Та при чім тут американці,дитино...Йой! Он кулєга ззаду,і ніякий не г'американець! А за Юща буду голос тримати...та він не згодиться на президентство знову в цій країні приреченій копирсається в лайні до скону. Гваранція!
Ну все вперед,на поклон до Тимошенко,Яценюка,Садового,Коломойського...Саакашвілі...Вакарчука... Галичани і без президента обійдуться якось,а хоч з польським королем,чи то з московським царем,і з простим хлопом Стефком Бандерою в серці. Все ясно!В гівні і в корупції нині по-самі вуха вже!
А я всцикаюся, коли бачу явні ознаки дівчачої пам"яті у деяких літніх чоловіків Ющенко покатал Ахметова на автомобиле Колєсніков і Ахметов мали давно вже за президенства Ющенка сидіти, а вони на автах катаються. За кермом - президент. гАмериканці примусили Ющенка Ахметова покатати?
Ви хоч троха розрізняйте,хто такі і які ті г‘американці? А то,як Хто збудував економіку США і керував нею (керував до Трампа!),так це євреї,Ізраїль! А як про те,На кого Іран хоче нападати на Близькому Сході,так це г‘Америка! Та не крутіть так всим,як то мовлять...як «г‘американець» сонцем!
Отой кулега ззаду охороняв Ющенка під час його поїздок, набив морду одному на Камазі, коли той підрізав машину Ющенка, коли Ющенко впоров дурницю і пішов на чай до кагебіста, а після цього сталося отруєння діоксином, той кулєга організував лікування Ющенка в Австрії, а то б Вам уже не було за кого голосувати. Ви якось трохи регулюйте той свій антисемітизм, а то він уже набрав незворотніх форм. Червоненко Евгений
З Вами,Медведю,навішувачем ярликів !!!!,як і з тим вашим святим «рятувальником» президента Ющенка,так і з нині діючим президентом ,Все Ясно! Катрен про колаборанта Тримася хлоп,тримався досить скритно, але таки розкрилося лице вкраїнофоба! Ну,що ж вкраїнцям залишається робити... що скажете панове? Та захищатись і уважно глядіть в-оба!
@Юрко НОТОЦО, нічого не ясно. Намололи сім мішків гречаної вовни. Аргументів жодних. Я кажу, що Червоненко очолював охорону Ющенка. І це факт. Я кажу, що Червоненко допоміг відправити Ющенка на лікування у Австрію. І це факт. А Ви - якісь катрени (я вже не дивуюсь), фото собак і вовків (також не дивуюсь). Корупціонери бояться намальованих вовків не більше, ніж Ваших бойових катренів. І, попутно, Ви за Ющенка-президента, чи за Фаріон-президента? Чи за обох? Після першої гальби пива - за Ющенка, після другої - за Фаріон?
Я за Ірку Фаріон більше! Еліза ІІ мовить,же якбизь'мо вибрали королевою в Україні,а не президентом Ірку Фаріонову,то виграли в ту войну з корупційонерами! Коротше,Ірину Фаріон на конкурс! Галицький вуйко з Карпатських горів: А шо-о,Фаріон моцна кобіта і не така як тії інші крутії чи то шмаркачі різні,шо сі пнуть до влади! Ірка Фаріонова як чіпить тих корупційонерів за яя...ото й буде показник якості президента! А то...Вакарчук,Лещенко... І Українцями з пані Іриною себе відчуємо.шо нє? Думаймо хлопи,поки не пізно...А то все гроші,гроші.Так і Неньку-Україну просеремо! Але де там! Нас вже так купили і до доляра привязали,же й не знати ,що то нам і поможе вже нинька! news: У США засумнівалися, чи хоче Україна боротися з корупцією
Моцний хлопець,свободівець!Нехай підкріпить свою явку в прокуратуру Олегом Тягнибоком і свободівцями-галичанами...і взагалі свободівцями.Це буде вірний хід!