"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та відки мені знати шо там так чи не так. Не є я історик чи політик, але навіть якби Олесь був гіпер-пуппер розумним і талановитим і правду тілько говорив, то всеодно він залишиться бидлом бо він є хам великий :)

2. Salata

Salata Well-Known Member

Берете уровень шума по теме:

И эмпирически оцениваете. Причем "слишком много" - оценка относительная. Т.е. раз народ возмущен, но толком возразить нЕчего,

значит Правда и ее слишком много. :)

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Николай, я вас не понимаю,- а что сравнивают с пальцем? Да и каким пальцем, их токо на руках 10 штук, если не ошибаюсь... А еще на ногах, так там вообще у всех по разному...
    Можете заслать свое объяснение в окопном формате, бо я чувствую здесь какой-то скрытый смысл в вашем "пальце"о_О

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Salata, я задавала конкретне запитання і я хочу на нього почути відповідь, а не разтєканія мислію па дрєву. Ви читати українською вмієте? Ви розумієте те, що ви прочитали? А, блін, чого ж я хочу від членів фан-клубу Бузини.

5. Salata

Salata Well-Known Member

По какому древу? на котором аркуши? :) Вы, Mariya, задавали вопрос к конкретному посту на конкретной ветке, имеющей конкретную тему.

Поэтому предисловия, уточняющие о чем я собственно, в моем посте опущены. Вроде как из контекста понятно. Хотя...

Как не упрощай, все равно на эту тему лексикон второклассника не годится. Я уже не помню сколько форумчан здесь поплатились за "непонятность" :)

Спасибо. Извините.

• Подобається Подобається x 1
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Salata, ви, звичайно, ж інтелектуалка, то поясніть мені, недотепі, що таке "слішкам много правди", тоді шо таке "слішкам мала правди", і як можна виміряти кількість правди. Технічно, так би мовити. Яким приладом, в яких одиницях і тд.

Про Бузину. Думаю, що не один психоаналітик захистив дисертацію базуючись на писанині Бузини. Оскільки я не спеціаліст, тому я не можу зрозуміти, чому він всіх втоптує в болото, змішує з самі знаєте чим. Вся ж його, з дозволу сказати творчість - це викриття "нікчем" (Шевченка, Лесі Українки, галичан, тощо). Ще менше я розумію тих, хто вважає його опуси серйозними науковими дослідженнями і вимагають спростовувати хворобливі хвантазії цього генія. Нема на вас Фройда.

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вся біда в тому, що та Бузина живе на чорному піарі. Якщо б він говорив добре про Шевченка, то ніхто б його не помітив. Його б ніхто не помітив, якщо би він нікого не обливав брудом.
    От і зараз, своїми постами подовжуємо життя Бузині, обговорюючи його, а воно й ламаного гроша не вартує. Якщо всі повчатимуть - відімре та Бузина, як суха гілка, а критикуватимемо його, не вмре ніколи.

• Подобається Подобається x 4
  9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Так воно не вмре, говоримо ми про нього чи не говоримо, поки є ті, хто його мазанину історичними дослідженнями вважає. А їх - чимало, навіть на ЛФ (хто б міг подумати).

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мдя...
    Логіка...
    Якщо насеруть під дверима, а нам "возразіть нЄчєго" - лайно, "значит Правда и ее слишком много" (с)

---------- Додано в 07:13 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ----------

Та най психіатри з тим розбираються.
    То тролям тре поширше лайно розмазати "по нашим тарілкам".
    Нам оно навіщо? Обсмоктувати таке?

11. Salata

Salata Well-Known Member

Начать, думаю, нужно с того, что "в каких единицах" - это абсолютная оценка.

А "много", "мало", "еще чуть-чуть" - относительная.

Итого: когда говорят "много", не важно сколько это в сантиметрах или килограммах.

Если у вас филологическое образование, подумайте, что означают выражения "с меня хватит", "мне больше не нужно". Какие измерения в этом случае применяются. :)

12. Spika

Spika Well-Known Member

Я хоть и не "интелектуалка", но попробую вставить свои 15 копеек... Причем абсолютно серьезно. И причем на примере именно интелектуалок. :)
    Так вот, умная женщина не будет искать много правды в карманах одежды своего мужа. Потому как понимает, что это количество правды "убъет" ее счастье. И такое количество ей не надо. (так, что по карманам у мужа не лазьте. а то можете найти, что-гибудь себе на голову...)
    Способность адекватно реагировать на "всю" правду у разных людей очень разная. Подавляющему большинству людей полная свобода слова категорически противопоказана. Информацию нужно давать дозировано и негативную обязательно перемешивать с позитивом. Потому как политика, экономика, статистика катастроф... это все НАУКИ. А науке нужно учиться. Учиться постепенно. И много. Большинство же людей этими науками никогда профессионально не овладевали, но ошибочно думают что они в них что-то смыслят. Это как маленький малыш вам абсолютно серьезно заявляет - "мама, я сам смогу это сделать. Я уже бошой". Также и публика политических шоу.
    Вот такая вот вам вся правда про "много правды" в виде свободы слова.

А Бузина - умничка. Разбавил совково-приторную позитивную правду про многие националистические авторитеты горькой правдой этих авторитетов сучностью.

• Подобається Подобається x 2
  13. Полковник

Полковник миється в бані

А срать зачем?
    И кто собирается насрать?
    Москали и жиды почти все уехали.
    А СВОЁ говно, вроде, не пахнет.
    А?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Про Фройду/Фрейду ?
    Менти з Донецького УБНОН не знають, що треба спалювати коноплю з підвітреного боку міста, а не з навітреного!

15. Spika

Spika Well-Known Member

Человеческая сучность, это не по Фрейду. Это - по сути сущности.

И это есть у всех. Даже и у националистических "памятников". Просто свидомиты пытаются это прикрыть, а Бузина заострил.
    И у вас есть. Токо острить тут ничего и не надо. Само пре. И по Фрейду, и по окресностям...

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, не звертати уваги на таке також не можна. Нам серуть і серуть, а ми мовчки прибиратимемо? Треба зловити серуна та натовкти його пикою в те лайно...

Якось я так з "сусідом"-п"яницею зробив, який "ізображав пісающего мальчіка" в під"їзді... Наступного дня, коли він зовсім протверезів, я приніс йому пакунок прального порошку і швабру. Він помив всі поверхи.
    Тепер він здоровкається з третього поверху, коли бачить мене. І більше так не робить.

Але ще є його "побратими", які харкають, кидають "бички" і "чінарікі"... І сцють. Ну ніяк вловити не можу - а в під"їзді, в нашому чудовому будинку, з кількох десятків квартир - десяток "ханиг"... А так хочеться всіх виловити "на гарячому"... Хтось щовечора викидає пляшки з вікна, вночі - чути... А вранці - видно... Ну як їх виховувати!?

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нам на форумі не п. Бузина серуть, а зовсім інші особи.

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Досить цікаві учора дані від текстильників опублікували ... зокрема, то що багацько брендів шиються у нас - їдуть туди - і все рівно повертаються назад , але на прилавки секонд-хендів )))))

Ну і також, графічне представлення заробітку в Україні, Польщі та РФ ... феноменально ...

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Перша частина була цікавіша. Турчинов брехав-забріхувався не кліпнувши оком. Навіть коли був спійманий за руку... Тиждент раніше Намиря брехав... І їхня партайнгеноссе Брехюлька...

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не знаю, не знаю ... оскільки візаві пастора стала богословська ... то з них двох, скоріше б її в ранг забріх відніс , особливо як рік тому вона про епідемію бубонної чуми божилися в тій же студії.

а де твій аватар? :)