"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Може Васильку в аватарі своєму і хвотографію та на свою особисту вартує помінєти,з-тоскі?
    Нє-є-є-є-є,я тіко'сі питаю,в заспанного револьюційонера в 100-у річницю Октября,б'я!
    Вася! Ти в 100-роковину Окября,за яку Галичину? За про-російську Путіна,за про-польську Пільсудського,чи за нашу,про-національну а ля Бандери...свят,свят,свят!
    Ой ,та всьо з Тобою зрозуміло,українцю з Казахстану, Тут он,Міхо, українець-патрійота ніяк свою фікс-ідею не втілить! Біда,та й годі!
    Не хтят українчі лезгінку таньчити!Не вміють...і не хочуть!
    Не хочуть такого устрою,як нині в них,як в Росії,і як в тому брехливому маніакальному ЄСі!
    Хочуть,як в скромній Словакії,Чехії,Швеції...або хоч,як в тій Польщі!:scratch_one-s_head:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Ysr_y1sE32s

Останнє редагування: 20 гру 2017
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Юрко НОТОЦО, вас трохи заносить - і Словакія, і Чехія, і Швеція, і тота Польща є членами того брехливого маніакального ЄСу :haha:

• Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Юрко НОТОЦО, мушу сказати, що не знаю, як Тягнибок, а Фаріон була комуністкою. І якби народилася років на десять раніше, то була б активним партробітником. Можливо, головою профспілки на підприємстві, можливо, парторгом, а можливо, зросла б і вище.

Мені такі дами знайомі. Одна така колись хотіла мене з товаришем затягати по всяких дисциплінарних засіданнях, тому що ми з ним під час траурних зборів у актовому залі, які відбувалися з приводу великої утрати - смерті дорогого Леоніда Ілліча, грали у карманні шахи сидячи там десь у середніх рядах.
    Тепер та дама - активний патріот України. Але парторг інституту, хлопець недурний, спустив все те на гальмах. Йому не потрібно було зайвого шуму по всяких райкомах.

Була Фаріон комуністкою? Була. Крапка. Ніякої віри їй немає. Ще одна крапка.

• Не подобається Не подобається x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Юрко НОТОЦО

От тому вони(Словакія,Чехія,Швеція,і тота Польща) кращі в тому ЄС,бо не хочуть там під дудку брюссельських і гаагських массонів танцювати подібну лезгінку і ті танці арабських алахакбарів.Мають ті їхні мельодії в-носі!:dance3:
    zv.gif

Який ви Медведю "дупо-категоричний" стали!:)))
    Фаріон була в той час не-такою забембаною,як ви нині ,на сході...Бачила в той час,що тре робити,тому й вибирала для боротьби,як націоналіст того,хто був при існуючій владі!Як той Штирлиць при владі німців! Добре...Вам то не зрозуміти,патрійоту массонських демократів літаючому без візи з Києва в Тель-Авів понад Туреччиною!:mocking:

iryna-farion.jpg
    Ви,східні масонські "націоналісти а ля Коломойський" заплутали всіх так тим Майданом,що українці ламають собі голову...для чого "націоналісти Кернеса"(ви!), нині борються з таким же,образно мовлячи "націоналістом Вальцманом" використовуючи для цього таку ж "націоналістку" Юльку,чи такого ж "націоналіста" Міхаеля з Грузії? Над тим западенці України вже не хочуть собі голову ламати...їм то вже по-цимбалам.Вони нутром вас вже всі зрозуміли...яка вам нова влада потрібна!Європа,б'я!:punish:

vvvvm.jpg zzzfghjk.jpg xxxvb.jpg

А українці не втрачаючи свого обличчя нині хочуть якось то прежити,як Голодомор Кагановича,ну і зберегти свою національну Українську ідентичність,хоча б так,як на заході України!:heart::friends::give_rose:

IMG_3916.JPG

Якось буде! Не дамося...і не мрійте! Козаки і бандерівці знайдуть спільну мову між собою... тепер вже без вас!
    Для цього й існує СВОБОДА...і та з Олегом Тягнибоком ,Іриною Фаріон,Андрієм Іллєнко та ін.!:bandera::uanew:
    dulya_71427361_orig_.jpg
    Вибачайте за от-таку відкритість,бо весь час ходити "вокруг-да-около" і вдавати,що ніц Те Все не-зрозуміло ,що на руку комусь,то...то не-добре,то задовго,то не-файно!:preved::hi:

View: https://www.youtube.com/watch?v=ME_XI6f35cE

Останнє редагування: 21 гру 2017
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@medwedo berlogsoni, відразу двоє на Вас образилися :)))
    Юрко - за Фаріон
    А iso - за комуністів :russian_ru:

20171221_114855.png

• Смішно Смішно x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Та чого там ображатися на опонента з іншого табору? Не ворог ще,але й не товариш вже! Троцкий...що грає на руку іншим!:cry:

126.jpg

Расова чистота
    — Чому не буває п’яних жидів?
    — Тому що п’яний жид автоматично перетворюється на москаля.:haha:

7. iso

iso Well-Known Member

Пане Юрко, але ж то так жиди робили, а не націоналісти. :dntknw:
    ISO не сподобалася слаба агрументація @medwedo berlogsoni. Те, що Фаріон була комуністкою - ні про що ще не свідчить. Майже всі ми були комсомольцями (як і Тягнибок) і багато хто - комуністами. І що? Справа в іншому. Коли була оприлюднена інформація про її членство - Ірина категорично все заперечувала, обзивала останніми словами. А потім вже викручувалася, оправдовуючи своє членство.

