"Свобода Слова" Савіка Шустера, комментарі і враження

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем CoyC, 1 вер 2007.

1. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Відповідь: "Свобода" Савіка Шустера, комментарі і враження

Хто? Шустер?

:D

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Щось я не пригадую Вашого фото у "Личиках форумлян", бо ТАК закортіло "увідєть етого чєлов'єка"...

Наспівуючи:
    Ален Делон говорит по французски,
    Ален Делон говорит по французски.
    Ален Делон, Ален Делон не пьет одеколон.
    Ален Делон, Ален Делон пьет двойной бурбон.
    Ален Делон говорит по французски.

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Ииии , на Інтері у Шустера ...нардепи порвали ВСУ і голову як тузік тряпку

Ось шо значить, галицьке виховання )))))))))))

4. Adriana

Adriana Well-Known Member

а я взагалі не можу зрозуміти для чого ця передача, сидять політики і переливають з пустого в порожнє, вони б краще у верховній раді сиділи і приймали закони. які б полегшували наше з вами життя, а то на роботу ( у верховну раду) вони не з'являються, а на тб засвітитися, то вони завжди готові, вони просто з нас насміхаються, бо ті їхні зустрічі, то просто пустослів"я

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хіба у раді вони не тим самим займаються?

• Подобається Подобається x 1
  6. Adriana

та тим самим, але у верховній раді це б можна було б назвати роботою, а так ......

7. Серпень

Серпень New Member

Понаднормово люди працюють, а Ви - не цінуєте ... ;)

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

хто на що вчився :) в них робота така - на телеекрані миготіти, що люди між виборами про них не забули.

9. Adriana

в них робота зовсім не втому полягає, а от про свою роботу вони зовсім забули, і за що вони ту зп отримують
    на мою думку політичні передачі то "БРЄД"

10. Йож

Йож Well-Known Member

Савик Шустер будет вести свою ежедневную программу на канале Рината Ахметова "Украина".Вот где,оказывается больше всего свободы слова!

11. Deus igrok

Доречі , це так ... він буде не найманим працівником Україна, а продюсером який дає свій продукт. Тобто він сам формуватиме формат програми, гостей , питання ... На інтері це все узгоджувалося із керівництвом.

12. Йож

Йож Well-Known Member

А на Ай-Си-Ти-Ви?Там-то чего Савику не сиделось?Тоже свободу зажимали?
    Да просто Ринат отлистал бабла много и купил Шустера с потрохами!
    Ну,кончено,это подаётся в обтекаемой форме-типа,Савик не получает зарплату на ТРК "Украина",а продаёт каналу свой продукт.Но ведь свой продукт Савик обязан продавать ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО каналу "Украина"!Так что никакой свободой тут и не пахнет-"свобода слова Савика Шустера" -это такой же товар и бренд как "Кока-кола" или гигиенические прокладки.И если Савик научился этот товар умело продавать,то он удачный бизнесмен.Но истинной свободой тут и не пахнет.Свобода слова существует лишь для тех,кто может её оплатить.

13. nata-k

nata-k Well-Known Member

Повністю незалежних ЗМІ не буває.
    Абсолютної свободи не буває.

Ми ще не бачили що то буде. Подивимось - будем говорити.

14. Deus igrok

Ну .... якщо не помиляюся, то не "Свобода слова". На бігбордах цього немає. І окрім характеру назви - це нічого не несло. І не варто це тлумачити ... як на мну.
    Також, характер роботи творчий, тому цілком закономірно, що людина шукає де їй дадуть більше себе реалізувати.

Ну і як вже написали:
    Формат АйСиТВ ... абсолютно ігнорується роль ведучого. Програма сама по собі йде, ведучий там номінальний.
    Формат Інтера ... як на мене, чистої води зомбування. Я перестав дививтися ще з середини весни. Одне і теж , одні і тіж пики ... і почалося ... спочатку ті хороші, потім ті погані. І так весь час. Але от програма про суддів мені сподобалася, але чи був ефект від такого обговорення ?

15. Україна

Україна New Member

Свобода Савіка обіцяє бути супер.

Ну не Владислав Яма же

Аналітичні передачі мають важливий характер для соціума.

16. Відповідь: "Свобода" Савіка Шустера, комментарі і враження

Абсолютно согласен. Идея такой программы мне показалась очень интересной. Исполнение пока иногда хромает, но в целом очень недурно. Я говорю о программе Шустер LIVE.

17. zhuraf

zhuraf Active Member

За пригодами людини, яка має італійсько-канадське громадянство, починала "Великих росіян" і вела "Великих українців" народ спостерігає, як за "Татяниним днем" чи "Домом-2". Бо це - реаліті-шоу. Наголошую - шоу. Коли він обійде всі українські канали, поїде освоювати нову країну. А ми пройдемо ще одну сходинку становлення державності і демократії...

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

У Солженицына - в Одном дне Ивана Денисовича - есть описание такой крупы (я не знаю, что это такое...) -
    Так вот все эти "шоу" - это магара... Ни славы, ни памяти по себе не оставляют... Посатрясали воздух - и разошлись... Что изменилось-то? Год назад рассказывали о 30 млн. "подкупных"...В этом году - уже о рассказывавших рассказывают о 7 млн. "подкупных"... И что? Новая ступень государственности? Болтовня...

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не погоджуся.
    тут, як в єврейському анекдоті: "Осадочєк остался..."
    Дуже добре, що "трясуть воздух". Воно (якщо фізики не брешуть) доходить до барабанних перепонок, а іноді і глибше.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

А все таки жаль що Шустер пішов з Інтера.Нова програма на ТРК УКраїна, який закритий(по супутниковій антені подивитись не можна отож менше людей бачитимуть)Взагалі відколи Інтер працює по темниках він перестав бути цікавим.

а де твій аватар? :)