"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

Полковник,якраз Вас мої дописи не стосуються.Глибоко поважаю Вашу позицію(до речі Ізольди теж).Мені трохи дивно,що Ви взялися відстоювати переконання тутешніх шовіністів.
    Для мене Україна - це в першу чергу моя родина,на яку держава начхала.Тому мій патріотизм - до землі,на якій виріс,до памяті моїх предків,але аж ніяк до нинішнього утворення,яке себе називає Україна.
    P.S.Син(хробак) - до батька(хробака):Тату,а ми можем жити в ананасі?Можем,синку.А,чому ж ми живем в г...?Батьківщини,синку не вибирають...

• Подобається Подобається x 1
  2. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

В нас паскудство пропагують не тільки проросійськи сили. Радикалізм паганий у буд-якому викладенні.
    Мову українську поважаю, у спілкуванні переходжу на неї, якщо співрозмовник нею говорить. Це з поваги до нього. Але рідна моя мова (та, на якій я думаю) російська - через походження та російськомовний регіон, де я живу. Та одне це не робить мене запеклим ворогом українців. Чи я помиляюсь? Може мені теж, пакувати залізи та йти до каси за квитками?

3. хозар

хозар Member

Тут справа не у занедбанні традицій землеробства...тут просто історично набута звичка безвідповідальності за скоєний злочин. Сусід має, бо він дбає, а я матиму, хоч і не дбатиму. Системі, яка 70 років привчала людей до "рівних" умов, потрібно було лише одне - знищити націю, яка за рівнем розвитку набувала європейського авторитаризму. Це азіатам було не на руку.

Додано через 4 хвилини
    значить думати російською мовою благодатніше ніж українською. Значить російське ближче до рідної сорочки. Значить нема на то ради. У щасливу путь!!! Хай ваша душа знайде там спокій.....чого будете ціле життя себе провокувати
    До речі, анекдоти про хробаків висвітлюють вашу позицію щодо стану Росії ....я думав там краще.

4. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Місто-герой Запоріжжя - моя мала Батьківщина.

Я так і знала. А все - через брак інформації. Саме через цю причину і в нас, на Сході мають хибне уявлення про ОУН. Може, якось розповім про Махна, як буде час.
    Скажу тільки коротко: боровся він, в приципі, за те ж, саме, за що і ОУНівці: за свободу рідного краю. У цю боротьбу була покладена інша ідеологія, але пагнув він позбавити весь Схід України від будь-яких загарбників. І анархія у його розумінні не означала повне безвладдя.

Додано через 3 хвилини
    Така ж сама позиція. Поважаю.

5. Romko

До речі,про комуністів.В свій час дуже на мене вплинула ця книга:http://www.lib.ru/HIST/BUNICH/zoloto.txt

6. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, искенне спасибо!

РОДИНА - как я понимаю, это семья!
    А для меня Украина и Львов -это моя Родина.
    Я во Львове родился. там я ходил в детский сад, там я пошел в школу.
    во Львове я знаю почти все "проходнушки" центра, я знаю через какие люки можно добраться до Цитадели, немного повзрослев, я стал учиться в ЛВВВПУ. По тем временам я знал все лучшие дискотеки и пивбары. Это была моя молодость. Во Львове похоронены мои отец и бабушка. И мне совершенно по фиг, как мои предки ТУДА попали. И не перед кем за ЭТО я не собираюсь отчитываться! ЭТО МОЯ РОДИНА!!!!
    И тут приходит некто ИМЯРЕК и начинает мне говорить, что раз я РУССКИЙ, то на своё детство, отрочество и юность в ГОРОДЕ ЛЬВОВЕ я не имею право, ибо ОН УКРАИНЕЦ!

НЕуважаемый ИМЯРЕК, историю Львова поизучайте.
    Кстати, с якого села?

• Подобається Подобається x 6
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

от, не можу погодитися...
    у 1917 рокі був один хлопчина, на прізвище міхновський, який був радикалом, а навколо нього були одні "галушки" з "пельменями", різного роду винниченки та грушевські, через яких україну залили кров’ю комуняки...
    ласкаво просимо до львова... [​IMG]
    про махна довго можна говорити, згадаю кілька фактів: це він ВБИВ отамана григор’єва...
    це він, спільно з комуняками, загарбав крим, через що й програв.....
    туди йому й дорога....

