Гордон vs Фарион: Вы или российский агент, или психически больной человек View: https://youtu.be/Ojdnz-KcUKE
Агент Росії, зрозіміло. То лише білі хорвати ніяк не розберуться. Зараз почнуть на єврея Гордона котити барило, запостять півдесятка пейсатих сюди. Чекаємо також на поезію. зі Коли я пару років тому ще був присутнім на російських форумах, то Фаріон була основним аргументом кацапні. Гордона вони не згадували.
Українка Фаріон молодець і патріот України,захищає національні інтереси України,і Українців,а Гордон...ПРОВОКАТОР, пудрячий мозги східним європейцям і проплачений примітивний представник "жовтої преси",як та продажна курва,що хоче титульну націю України мати за дурнів,хе-хе... і ніякі диферамби співати йому "condomu" не збирається ніхто ! 100% продажний тип. Що,Це не Видно?! Йшов би він до-ду... до Венгрії,як ті мадяри з Берегово-Мукачева добровільно,поки їх туди з Закарпаття не депортували примусово до Буди чи Пешта! Нема про шо тут і говорити,про якогось Гордона, чи гондолєра плаваючого в мутній поді...Ой не буду. View: https://www.youtube.com/watch?v=b0qX0DWfUWw
Ну, по-перше, вона сказала, що 26 років не виконується ст.10 КУ. Але, КУ ще нема 26 років))))) Про "непрацювати" - вона загнула. Не працювати на посадах держслужбовців і на посадах, на яких передбачено постійне спілкування з людьми - то так. Але, прибиральниками, сантехніками, штукатурами і т.п. хай працюють.
Ага, це дуже серйозно Але ж ми добре знаємо, що люди, які займають посади дааалеко не прибиральників, державною мовою дійсно не володіють.
І в цьому якраз Фаріон права на 100% Ми чудово знаємо що КОЖЕН кандидат на держслужбовця, депутата, міліціонера, прокурора, КО-ЖЕН в своїй автобіографії і анкеті власноручно писав : "Державною мовою володію." ВЛАС-НО-РУЧ-НО !!!!! КО-ЖЕН !!!!!!!!! Але, яка частина з них українською - ні в зуб ногою? !!!
Тоді чому Фаріон намагаються виставити хворою? Чому, в Україні людина, яка не приховуючи демонструє свою зневагу до української державності, до української мови, може займати керівні посади, обслуговувати людей, навчати дітей? Хтось може собі уявити ситуацію в якійсь іншій країні, щоб людина казала "імєль я в одном мєстє ваш язик" і продовжувала залишатися в цій країні??? В цій ситуації скоріше Гордон - агент Кремля.
Та з них і чиновники такі, як і їх мова. Був Азаров - став Аваков. Сміятися з них будемо, коли знов втечуть... Людина, яка прагне керувати іншими, повинна мати зовсім інші відзнаки, ніж мова, партийна приналежність, статки... Мудрість і віра в Бога - ось якісні показники керувальника. А вміння і здібності будуть дані, як Моісею, Гедеону, Соломону та іншим. Все, що зараз відбувється - то наслідки ще не повної влади АХ. Нічим іншим ви не поясните те, що відбувається в країні. Все добре і розумне знищується (люди скаженіють, закони не виконуються, війни і вбивста), щоб привести до влади свого ставленника. Багато людей продали душу Д. і їм йде потурання і підтримка - в розум вбиваються затуманення, спокуси на кожному кроці, приваблення і скупка душ великими грошима і перспективою успішності. Вчора слухав В.Сердючку - то взагалі, треба зменшувати доступ до них - гроші, пиятника, гейство. Але то не вихід, як при СРСР забороняти - то ьільки відтягування часу розплати, але той час неможливо змінити. То людська манія щось змінити в тому, що задумано Творцем. Що має статися - то станеться.
А мені атеїстичні погляди не дозволяють слухати Вєрку Сердючку. А Ви собі далі слухайте і жахайтеся. Каварная іскусітєльніца ета Вєрка. До речі, і Поплавського спеціально не слухаю, хіба заради того, щоб інколи посміятися над його серйозним обличчям, коли він видає із себе співака.
