"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Савік Шустер, він же Славік Шустрий:)))...

• Подобається Подобається x 2
  2. kreator

kreator Well-Known Member

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Добре...дуже добре! Я радію. Така, зла радість. Хотіли Яника? Тепер їжте, тільки не подавіться. Це тільки рік вони при владі. Далі буде....:sad:

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

та лана.....ничем она от янука не отличается....
    а Олейник молодца - извинился....

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та и Сережа от Януковича не отличается.:pardon: Или еще отличается? ;)
    Очень коряво извинился... Очень уж боялся сказать то, что не понравится хозяям... Но по нему хоть видно было, что ему неловко за своих дебилов по партии.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да. Блин, ну неужели нельзя найти людей при уме?

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ох то вибачення від Йуди після страти Христа. Олійник це звичайно (але хитра, що відчуває смалене за кілометр) паскуда. Ворюга і корупціонер вищої проби. Ця потвора коли біля драмтеатру в Черкасах було піднято перший прапор України в 1990 році наче навіжений дерся його зірвати. А тепер дивіться який затятий "українець". За роки його мерства міське господарство лише розкрадалось. але балаболив талановито. І лише колийого переобрали і став мером Анатолій Волошин (підприємець, хоча теж не ангел) за фахом художник, -господарство трохи почало оживати.

8. ГРАНД

Пам"ятаєте Степанич про пошуки чорної кішки в темній кімнаті? І чим вони закінчуються коли стає зрозумілим, що її там немає?

9. ГРАНД

Блог Андрія Окари
    Андрій Окара

07.05.2011 22:12 _ Андрій Окара ''Дети войны'' (наши родители) – самый революционный класс в Украине

Я вроде бы не слишком сентиментальный человек, но тут я испытал чувство настоящего катарсиса!
    (Ка́тарсис[1][2](от др.-греч. κάθαρσις — возвышение, очищение, оздоровление).прим.моя.

К сожалению, я не видел всего шоу Савика Шустера, но уже несколько человек из Украины, воодушевленные этим зрелищем, мне его возбужденно пересказывали. Я же сужу только по этому ролику:

Удивительное зрелище: насколько СОДЕРЖАТЕЛЕН каждый говорящий, какие ВЫРАЖЕНИЯ ЛИЦ, какие ТИПАЖИ!

Это поколение "детей войны" – поколение наших родителей, чей расцвет пришелся на 1960-1980-е годы. Я еще со школы замечал, что мне нередко интереснее общаться с родителям моих друзей и сверстников, чем с ними самими.

И меседж всех без исключения говорящих у Шустера – это не "скыглення" на судьбу, не испрошение халявы, не апелляция к патерналистскому государству, не присказка – мол, верните Сталина и Порядок.

Это ощущение колоссальной НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ, это понимание того, что нынешняя власть (не просто "коллективный Янукович" и ПР, а шире – вся нынешняя элита) и РАЗВИТИЕ ГОСУДАРСТВА несовместимы. Точнее, ВСЯ НЫНЕШНЯЯ ЭЛИТА УКРАИНЫ (И РОССИИ ТОЖЕ) И ЖИЗНЬ КАК ТАКОВАЯ несовместимы.

Готов поверить, что это поколение сыграет еще очень важную роль в ближайшей украинской революции.

И какими же гнидами, ничтожествами и пустопорожними балаболами на фоне этих "детей войны" выглядят все те, к кому эти "дети войны" риторически обращаются...

10. bayard

ну не драматизируйте....хоть что-то сказал и то хорошо:)
    и самое главное, что вся полстраны увидело что из себя представляет команда янука.
    Интернет донесет остальным.
    вот это и есть - свобода СЛОВА:)

11. ГРАНД

Та нічого я не драматизую. Я характеризую Володимира Миколайовича олійника. колишнього міського голову м.Черкаси. Який тільки за прийом у нього в кабінеті вимагав 5000 гр. От тільки но касовий апарат в приймальні забув поставити і видавати чеки. Це Вам будь який бізнесмен із Черкас підтвердить. Навіть рідний кум не міг безплатно потрапити на прийом. А речухи він завжди вмів штовхати красиво. У нього практика і суддівська і адвокатська мається. але ні як суддя ні як адвокат не склався, все по тих же причинах. Хабарі і жадібність до грошей.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей черкаський жлоб просто старався вивести статистику їхньої підтримки з "0" до кінця передачі, що було б повною катастрофою.
    Порядних людей в Україні з мільярдами немає.

13. bayard

о_О апалтеть....

