"Свобода" іде!

Discussion in 'Політика і політики' started by хозар, Sep 12, 2007.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та хто спорить,хто спорить?!
    Нехай хоч сам Коломойський з бандерівським прапором з Женеви прилітає!
    2B82CDD9-B4EE-4370-97AA-2D79AE38A8DE.jpeg
    Я не проти,не те що проти участі в цім Семенихіна,чи то Тягнибока з Фаріон.Я ж не лідер партії і не її навіть член,тому не знаю як воно буде в неділю 3-го!Дай Бог,щоб без жертв ,а не так,як минулого разу,з найбільшою частиною загиблих галичан і западенців!
    Я говорю по-власному відчутті ситуації! Може й не все знаю про стан і рішення «Свободи» і не відчуваю нутром це! Побачимо!
    Тут меньше слів,а більше діла,щоб шпійони і провокатори,як це бувало вже,та не завалили реально назрівшу справу по встановленні справедливості!

7612BD3B-CF4F-4280-9529-F07332CB7839.jpeg

View: https://m.youtube.com/watch?v=r0SDVcopcDw

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я б так не сказав)))
    Цікаво, а звідки в Саакашвілі інформація, що наш мер чесний? В мене дані зовсім інші. Це називається - шо на вухо нашептали, те я й чешу)))

Last edited: Dec 1, 2017
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

О! А я вже думаю, коли ж Ви почнете за Семеніхіна?

:popcorm1:

4. Capitoshechka

А шо починати? Не хочу в лайні копирсатися

5. Latana Royal

Тобто? А в чому лайно? Бо поки що, з того що ми бачили, все виглядає оптимістично.
    Ви за щось ображені на Семеніхіна?

6. Capitoshechka

А що ви бачили? Якщо дивитися і слухати наше, українське, телебачення, то у нас все (або майже все) оптимістично. Але одне на екрані, а інше в реальності. Коли я дивлюся по ТВ про Львів, то все теж виглядає оптимістично. А коли читаєш тут на форумі, то відгуки не завжди оптимістичні...
    Особисто мені на нього ображатися нема за що. Звичайне політичне лайно і 3,14здобол - такий самий як і всі наші політики.

7. Latana Royal

Тому і цікаво почути із реальних прикладів.
    От про харківського голову, багато усього розповідають. Та на справі, поки що ображеними є тільки бариги, бо він змушує їх розчехлятися. Робін Гуд по харківськи :))) От нещодавно бариги друкували довідники, один про перейменовані вулиці міста, другий з контактами усіх комунальних підпиємств і безкоштовно роздавали. Люди задоволені.
    А нам на під'їздах такі ліхтарі поробили, що інопланетяни з марсу заздрять :dirol:

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Capitoshechka, може Ви - медведчуківець?
    Семеніхін вигнав кума Путіна з Конотопа

• Подобається Подобається x 2
  9. Capitoshechka

особисто кум Путіна був присутній на цьому зборищі?
    Не більший, ніж Ви

10. medwedo berlogsoni

Якщо він розігнав представників партії "Украинский выроб" (фіолєтової ), значить, він - хороша людина, а не балабол.

Про кума Путіна сказано образно.

Якщо виганяють біса з когось, то це тоже не означає, що хтось бачив того біса, якого вигнали.
    Сприймайте слова "вигнали кума Путіна" як "вигнали біса".