не впевнений, чи знаєте ви, що говорив махно, перебуваючи в румунії?...
    думаю: не знаєте, якщо з такою прихильністю до нього ставитеся...
    він розмірковував про повстання в румунії, для захоплення влади, тобто люди українські були йому до одного місця....

і знамениті тачанки, винайдення який комуністи приписували чапаєву, насправді придумав не махно, а ....
    досить... я і так забагато написав.... [​IMG]

8. Romko

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

погано видно... [​IMG]

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Згадався ролик про фірмана...
    "Стоять, ракєль!.." :)

Хозаре. Я теж вважаю, що горлопанам-москаликам не місце в українській владі чи в мене в гостях. Але українець-горлопан завдає не меншої шкоди/клопоту. А якщо це ще й хам, то йому не місце у громаді.
    Ввалюватися в чуже обійстя з кулеметом і наводити свій порядок - більшовицька звичка.
    Та отож...
    Сідайте, випийте кави, познайомтеся з постійними клієнтами Салуну. Цілком імовірно, що огледівшись, Ви не будете ТАК злостливо оцінювати форумлян. Сюди дійсно, заходять шовінюги (ненадовго). Якщо хочете поцілити, хоч одного, не нервуйтеся, щоб руки не дрижали..
    Тільки для цього треба, щоб Вас не викинули за двері кав'ярні українці. Чи Ви забігли на секунду, ТАК, "москаликів постріляти"?..
    І постарайтеся не "тикати".

• Подобається Подобається x 3
  11. zenyk

zenyk Well-Known Member

а Ви бачили на цьому форумі протилежні думки?
    наведіть приклад, будь-ласка!

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Первое попавшееся - почитайте №158.... Поражение в правах по языковому принципу.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це не "мовний" а "освітній" принцип.:
    Не треба демагогії. Тут штатних демагогів вистарчає.

14. Дальневосточник

Форумчане интересовались, есть ли во мне украинские корни - вполне возможно.Как и возможно сербские, хорватские, да и хазарские....
    http://obzor.com.ua/lugansk/obl_history/
    Кому интересно - прочтите.

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

і що це означає? до чого б це мало зобов'язувати українців?

16. Дальневосточник

С утра, в 256 день года - и в демагоги? Нет, увольте :)
    С Вашего любезного согласия - поражение в правах по образовательному признаку....Это - лучше? Я тоже университетов не кончал....

Додано через 9 хвилин
    Вот и повод вспомнить топик... Я думаю, что нельзя ставить знак равенства между государством Украина и национальностью украинец - как бы кому этого не хотелось (О.Тягнибоку - например). Не желание видеть реальное положение вещей и стремление по-ленински "...до основания, а затем..." вызывает вполне естественное сопротивление.
    Ведь всего одно слово в лозунге ВО Свобода "Власть в Украине - украинскому НАРОДУ" - в корне изменило и его лицо - и отношение к этому блоку....

• Подобається Подобається x 1
  17. zenyk

zenyk Well-Known Member

та я особисто можу двох трьох відправити за свй рахунок "на родіну"! навіть не буду переживати якшо тих грошей мені не повернуть, лиш би самі не повертались!

Додано через 11 хвилин
    перестати розповідати видумки про воїнів УПА!

18. dArt

dArt Well-Known Member

Полковник, Зэнык Вас во Львов приглашает, при чем за свой счет :)

• Подобається Подобається x 3
  19. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....сподіваюсь ця алегорія України не стосується?

Додано через 5 хвилин
    хибне твердження! Рідна мова - це мова якою говорять батьки і батьки їх батьків! А мова якою людина думає - напряму залежить від мови якою людина переважно спілкується, і прикладом цього є досвід мого колєґи, який виїхав в США і розповідав, що не раз лапав себе на думці, що мислення відбувається англійською(!) але це не робить англійську для нього рідною!
    ....та й про себе можу скзати те ж саме: бо живучи при совєтах в великому місті, неможливо було не розмовляти рускою, через що дуже часто мислення відбувалось рускою....я це добре памятаю....мене це тоді ще дуже дивувало.....та й на побутовому рівні кількість руских слів поміж українського речення була значно більша!

20. Romko

Всього пострадянського "пространства".
    Україна для мене - це земля наша ,небо,наші звичаї,люди,але аж ніяк не не та система,яка ототожнює себе з Україною.

а де твій аватар? :)