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я з них, але вина нашого неоднорідного покоління в ганебному нашому становищі теж величезна. Профукали соціалізм, зруйнували попередню конструкцію, в замін якої не побудували нічого путнього. І саме головне - не виховали в цивілізованому напрямку своїх дітей.

15. premium

premium Well-Known Member

Шустер лайф проти Остапа на ЗІК

Перед скандальною передачею Шустера на 6 травня, де регіонали показали своє паскудство, була цікава передача за участю учнів львівської школи і одеського ліцею. Учні відповідали на білети з питаннями по другій світовій війні, в тому числі про УПА і червоний прапор. На відміну від кримінальної влади і політиків, які розколюють народ на спірних питання тієї війни, діти намагалися знайти спільного знаменника. Звичайно, львів'яни робили це з акцентом на користь УПА, одесити - на користь комунізму і ВВВ. Але, попри розбіжності в поглядах і знаннях, одноголосно зійшлися на тому, що УПА боролася за незалежну Україну, а червоний прапор - це символ комунізму, а не перемоги.
    В кінці передачі була стандартна для Шустера голосувалка: яка сторона (учні одеського ліцею чи учні львівської школи) були більш переконливими? Чомусь я думав, що студія більше підтримає одеситів. Навіть я був готовий їх підтримати, хоча б за одностайне визнання одеситами того факту, що УПА таки воювала за незалежність України. Але на моє велике здивування абсолютна більшість студії підтримала львів'ян: 80% серед "народжених в Україні", і ще більше - 84% серед "дітей війни" (яких пізніше регіонал Лук'янов обізвав "ряженими").
    Чому це голосування мене так "зачепило"?
    День перед тим, на львівському каналі ZIK, який належить регіональному олігарху Демінському, показували політичне шоу. Ведучий - Остап, львівський маргінал, який вдає, ніби до глибини кості власного мозку знає, що галичани - це окремий народ з абсолютно іншим світоглядом ніж у Великій Україні. На підтвердження чого кожної передачі наводить разючі цифри соціологічних досліджень, а також інтерв'ю на вулицях Львова і на противагу - на вулицях Луганська, Донецька, та інших міст завжди далекого сходу України.
    З найбільш резонансних опитувань - питання червоного прапора. Згідно якого ніби-то 55% українців (саме так, "українців", Остап не розділяє громадян України на українців, росіян, татар і т. д., в нього вирізняються лише галичани) відповіли, що червоний прапор є "прапором перемоги". І байдуже те, що питання поставлено таким чином, що якщо ти не за "прапор перемоги", то автоматично є фашистом.
    І от, на передачі в Шустера цей ретельно вибудований "табачниками" міф з тріском руйнується: 80-84% людей, які представляють всю Україну, підтримують саме "львівську" точку зору, виявляється вона і є українською, а не маргінальною галицькою. Більше того, далі на "Шустер лайфі" стає зрозуміло, що абсолютно нікому не потрібно того червоного шмаття, яке лише перегризло народ на День Перемоги, і ригианальна мерзотна провокація отримує такого відкоша, якого бандюки ніяк не сподівалося. Одна справа фальшиві опитування, а зовсім інша - відверта цинічна брехня і образи у вічі людям.
    Надіюсь це їхнє нахабство так просто не мине. Попереду День Гніву 14 травня.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

шустер не лайф а лайв

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Все еще верите зомбоящику? ;)
    Если мы не смогли избрать всей страной 450 депутатов, которые бы представляли всю Украину - 20 человек набранных непонятно как стали представлять именно всю? Да еще ТАК, что что-то в Украине "луснуло" после этой передачи? Святая наивность.... :)

18. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Насколько я знаю в Шустер Live начиная с 2011 года, когда программа сменила телеканал теперь подбор людей идём просто из определённой категории по знакомтсву или другим контактам(по всей видимости из Киева). Я думаю набрав людей действительно по различному их места жительства - результат был бы другим. (так как это было в раньше)

19. premium

premium Well-Known Member

дякую за уточнення, задовбав той зомбоящик всякими суржиками

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

не 20, а 100, вибірка зі всієї України... результати голосувань в студії достовірніші чим на виборах, бо там люди голосують особисто, а не як покаже Чєчєт, або сфальсифікують синюшні виборчі комісії

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

юні одесети також з Києва були??? :empathy:

20. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Они участники программы, это очевидно что приехали. Мы тут по-моему о аудитории говорим. В первой программе 2011 года, посмотрите запись, Шустер говорит что изменили систему набора. Так же не раз говорилось что аудитория людей родившихся в Украине состоит из одних и тех же людей, вы реально думаете ребят со всей страны привозят каждую неделю ?

а де твій аватар? :)