11. Capitoshechka

Це не показник. Не кумом Путіна єдиним...
    Якщо так розмірковувати, то і Парасюк хороша людина. Бо він генералу СБУ Пісному в мордяльник з ноги заїхав. І Сашко Білий молодець - прокурора тягав. А Вілкул молодець, бо Парасюку заїхав. І т.д... А Ляшко взагалі - найгарніша людина в нашій політиці

12. Latana Royal

Бо він весь час пикою чийсь кулак ловить? :)))

• Смішно Смішно x 1
  13. Юрко НОТОЦО

Якщо Ющенко прийде знову,то і «Свобода» повернеться!
    Якщо будуть вибори Президента України і Віктор Ющенко буде балотуватись...БУДУ ГОЛОСУААТИ ЗА ЮЩЕНКА і за його нову політику,яко людини зрозумівшої добре куди прийшла держава після всіх тих провалів зі всіма тими діячами,що заповнили державні органи після його президентства!
    Ющенко зізнався, чи братиме участь у наступних виборах президента - 24 Канал

33ABDBE5-10F3-452C-9799-D0EF45064BE5.jpeg

14. manur

manur Well-Known Member

Фсьо........ Юркові на Кульпаркові прогули ставлять.......:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Так,за Ющенка з портретом Шухевича в руках буду кулак тримати,Манур Мойсєєвич!...А ви бачу пану Кернесу з портретом Червоненка,портки підтримувати будете штовхаючи інвалідну коляску,коли висуватимуть'го на преза новопеченої Хазарії з офісом на Московському проспекті в Харкові,по-взірцю Кульпарківського диспансеру!Там і помістять вас всіх тих "зе бест тупарів".....:haha::haha::haha:

53378.jpg

Last edited: Dec 2, 2017
  16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@manur, ви тоже берете на себе здатність провидця? Чи ви на Кульпаркові знаходитесь і побачили список пацієнтів? ;) :)))

І заодно - якщо ви такий аналітик, то розкажіть, будьте добрі, де ставлять прогули тим 54% українців, котрі проголосували за Порошенка?

17. manur

manur Well-Known Member

Напевно, я НЕ ТАКИЙ аналітик, бо не готовий на це питання відповісти.:pardon:

• Смішно Смішно x 1
  18. ІгорМ

Во видите, а берете кажете :)

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

Давайте, я відповім, хоча зверталися і не до мене, я не знаю, що таке Кульпачка, але орієнтуюся (як Шура Балаганов) на інтонацію.
    Отже, різниця між Ющенком і Порошенком.
    Ющенко вже був президентом, за п"ять лишком років фактично не вдарив палець об палець, хоча рік у нього ще були кучмівські необмежені повноваження. Багато хто з корупціонерів зразу після Помаранчевої вже сиділи на валізах, бо думали, зараз почнеться.
    Ющенко зайнявся вуликами і глечиками, не провів жодних реформ, потім ще чіплявся за владу (коли закінчувався його термін), ще бажав пару тижнів поцарювати.
    Поставив прємьєром Януковича, про якого вже було все відомо, чим дихає.
    Боявся Ахметова (колись їздив з ним у одному авто, находячись за кермом, і той його, мабуть, налякав до діареї).
    Після таких "заслуг" ще раз голосувати за Ющенка - це треба мати дуже вже оригінальні смаки.

Порошенко ще не був президентом, активна ділова людина, після розвалу Союзу, виходячи із рівних стартових для багатьох позицій, став мільярдером. Займав багато керівних посад у верхах України. Проявив сміливість під час революції Гідності, ліз на трактор, спиняв людей, хоча запросто міг від непосвячених отримати ланцюгом по плечах (думаю, багато з тих, хто не скористався нагодою, до цих пір лікті кусають). До речі, Ющенка на революції Гідності видно не було.

Людям властиво думати про інших краще, ніж ті є насправді. Тому і 54 відсотки.

Так що порівнювати голос за Ющенка "після того" з голосами за Порошенка "до того"- не зовсім корректно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. ІгорМ

Ну і шо ви тутай наговорили? Це і так всі знають :)
    @medwedo berlogsoni, ще не знати, хто кращий - чи Юрко Нотоцо зі своїми катренами, чи ви з тоюво відповіддю :)
    Ви питання уважно читали?
    Тре просто сказати кілька слів - де ставлять прогули тим 54% українців, котрі проголосували за Порошенка? :)

а де твій аватар? :)