То для Вас,Медведю!Щоб щось базікати,то мусите послухати спершу тих(!!!) розумних українок! А не тих,хто фальшиву цеглу гризе! Ірина Фаріон у програмі "Велич Особистості". Тема: Борис Грінченко
Дуже серйозна теорія. Але я про інше. Якщо ми на когось вішаємо негатив, то не гребуємо навіть таким, якого кольору в нього шнурівки, яке ім'я, яке назвисько ...
Так,вірно підмічено! Я Юрко з ніком Нотоцо,це той галичанин,в якого батько був українецем, а мати полячка. А ви medwedo berlogsoni,то як ...напів Мєдвєдєв,а на пів Берлусконі? Якось так,чи шо? (може то найкраще з-гумором все обійти?)
Через якусь годину 1 січня,День Народження мого земляка,галичанина Степана Бандери,борця за Вільну Україну! З Днем Народження,Степане! В моїм серці і в пам'яті,Ти будеш,до самого скону! View: https://www.youtube.com/watch?v=3jCublO6Puc&t Націоналісти анонсували “Бандерівські марші” по всій Україні У Правому Секторі розповіли, що колони зі смолоскипами пройдуть вулицями Києва, Львова, Сум, Харкова, Тернополя, Дніпра, Рівного, Херсону, Кривого Рогу і Мелітополя.
Я не представник "Свободи",а лише сторонник...Гадаю,що вони добре знають,як в повністю корумпованій державі діяти,і хто повинен нині бути попереду,той хто зі словом і кулаком,а чи той хто з чистим сумлінням і зі зброєю! Час все прояснить! "Свобода" збільшила депутатське представництво по Україні
Коли таке траплялось в інших державах - наступала задниця. Борони Боже Україну від комуністів-сволотівців.
Свят,свят,свят...пан Василько проти комуняк,проти нациків! Анархіст шоль,з партії Коломийського? Кашмар! Василю,чесно...за кого Ви?
1 січня 2017 року на малій батьківщині Степана Бандери в селі Старий Угринів Івано-Франківської области пройшли вже традиційні святкові заходи з нагоди 109-ї річниці з дня народження Провідника ОУН. Спільно з громадськістю краю, ветеранами Української повстанської армії та учасниками російсько-української війни величну пам'ять Степана Бандери вшанував і Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок Олег Тягнибок: Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед українською нацією і державою, потребують рішучої відсічі. Дати її, зупинивши московську агресію, поклавши край владі олігархів, бариг та зрадників ідей Революції Гідности і Майдану, можуть лише ті, хто за своїм світоглядом є бандерівцем. На родинному обійсті Степана Бандери націоналісти урочисто вшанували 109-ту річницю від дня народження Провідника Сказано чітко,ясно і без крику та призивів в гарячці кудись бігти/гнати! Все тепер робити з холодним розсудком і гарячим серцем,коли стало Всім вже ясно Хто є Хто!
Вася,не переживай...Тобі будуть льготи/пільги! Ти ж галіцияка зі Стрию,що поруч з хатою Стефка Бандери! View: https://www.youtube.com/watch?v=AIYJYrzeipI
А Ви, діду, булисти на Родінє Бандери? Чи до Угринова далеко і за то платити, як в жидівських штатах, не будуть? А от до мавзолєю ідейного вчителя Бандери певно вступалисти... Можна навіть до ворожки не ходити, булисти...
Йой,Васильку...ну та як то до ворожки не ходити? А катреняки пророчії хто'ні калатати навчив,га-а? Ото ж! А ото вершика навіть трафив'єм скалатати! Стефан Бандера - це символ Свободи! Стефан Бандера - це символ для Нас! Віра,Надія,Любов до Народу - Символ Вкраїни в тривожний цей Час! У-П-А - три букви Свободи, три букви для пам'яті, для Соколят. Бий!Бий!Бий! - у бубен військовий, шикуй крок і поступ під погляд дівчат. Гей!Гей!Гей! - готовся до битви, за власний Нарід, за Свободу і Честь. Бий!Бий!Бий! - ту нечисть ворожу, за справу Батьків й пластунів-соколят. Пий!Пий!Пий! - водицю Свободи, з криниці Матусі, що кормить Всіx Нас. Вий!Вий!Вий! - якщо біль пекуча за Нарід,коли мордував його кат. Плюй!Плюй!Плюй!- в обличчя убивці, коли Ти не в змозі Себе заxистить. Бий!Бий!Бий! - у Дзвони Тривоги, коли гине в світі Вкраїнець - Твій Брат! Будь Українцем Правдивим й Відважним! Будь Патріотом Своєї Землі! Вір в Перемогу,Вкраїну і Волю - Свято шануй Всіх загиблих в Борні! (Юрко НОТОЦО) Йой,та люде і ліпші вершики та пісні про Стефана пишуть! View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts
Тобто крім лялякання-патякання про апостола (цікаво, хто його послав...!?) і пафосні малюнки, справа не пішла... А нині хоч, свою гузицю піднєлисти, до памнітника Вождю ходилисти, таний букет-гульбарій купилисти, до ніг поклалисти? Чи гальбу пива перед монітором втиснулисти і на тім сі скінчила наційоналістична Ваша бандеробісина?
