«Свобода» не виключає, що висловить недовіру губернаторам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 3 лис 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я б не радив так відразу сміятися зі Свободи і критикувати галичан за вибір.
    Ви подивіться за кого проголосувала сусідня Волинь. Подивіться за кого проголосувала "столиця" України (мені ніколи не повертався язик назвати 100% російськомовний Київ столицею України). За банду гопників.
    І слава нашим галичанам які зупинили оту кримінальну смердоту на підступах до Львова.
    Не думаю, що серед гопоти є хтось розумніший за отого "рагуля".
    А хлопці, якщо мають хоч трохи галицького патріотизму - нехай вчаться. Побачимо за кілька місяців.

• Подобається Подобається x 3
  4. У Києві за Януковича голосувала меншість, Педро. З моїх знайомих не голосував НІХТО. А щодо 100% російськомовного - приїдьте, послухайте, а не несіть подібну муру. Ласкаво просимо.

5. Letunka

Letunka Well-Known Member

У Києві місцевих виборів не було.

[/QUOTE] (мені ніколи не повертався язик назвати 100% російськомовний Київ столицею України)[/QUOTE]

о_О ой, а як же я зі своєю українською? І ще десятки моїх друзів, які спілкуються рідною мовою???

Над Свободою загалом ніхто тут не сміється. Просто дивно, невже не було інших кандидатів, окрім того "звєздуна"?

• Подобається Подобається x 4
  6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

те саме запитання задавали, коли ПР очолив янукович
    "при власти, при деньгах ли, при короне ли - тот нездоров, а етот вдруг умрет.... но как мьі голду мейер проворонили - ведь там на четверть бьівший наш народ..."

7. bora

bora Well-Known Member

Та неправильно, що вчаться ГРАМОТІ і по тому всім складнішим наукам в якості вже депутата. Казали мої знайомі, що цього разу ми підтримали тих, хто не міг собі застосування знайти - нарешті їх працевлаштували. Так, що позитив є. Правда тіко для кількох обраних. І це не локальна проблема. Звісно про кризу ВИБОРУ засвідчили ще президентські вибори.

8. Pedro

Якщо їхня роль є зупинити, як каже в УП С. Грабовський, донецьку шпану
    і як результат зробити можливими наступні вибори - це вже позитив і можливо історична місія. А хочуть довше бути при владі - нехай вчаться бути політиками.

9. bora

bora Well-Known Member

Наш губернатор не донецький. Його команда - також. Давайте дивитись на людей в тому числі. Бо я не бачу змісту в тому, щоб менш грамотна людина зупиняла більш грамотну і ще кілька років по тому дурості при владі робила, бо не знає що з тотим всім ще сотворити. Це вже ж не барикади.
    Апріорі губернатори ставленники президента, але вони мусять тут співіснувати з громадою. Тож вона може також впливати на його рішення, - і для цього в сесійну залу не треба бити з собою носити. Але треба знати, ЩО вимагати.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Тягнибоковцев уже бьют

"В Івано-Франківську 9 листопада під час пікетування Івано-Франківської ОДА та обласної виборчої комісії бійці «Беркуту» напали на лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока та побили учасників акції протесту «Ні виборчим фальсифікаціям та політичному злодійству», інформує прес-служба ВО «Свобода».
    http://www.zaxid.net/newsua/2010/11/9/145822/

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Театр.

Свобода і ПР - одна компанія. Ніхто нічого нікому не зробить.

• Подобається Подобається x 2
  12. Oxid

Oxid Well-Known Member

Миху, але ж всі так не думають. Хто реальна опозиція? Наша Україна, Фронт змін, Батьківщина? Ті хто проголосував за Свободу, так не вважають... :nea: Успіх ПР - насамперед успіх адмінресурсу...А щодо Свободи - чи ви вважаєте, що за Свободу примушували голосувати? Тут зіграло роль щось інше...:)

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Цілком підтримую, а в Києві я трохи прожив :)
    Свобода - не галицька, а загальноукраїнська партія, відсотки у мільйонному Харкові про щось говорять...:)

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А Народному депутату України,пану Фельдману мова повернулася...Говорити почав...Ужасть!:cry:
    Фельдман рассказал спецпредставителю Госдепа США по борьбе с антисемитизмом о партии Свобода
    Народный депутат Украины, президент Украинского еврейского комитета Александр Фельдман во время встречи со Спецпредставителем Госдепартамента США по борьбе с антисемитизмом Ханной Розенталь выразил свою обеспокоенность усилением позиций партии Свобода.
    http://korrespondent.net/ukraine/po...ha-po-borbe-s-antisemitizmom-o-partii-svoboda

14. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Виборча ейфорія пройшла і люди починають вдивлятися кого ж вони понаобирали. Львівська міська рада, депутати від Свободи, в своїй добрій частині - діти і молодь до 30 років. Наймолодшому ледь виповнилося 19 років: http://www.vgolos.com.ua/events/398.html. Багато людей просто в шоці. Що нас чекає з такими депутатами.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не переймайтеся! У нас в облраде народ в основном среднего возраста - и старше. Однако - не они "рулят" - а ими... А кто именно - у нас - известно (Ефремов. Тихонов и - еще несколько "хозяев жизни")... Если у Вас не известно - подождите - "уши" рулевых быстро станут видны... :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю, що не вірять, а шо робити? Може то і є наша біда? Крутять голови людям і все.
    А що до Свободи, згадаєте мої слова... з часом, бо брехня довго не може жити.
    Я не бачу сьогодні українських сил. Їх просто нема, або їх не видно.

17. coolzak

coolzak Well-Known Member

З політичної перспективи йти в місцеві органи для Свободи самогубство-бюджети формуються в Києві і якщо там грошей не дадуть то фіг що вони зроблять-почитавши сайт Свободи не побачив нічого про економічну програму-все більше гасла-таке враження що тут спроба каналізувати і потім контролювати невдоволених ніж реальне бажання щось змінити.Хоч може прийнявши багато нових членів там попробують провести зміни знизу

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

От я хочу побачити одне. Як Свобода боротиметься проти ПР.

Побачите, або ніяк, або то буде продуманий театр для простого люду.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви думаєте, це виглядатиме якось так?

20. Pedro

Порівняно з тим як боролися Льолєк і Болєк (Ющенко і Тимошенко) то будь-який рух в позитивному напрямку буде виглядати як Геркулесова боротьба.
    Бо якщо наша солодка парочка і боролася то явно зі знаком мінус.:dntknw:

а де твій аватар? :)