А як же,трохи і поета... А це он для свободівців-однодумців! Стефан Бандера - це символ Свободи! Стефан Бандера - це символ для Нас! Віра,Надія,Любов до Народу - Символ Вкраїни в тривожний цей Час! У-П-А - три букви Свободи, три букви для пам'яті, для Соколят. Бий!Бий!Бий! - у бубен військовий, шикуй крок і поступ під погляд дівчат. Гей!Гей!Гей! - готовся до битви, за власний Нарід, за Свободу і Честь. Бий!Бий!Бий! - ту нечисть ворожу, за справу Батьків й пластунів-соколят. Пий!Пий!Пий! - водицю Свободи, з криниці Матусі, що кормить Всіx Нас. Вий!Вий!Вий! - якщо біль пекуча за Нарід,коли мордував його кат. Плюй!Плюй!Плюй!- в обличчя убивці, коли Ти не в змозі Себе заxистить. Бий!Бий!Бий! - у Дзвони Тривоги, коли гине в світі Вкраїнець - Твій Брат! Будь Українцем Правдивим й Відважним! Будь Патріотом Своєї Землі! Вір в Перемогу,Вкраїну і Волю - Свято шануй Всіх загиблих в Борні! (Юрко НОТОЦО)
Може, дасте посилання, де я таке писав? Я, в принципі, міг би погодитися лише з останньою тезою. Все інше Ви мені приписуєте. І в Свободі є і чесні люди, патріоти, і пристосуванці. Якщо сказати, що приналежність до партії "Свобода" - це гарантія того, що людину вважатимуть достойною, то туди пролізе ще більше пройдисвітів. Адже це - так просто: отримав партійного квитка - і ти вже "шанована людина". От Ви кажете, що бачили, як у Києві під червоночорними прапорами ходили незрозумілі люди з неправильними носами. А чому Ви так впевнені, що всі, хто з"являється під червоно-чорним прапором у Львові - чесні і порядні? Так само є і ідейні, і пристосуванці. Які б за інших часів ходили б у перших рядах на першотравневі паради, та ще й інших примушували б.
Добре,квити...бо поб'ємо власні монітори! Тішу-сі же дійшло,що...І в Свободі є і чесні люди, патріоти! В Новій Хазарії,Новій Каховці,якщо шось...то консультативних пунктів "Свободи" не буде! Там буде "Правий сектор"! Так си гадаю! \ View: https://www.youtube.com/watch?v=qx_w0Fe6nDQ
Три - це ті, які я повторно вивчаю. Решта 52 і три довідкові, а також 18 томів Сталіна на стелажах Із словника львівської інтелігенції
А я однотомник Стефка Бандери вивчаю! Грубий такий...буквів до-хулєри! Ну і пісні з інтернету слухаю...шануймо Свободу! View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts
У плодовитого державотворця Бандери, в "Перспективах...” аж 44 (сорок чотири) статті. Одна - біографія, пара-трійка інтерв‘ю, пара-трійка промов на похоронах і панахидах, а решта - декларативні статті з основною ідеєю: Бий жида-большевика морда просіт кірпича. Жодного слова про державу, її устрій, її економіку, соціальну політику тощо. Націоналізм - тупикова гілка розвитку. Атавізм.
Соціалізм. Шведський, фінлянський, американський, швейцарський ... І гармонійний, і збалансований, і розвиваючий.
Націоналізм Василю , то не наука! Націоналізм,це пpaвилa і принципи життя для людей з національністю,і не для космополітів,чи шовіністів! Тому відповідні принципи для успішного існування в Україні повинні дотримуватись громадянами Української спільноти і держави! В Швеції,Фінляндії національні закони реально захищають власну націю,як і армія та поліція.Тому вони не є в НАТО і в СССР також не були! Ще раз мовлю,націоналізм,то не наука на 30 томів,а суть життя Людини з визначеною національністю! Євреї,росіяни націоналісти,а більшовики/меньшовики ні! Не лізьте краще зі своїми національними правилами в чужії національні пpaвилa співжиття! Не заплутуйте і не пудріть простим українцям мозок. І усьо буде ОК! Алегоричний катрен Відбуваються події й скручуються у клубок, так,що мало хто розкрутить,щоби мир наступив в срок! Все закономірним стане:- За несплачені борги, знищить Божа правда підлість...й згинуть наші вороги! View: https://www.youtube.com/watch?v=NxBWlEtY17o
Степан Бандера,борець за Свободу - Герой України! Не забуваймо це! Виростають сини на піснях, на казках, на молитвах І ідуть по житті, як по кризі крихкій навесні. Як їм нині і нам твою правду від лжі відділити? Як твої зрозуміти, Степане, і ночі, і дні? Степане-Степане, за що тебе вбито? У чому твоя перед світом вина? Твоя в тім провина, що є Україна, Твоя в тім вина, що любов є одна! Ти у серці беріг віру в батька і в мамине слово, І простити не міг тим, хто в душу заліз чобітьми, Ти плекав на чужині стражденну зернину любові, А на рідній землі висівали полову сини. Час так стрімко пливе і загоюють рани руїни, І до храму твого нині, рідний, відкрито ідем. Хто життя своє склав за величність і честь України, Хай не прощений нині та завтра прощений буде! View: https://www.youtube.com/watch?v=3jCublO6Puc&list=PL5-J6G9hf_XX6KW3PvqwMKF-j6MrD-wT5
Було би дивно, якби ми з паном поетом, - люди, яким властиво шукати істину у слові, - не поцікавилися, а що ж воно означає те дивне слово "Фаріон"? Не всі поети мають достатньо часу (постійно Муза над вухом дзижчить), щоб зайнятися пошуком. Але я сьогодні відклав у бік усе і поцікавився цим словом у самого Грінченка. Я знімаю капелюха перед тим гебреєм, точніше, перед тим, що він там у своїх томах понаписував.
Та нічого. Якщо прізвище, наприклад, Коваленко, то в роду колись був коваль. А ще згадав французьку комедію "Прибульці". Там, якщо пам"ятаєте, Крістіан Клавьє грає Жакуй-я Пройдисвіта. І що цікаво, його далекий нащадок також "далеко яблуко від яблуні"