8. manur

manur Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, тут Ви перегнули в своїй категоричності. Як на мене, то віра їй є. Але, виключно в питаннях, дотичних до української філології.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Юрко НОТОЦО

І шо,Ірка Фаріон тоді мала бути глупішою від жидів-комуністів.Галичанка ж! Що мала вірити в чесність совєтів, і чекати кінця як Бандера з Шухевичем?
    Дивіться,як Вася Чапай нині демократа з-себе грає, а Михо Сихівський,галичанин,і шо...має бути глупішим мільйонера Вальцмана?
    Йой,та ми то вже товчемо з вами,як ту воду в-ступі!:derisive:
    Во-о,галичани не гірше гебреїв в бізнесі крутяться.Щось своїми руками будують,продають...Гендлярі,до "курчої мами"...як Мих!І добре роблять...по-майданах з тим Міхаелло нема часу ходити!
    В гЕвропу,так в гЕвропу! :)))

Комерційна нерухомість
    А за парканом на фодиграфії,подивіться які хатИ по-навибудовували,галичани!
    А ви все... про розум гебреїв і про розвалену,та не-добудовану стіну Соломонового храму в Єрусалимі! Думайте добре,револьюційонери,шо пишите і робите!:drinks:

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я щось уже почав сумніватися у справедливості вислову "Краткость - сестра таланта".

• Смішно Смішно x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Ну та Ви і Со. так коротко і категорично деколи стверджуали,що Свобода-гамно! Михо - остання надія! Галичани -дурь!Нотоцо - старий пердун! Єрусалим - центр світу!,що мусите помаленьку розчаровуватися! Се-ля-ві!:preved:

+ (доповнення)
    О-о-о,тільки-но що натрапив випадково...Коротко і ясно!

View: https://www.youtube.com/watch?v=apeQJNIF2L8

12. Latana Royal

А тепер Нотоцо подобається, що Фаріон поводилася як жидовка. А коли викрили - брехала, заперечувала, викручувалася. :haha:

20171221_152929.png

Дія політики партії і тугих пелюшок - невиліковні:facepalm:

13. Latana Royal

Зізнайтеся, у Вас і зараз портрет дєдушки Лєніна замість ікони висить? :)))

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І Лєнін такой маладой, і юний актябрь впєрєді...)))

• Креативно Креативно x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Ну а як інакше з вами,хазарами,поводилися і поводитися слід,тихенько починаючими будувати синагоги в Дніпрі,кібуци в Криму,Херсоні,ніц нікому і не мовлячими про це таке?
    Я під враженням від перегляду попереднього відео про нову Хазарію!
    Подумав тільки,що кримські татари поварюють начисто!
    Та тільки приймуть закон про приватизацію землі,то...євреї спуплять задурно весь південь,Крим і натє-пажалуста...Хазарія готова,УКРАЇНА РОЗВАЛЕНА без продовження війни.Правда,це справа не лишень «Свободи»...
    Я навіть катрени не бажаю зараз про це калатати! Але ж якось то воно все це буде відбуватись,що нє? Мирно? Сумніваюсь!:scratch_one-s_head:

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І буде Хазарія у москалів)))

17. Latana Royal

Я б трохи ритм підправила:
    І Лєєнііін такоой маладоой, іі юний актяаабрь впєрєдіііі :rock::music:

18. iso

iso Well-Known Member

Портрети і Леніні і Сталіна. А в шуфлядці Маніфест Комуністичної партії, мандат «Червона гвоздика» і посвідка переможця соціалістичного змагання. А ще три томи повного зібрання творів В.І.Леніна. Ранком, коли пробуджуся, співаю Союз нерушимый… і віддаю піонерський салют. Опісля хряпну стакан і беру в руки балалайку:russian:

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. manur

manur Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Юрко НОТОЦО

А я витягую партитуру своєї пісні про армію,(тіпа День Побєди),яка на конкурсі військової пісні в Москві,в мої студентські роки,давненько вже,та стала лауреатом пісенного конкурсу(1 премія) з виплатою грошової премії!...і починаю співати з українськими словами про УПА,ги-ги-ги!:yahoo:

а де твій аватар? :)