"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Шустера на канале Ахметова станет меньше

А ведь права было Тимошенко....

2. ostrov_Danko

ostrov_Danko Member

Я тут в родных пенатах постепенно начинаю думать: она во многом была права. И не так страшна была баба с косой, как ее малевали.:sad:

3. spice

spice Дуже важлива персона

Зато теперь усьо будет Донбасс по всей Украине :sad: Без обид :rose:

4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Олесь Бузина показав себе повним бидлом на Свободі Слова

От слухаю краєм вуха Свободу Слова з Є. Кисельовим.

Момент - забігають дві дівчини зі скандуванням "Свободу волевиявленню". Одна україномовна, інша російськомовна, обі в віночках. Короче едака собі шалена акція протесту. Може і трохи кумедно виглядало, але дуже дієво і ІМХО правильно. Заодно і наїхали на політиків в тому плані шо поки вони обговорюють назви то влада притискає громадян і їх право на то ж саме волевиявлення.

Натомість частина публіки починає ржати, а Олег Бузина регулярно вигукує "чому ви не роздягаєтеся". Я людина менш-більш аполітично і мені пофігу як на назви вулиць так і на все інше про шо там йде мова, але коли доросла людина на телебаченні пропонує двом жінкам роздягнутися то інакше як моральним уродом я Олеся Бузину назвати не можу.

Коли ж один з ораторів спробував пояснити акцію протесту і приганьбити ту частину публіки яка (як бики) почали ржати з дівчат і назвав ту частину публіки "гальорка", то в Олеся Бузини чуть не виросло волосся і дибки не стало, бо його ображають. От же мені і дивно, як людина без моральних принципів має совість вимагати до себе поваги.

Олесю, сподіваюся ти колись почитаєш (чи тобі вкажуть інші). Твоя поведінка є бидляцькою і ти ганьбиш українців. Твоя поведінка ганьбить тебе як мужчину. Взагалі не повертається язик назвати тебе мужчиною. Мені дивно як ти зміг вирости таким моральним уродом. В нас таких в дитинстві били, доки вони не набиралися розуму, або не ламалися і ставали затюканими лошками. Шкода шо з тобою так не зробили в дитистві. Зараз вже нічо не вдієш. То клініка.

До форумчан, якшо хто має десь звязок з Олесем, донесіть до нього мій пост :)

• Подобається Подобається x 15
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Навіть не хочу знати - що він там стриндів. Вам ставлю плюс зразу. Не забивайте собі голову тими вірусами...;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

7. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Та ніфіга він українців не ганьбить... Він же ж не українець, а типовий малорос, готовий лизати гузно старшОго брата...

• Подобається Подобається x 7
  8. nikolas

nikolas Well-Known Member

Мені сподобався виступ хлопака від "Свободи",правильно говорив.Бузина - 0!

• Подобається Подобається x 4
  9. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А я не згоден. Нуль, це нічого, те на що можна не зважати, а Бузина - це як коров"яче лайно - його бажано обійти, щоб не смерділо...

• Подобається Подобається x 5
  10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ті самі. А такі нічо :) В любому випадку я свою думку не міняю. І ота фотка де владі єдно місце показуют - я тіко за.

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Те що Бузина к*зел, це само собою, але в даному конкретному випадку - яке їхало, таке здибало. Про що ще можна питати осіб, які протягом останніх 2 років тільки те і роблять, що роздягаються в публічних місцях :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Люди, ну ви даєте. Гілку про Бузину відкрили. о_О Нічим, бачу, вам зайнятись. ;)

• Подобається Подобається x 3
  13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ииии...... я просто тою всьою політикою мало цікавлюся.
    Щиро прошу вибачанння. Не знав шо то шо я хтів донести до товариства є давно відомою аксіомою :)))

Ги-ги. Може воно і так. Але скажу вам направду шо деколи бачу в новинах всякі жахіття про то як дітей продають, як влада виганяє цілі сімї з гуртожитків під відкрите небо, як через всякі там тендери дитина глухонімою залишиться і бачу шо то сповічення народу не дає ніякого ефекту. І влада і ми вже до того відносимося як до чогось .... звичного.
    Я колись намагався привернути увагу міської влади до звалища сміття під моєю хатою з допомогою інтернету та ЗМІ. Не конче получалося. Тому не виключаю шо і сам би роздягнувся в громадському місці і показав би в їх сторону дупу. Вони інакше нас просто не бачать. :)

14. Peri

Peri Well-Known Member

Лайно(вибачте)прибирають,а коли його обходять - то воно ще довго смердить!

15. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Уж и не знаю-кто такой этот О.Бузина,а вот на счет девочек,он правильно сказал-я бы то же самое сказал,даже немного по другому-распрягайтесь деФФченки!!!:crazy:Поведение у них какое то хулиганское.Может требования ихние правильные,но преподнесли они их довольно вульгарно!!!:)

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А давайте, Николай, у Бориса киевского спросим: Борисе! А можуть дві дівчини з пластмассовими вінками на голові і строкатих майках НЕПОМІТНО потрапити в студію? Недавно один БЮТовець спробував, в нього не вийшло :))). А дівчатка - льогко... ;)

17. NikolayLW

Василий,не знаю как Борис ответит,моё же мнение однозначно-НЕТ.
    Конечно же им кто то заплатил,да и где надо договорился!:)

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А хто то? [​IMG]
    Сиіко рейваху...

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

http://femen.livejournal.com/7560.html
    ще одне зіткнення бузини і фемену

я не феміністка, але дії організації схвалюю... бузина то таке... але те, що Азаров не пускає до Кабміну жінок явно видає в ньому фаната совка і сексиста... і якщо чесно, перше мене хвилює більше... але одне і друге явно недемократично(((
    http://femen.livejournal.com/66090.html

Останнє редагування: 13 чер 2010
  20. NikolayLW

А мошт боится-что кто то соблазнит???:crazy:

а де твій аватар? :)