах СНД подібна ситуація).

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Были такие листовки в 2004-м: портрет Тимошенко с надписью „...ПРИ ВСЁМ НЕСОМНЕННОМ ОБАЯНИИ ЖЕРТВЫ РЕПРЕССИЙ ЮЛИИ ТИМОШЕНКО У НЕЁ ВСЁ-ТАКИ УСТОЙЧИВАЯ РЕПУТАЦИЯ ВОРОВКИ...”.

Киевские ведомости, пятница, 13 апреля 2001 года, №5.
    "

Но при всем её неприятии достойна уважения.

а де твій аватар? :)