Ще й не одну, напевно. З нагоди ТАКОГО празника ліміт по пиві був, певно, перевищений в кілька разів))
Нє,виходжу тіко зараз до міста і пальну си з кулєгами зараз куняку з кавусею за нього! Файного лідера має Україна родом з Галичини! Направду...ще й на мого татка був подібний! Пам'ятатиму до кончини своєї таких правдивих патріотів! View: https://www.youtube.com/watch?v=y-c2nzkWMpg
Я тут, Юрцьо, надибав катрена одної ду-у-уже розумної людини, який в самий раз підходить до отого шоу Тягнибока і його сволоти... І не тільки ... Борис Грінченко – Землякам ЗЕМЛЯКАМ, Що збираються раз на рік на Шевченкові роковини Співати гімн “Ще не вмерла Україна” Ще не вмерла Україна, Але може вмерти: Ви самі її, ледачі, Ведете до смерти! Не хваліться, що жива ще Наша воля й слава: Зрада їх давно стоптала, Продала, лукава! Ваші предки торгували Людськими правами, Їх продавши, породили Вас на світ рабами. Не пишайтеся ж у співах Ви козацьким родом: Ви – раби, хоча й пани ви Над своїм народом! Україна вам не мати: Є вам інша пані, Зрадних прадідів нікчемних Правнуки погані1! Тільки той достойний щастя, Хто боровсь за його, Ви ж давно покірні слуги Ледарства гидкого. Ви ж давно не люди – трупи, Без життя і сили, Ваше місце – кладовище, Ями та могили. Як живі покинуть мертвих, Щоб з живими стати, “Ще не вмерла Україна!” Будемо співати. Як живі покинуть мертвих, – Прийде та година, Що ділами, не словами, Оживе Вкраїна! 1898
Я тут теж скалатав вершика,що пасує Вам і Ко. Юрко Нотоцо для Васі Чапая Не тринди Василю з Стрию про якусь Вкраїну, бо такі як ти й поклали її в домовину... Живою,з хазарами, такими,як й ти, так що сядь Василь на-дупу й дужо не перди, як той Порох з Сракашвілі, й з Києва Медвідь, Латана Рояль з Харкова... й всяка інша їдь!
А де чарівне слово,Васильку? —— - Петрику,дитино,піди до склепу й купи дідусеві Васі хліба. - А чарівне слово? - Б‘я!... Здачу залиш собі!
У Києві пройшла “Смолоскипна хода” на честь Бандери Сотні львів'ян вийшли на смолоскипну ходу на честь Степана Бандери (фоторепортаж) | Дивись.info Не густо, прямо скажемо. Навіть якщо "сотні" взяти по верхній межі, тобто, 900 (дев"ятсот), врахувати чисельність населення Львова та околиць ((станом на 1 січня 2017 року у Львові проживали 727 968 осіб[1]), то дуже негусто. Трохи більше однієї тисячної населення столиці Галичини. Розкидаємо тих дев"ятсот на різні націоналістичні течії і з сумом констатуємо, що прихильників ВО Свобода було всього кількасот, в районі, 400-500 людей (з дітьми, яких туди нянько потягнув, а вони мали бажання дивитися мультики по телевізору). Так що з віднесенням ВО Свобода до провідної політичної сили України, видить ми ся, доведеться зачекати. І зачекаємо заодно, скільки львів"ян прийдуть на зустріч з одним грузином, імені я якого тут на називатиму, щоб не звинуватили в "не по темі". Хоча я особисто проти Бандери, як борця за незалежність України, нічого не маю. Був сміливий, і рідні його також постраждали від фашистів та комуністів. Але не ВО Свобода витягне Україну із прірви. До речі, де ходили Тягнибок і Фаріон?