Не риторичне. Саме через те, що ідеологія української державності на дуже низькому рівні, через те, що ми, українці, соромимося змусити інших поважати нашу культуру. Усе боїмося когось образити, тикаємо пальцями в Фаріон і крутимо біля скроні мовляв жінка, дурна, не контролює емоції, що з неї візьмеш. А вона 100% має рацію. Через це і національні зв'язки дуже слабкі. Порівняти українця із євреєм, грузином, азербайджанцем, вірменином. Погодьтеся, важко собі уявити, щоб ці нації ставилися самі до себе так гидко і похабно, як українці. Справа не в тому, де ти народився. Справа в тому, як тебе виховали. І з негра можна виховати відданого українця. А ми не змогли Крим і Донбас зробити українськими.
З негра можна, а з кацапа - ні. Хоча російськомовних патріотів України дуже багато. Фаріон зайняла безпрограшну позицію. А колись була не простим комуністом, а активним партійцем-ленінцем. View: https://www.youtube.com/watch?v=SL3jheXog6c Шукала тепле місце тоді, тому вступила в компартію. Зараз теплі місця розподіляються за іншими ознаками.
Я не про те, ким вона була колись. Виключно про те, що її слова правильні на сьогодні. Чи через помсту за те, що аж один рік чи скільки там, зараз не бачубула в компартії, на зло кондуктору не треба визнавати правильність її позиції з погляду сьогоднішнього дня?
Ви мабуть із партії Поклонської (Няш-мяш). Вона теж нічого не дивиться і не слухає, але добре судить А я от слухаю, щоб мати уяву про них. І вони доволі добре грають свою партію - стільки людей за собою потягнути... Треба вміти. Але що їх, людей, тягти - самі раді туди влізти.
Хто сперечається? Але чи йдуть ті слова від душі, чи просто конюнктура? Якщо про це говорить Левко Лук"яненко або Степан Хмара, я вірю, але якщо про це говорить "заблудшая коза", я не вірю. Їй не вірю. А вірю в те, що вона належить до тих, хто хоче в нинішній політичній ситуації застовбити електоральну ділянку. Тягнибок з Фаріон - одних, Ляшко з вилами - інших, Симоненко - третіх, руськоязичні - четвертих. Я Вас запевняю, що якби в Україні було стільки негрів, скільки потрібно для того, щоб попасти в Верховну Раду, обов"язково знайшлися б борці з апартеїдом. Он Аміна Окуєва, мусульманка, загинула за Україну. А Фаріоншу російські спецслужби навпаки, якби могли, то оберігали б, хай би тільки побільше балакала своє "не Маша, а Марійка, не Петя, а Петрусь" На сьогодні з мене політичних дискусій досить, є плани по турецькій мові, про що там напишу.
Звичайно, це така звична справа для "віруючої" людини - комусь ярлик наліпити. Мені досить було колись давно глянути на Сердючку, щоб зрозуміти, що воно таке. Був хороший артист Андрій Данилко, добре грав монолог міліціонера у міліцейському авто, а потім перетворився на казна-що. Нащо я буду зайвий раз розглядати лайно, щоб в сотий раз переконатися, що то дійсно-таки воно. Убивати години свого єдиного короткого життя на те, щоб дивитися концерти з Сердючками, квартали з Зеленськими і ток-шоу з Ляшками, я на це піти не можу і не хочу. Мені до вподоби удосконалити свою англійську і німецьку, вивчити турецьку, чеську і польську, не виключено що італійську і іспанську, а також французьку, ніж убивати життя на перегляд тих, кого Ви називаєте слугами Д.
"- А зачем вам английский? - Посольство буду "брать..." Та я теж не дуже їх шаную, але тут професійне... Як то, мовляв, новим поглядом на це. А от "Вишенька" - В.С., то взагалі шедевр. Так би і сказав вам, що до чого. Але ж ви скоріше атеїст, ніж віруюча людина. А може, в залежності від ситуаціїї - то ви атеїст, то віруючий?
Ви, як людина розумна, вмієте відрізняти лушпиння від суті, емоції від змісту. То ж, давайте по суті. Мені, наприклад, не дуже подобається Грішин-Семенченко через його біографію. Але очевидно, що його певні дії мають більше користі, ніж дії когось більш симпатичного. Тому вважаю за потрібне ставитись із повагою саме за ці дії і стараюся поменше проектувати своє ставлення і емоції, задля більшої об'єктивності. Так само із Фаріон, як би там не було, та вона має рацію, що чужими виявилися саме ті регіони, де не було української мови і де у людей не було шансів себе ідентифікувати українцями.