"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Молодець Тягнибок! Він думку свою і галичан доніс,а нині,ой...нині слухайте революційонера Міхаеля! Всього найкращого!:hi:

3. ІгорМ

Юрко, так Тягнибок тільки говорить, а Міхо говорить і ще й робить. Різницю між ними бачите? ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Бачу!:acute:
    Тягнибок говорив! Говорив про національно-свідомий шлях розвитку, а всім на схід від Львова, то було до-дупи!
    А Міхаелло далі говорить не зупиняючись і...кожен ніяк не може зрозуміти його шлях революційних змін,бо невідомо(!!!) Кого він презентує? Який шлях до економічних змін? Хто його підтримує в Європі/США? Які стосунки в дальнійшому будуть України з Росією,Європою? Його ставлення до НАТО яке? Національні партії України і та ж "Свобода" для нього хто? Це все, що він меле і л'є словесно,та вішає на вуха українцям,це що,лохотрон?
    Ну тоді вибачайте, мені особисто це глибоко в-носі,якщо це "солодка і безплатна халва" для лохів! А що це для решти галичан,то...питайтеся в них самих,а не в мене! Вони вам відповідять...ой відповідять, типу:- До курви ясної,щоб то кров нагла позаливала з тою брехнею! На дідька лисого нам такий сраний лідер,який тіко щось там меле про неправду і розповідає,як всім зле,не маючи реальної власної програми,національної підтримки в суспільстві і боротьбі за те його саакашвільове майбутнє! А може-то в нього взагалі якісь,зовсім інші плани,як в тих Маркса/Лєніна/Троцького/Джугашвілі/Путіна??? А хрін його знає,що в нього нині в-лепетрі! Хробаки якісь лазять,чи що? Він же ж з народом про такеє ніц не говорить!
    От і будь мудрим лемку! Добре,добре...кожен з-нас має своє розуміння того,що нині діється! Дурні вже кінчилися з перемогою того Майдану і всякі майдануті на Галичині також,щоб за якимсь Міхаелло бігати по-Кийові ,разом з тими провокаторами,що поруч з ним! Так си гадаю!:hi:

Останнє редагування: 18 гру 2017
  5. ІгорМ

З Міхо трохи ясно - він далі говорить не зупиняючись і збирає людей на мітинги .

А Тягнибок говорив! Говорив про національно-свідомий шлях розвитку. Поговорив і перестав... Яка з нього користь?

Вчора на мітингу біля Міхо на сцені стояв тотой популярний член Свободи.
    Він тоже провокатор?

• Смішно Смішно x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Йой,та там тих всяких з-відкритим писком і купою накуплених прапорів було досить! Ну і что? Та нічто! Васю питайте і Медведьо,вони напевно тепер не просто,а ярії сторонники того Миха! Не Миха з Сихова,ні-ні!:)))
    Гуррра,патрійотам Михаелла!
    :bandera::bandera::bandera::bandera::uanew::uanew::uanew::uanew::bandera::bandera::bandera::bandera:

7. ІгорМ

Та я питаюся не за Михо, а за тотого члена Свободи, що стояв біля Михо. Той свободівець файний?

• Смішно Смішно x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Та дайте ми спокій! Питайтеся в нього самого звідки він там взявся!:aggressive::preved:

9. ІгорМ

Видите який ви є...
    Кілька днів назад ви називали його "моцним хлопцем, свободівцем", а тепер за нього навіть говорити не хочете

10. Юрко НОТОЦО

Ну а шо я знаю і шо можу говорити про не-галичан в "Свободі"? Так,як і Ви,ніц!
    Був там прапор Свободи,ну і що? Може там були і прапори КПСС,КПУ-Симоненка,Ізраїлю...я теж того не знаю!:preved:

11. ІгорМ

А чим в "Свободі" не-галичани відрізняються від галичан?

12. Юрко НОТОЦО

Тим же чим і Ви,Вася Чапай і Я між собою! Всі троє ми галицькі хлопи,во-о! Тіко я націоналіста,Вася шовінііста,а Ви..."самогонщик"!:)))
    :bandera::vinsent: :russian:

13. ІгорМ

Який же ви в ... націоналіста, якщо в тяжку для Неньки годину ви лишили Україну і поїхали по заграницях чужим країнам податки платити?

14. Юрко НОТОЦО

Ой,ой,ой,фільозоф кукурудзяний з "Самопомічі"! Ви собі самі допомагали,помічник і напарник петруся-президента,а я собі сам мусів ради давати також! Тільки тут,Ігорку тема про Свободу, а не про те,як Міхо,Михо,Ви,Я,Тягнибок,Петя та Кернес давали собі ради під час того зрадженого Майдану! Принаймі я в той час гаруючи тєжко на хліб для дітей, ще й катреняки калатав!
    Кінчайте тут базар,давайте в відповідну тему з цим,ОК? ОК? ОК? А то...:punish:
    Революційонер,б'я!:)))
    Катрени від НОТОЦО

145.jpg

15. ІгорМ

Во видите, як ви скоро з теми про націоналістів зіскакуєте. Не такий вже ви і націоналіст, як хвалитеся ;)
    А ви приїхали з Америки на готове та й ще і українську пенсію напевне получаєте. А українці на вас мусять робити

Юрко, ви в яких роках по заграницях шастали?

16. Юрко НОТОЦО

Пішов до-дупи,революціонере,само-гонщик пурги! В минулому сторіччі я там був!:crazy::tongue:

17. ІгорМ

А пенсію українську получаєте?

18. Юрко НОТОЦО

Американської пенсії не маю,бо не був громадянином Америки! Українську пенсію маю,бо до відїзду на стажування і працю в США в свої 50 років,мав в Україні робочого стажу вже 30 років!
    Добре...
    А де лайк з чарівним словом,за чудну відповідь вам про дупу,га-а! Добренько,це остання відповідь тут для Вас не по-темі,і переходите Ви...Ви переходите в відповідну тему про україншьких емігрантів,гебрейських революційонерів і хохлів колаборантів! ОК? ОК?? ОК??? Останній раз питаю!
    Там і поговоримо! :punish:

19. ІгорМ

Короче, ви ніякий не націоналіст і тільки багато з себе корчите ;)

20. Юрко НОТОЦО

Ой секрет розкрив! Та так і є,я ніякий не націоналіст,а національно свідомий громадянин України!
    А Ви...ви член проросійської партії Садового «Самогонщики»,яка приймає активну участь в авантюрах массонів на майдані що на руку майбутньому по-життєвому президенту ново-спеченого,підрихтованого СССРу тов.Путіну.І не спорте! Ура!
    Дякую за увагу,до національно свідомих галичан,поки ми ще разом в одній країні під назвою Україна!
    :uanew::bandera::hi:

а де твій аватар? :)